Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik dacht eerst dit ga niets voor mij zijn maar toen ik eraan begon werd het een beetje een verslaving het is echt leuk om het te doen dus ik raad het iedereen aan en het is achteraf een mooi resultaa... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Håller med andra om att det är roligt o blir fint. Men när något går fel lyssnar de inte på vad du som kund tycker eller vad ditt problem är. I det här fallet erkände de att de var de som hade g... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldig leuke ervaring was dit. Een mooie foto van mijn kleinkinderen gebruikt om met oh my dotz te maken. Uitstekende service want bij de eerste levering bleek het canvas niet goed te werke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Älskar dessa prickmålningar. Är bland det roligaste jag har gjort. Jag kan inte vara utan dessa och får nästan abstinens om jag inte målar. Fantastiskt att se hur motivet växer fram. Har gjort fle... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van stippelkunst met Oh My Dotz! Laat je creativiteit de vrije loop en creëer prachtige stippelschilderijen van je eigen foto's, waardoor ze worden omgetoverd tot unieke kunstwerken Met onze uitgebreide collectie aan exclusieve ontwerpen en, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je artistieke visie tot leven te brengen. Stippelkunst staat bekend om zijn therapeutische eigenschappen. Het eenvoudige proces van stip voor stip werken helpt de geest te kalmeren, stress te verminderen en spanning los te laten. Het is een meditatieve ervaring die je uitnodigt om volledig in het moment te zijn en een diep gevoel van rust en voldoening te ervaren. Bij Oh My Dotz streven we ernaar om onze klanten niet alleen een product aan te bieden, maar ook een inspirerende en ondersteunende gemeenschap. We voorzien je van een compleet pakket waarmee je direct aan de slag kan om jouw stippelavontuur te beginnen. Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die al hebben ontdekt hoe stippelkunst hen helpt om tot rust te komen, hun geest te verlichten en een gevoel van vervulling te vinden terwijl ze iets mooi creeëren.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 67% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service

Slechte service, lange levertijd, slechte stiften.

6 de diciembre de 2024
Logotipo de Oh My Dotz

Respuesta de Oh My Dotz

Beste mevrouw Lips,
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met Oh My Dotz niet naar verwachting is geweest. Service en tevredenheid van onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel, wat u ook kunt terugzien in de overige reviews op Trustpilot.

In uw geval begrijpen wij dat uw ervaring niet optimaal was, omdat het door u aangekochte zwarte frame helaas uitverkocht bleek te zijn. Wij hebben er echter alles aan gedaan om een passende oplossing te bieden door het frame kosteloos na te leveren en alvast het canvas naar u op te sturen. Het zwarte frame is namelijk pas nodig wanneer u de dot painting volledig heeft afgerond.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag.

Michael
Oh My Dotz

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nooit gedacht dat dit zo leuk zou zijn

Nooit gedacht dat dit zo leuk zou zijn. Blij dat ik het heb uitgeprobeerd. Het is ontspannend en je krijgt een mooi resultaat.
Verder wordt je goed geholpen als je vragen hebt.

29 de diciembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

M’n dochter en ik zijn fan!

Ik heb nu voor de 2e keer een Dotz foto besteld voor m’n dochter van 9 en het is weer een groot succes! Ze is er uren lekker mee bezig en het resultaat is er leuk!
Je moet wel een goede foto selecteren en de dotzplaat wat van een afstandje bekijken voor het mooiste effect.

10 de diciembre de 2024

Prima service

Prima service, tijdige en nette levering. En elk "schilderij" is weer een feestje om mee aan de slag te gaan. Verslavend goed!

13 de diciembre de 2024

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen.

Zojuist, 13-12, pakket ontvangen.
Keurig verpakt, pas mijn review aan naar 4 sterren omdat ik de levering lang vond duren en ook nergens de bestelling kon achterhalen.

12 de diciembre de 2024
Logotipo de Oh My Dotz

Respuesta de Oh My Dotz

Beste P,

Hartelijk dank voor uw review op Trustpilot. We hebben uw opmerking gelezen over het niet ontvangen van uw pakketje, en we willen dit uiteraard graag voor u oplossen.
Helaas kunnen we uw review momenteel niet koppelen aan een specifieke bestelling. Daarom hebben we via Trustpilot een verzoek ingediend om meer informatie over uw order te ontvangen.

Een mogelijke oorzaak die we kunnen bedenken, is dat u wellicht een eigen foto heeft besteld in een formaat dat niet geschikt is voor de foto.
In dergelijke gevallen nemen wij altijd contact met u op voor goedkeuring of aanpassing van de foto.
We nemen 3x contact met u op als er geen reactie op de eerste mail komt. Maar als we niet achter de kwaliteit van het eindproduct kunnen staan, zullen we de bestelling pas produceren zodra we uw akkoord hebben ontvangen. Dit doen we om teleurstelling te voorkomen.

Zou u via Trustpilot aanvullende informatie over uw bestelling kunnen aanleveren? Dan kunnen we uw order erbij pakken en u een volledig antwoord geven.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Michael
Oh My Dotz

Makkelijk, snel en goed

Bestellen was makkelijk, de levering snel en het product van goede kwaliteit. Helemaal top dus!

Het enige jammere is dat het assortiment niet zo groot is. Dit mag van mij nog veel uitgebreider 😄

26 de octubre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service had een foto die niet goed uit zou komen daarover kreeg ik een mail en werd er mee gedacht wat wel mooi zou worden.
Zeer tevreden vriendelijk en vlot geholpen en snelle levering .

12 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een bestelling met eigen foto werd…

Na een bestelling met eigen foto werd er contact opgenomen met me omdat de foto niet helemaal geschikt was. Met wat aanpassingen die ze hebben gedaan heb ik toch een mooie Dotz ontvangen. Nu lekker aan de slag met de bijgeleverde stiften. Dank team van Oh my dotz

10 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.