3,4

Medio

Topbedrijf

Al jaren ben ik groot fan van de shirts van Okimono. Geweldige ontwerpen, fantastische kwaliteit. De shirts blijven na vele wasbeurten prima. Wel zorgen dat je de shirts wast op 30 graden en niet droogt in de wasdroger. Ik zal snel weer een volgende bestelling plaatsen.

6 de septiembre de 2025

Het retour beleid is niet klantvriendelijk

Het retour beleid is echt streng. Omdat een trui te groot was en er geen kleinere meer beschikbaar was. Hebben we hem zelf terug gebracht. Ipv 64 euro terug 51 omdat de korting op het andere 't shirt nu voor deze trui gold en we de gratis verzendkosten alsnog moesten betalen. Dus nu blijf ik zitten met een t shirt van 50 ipv 29 euro. Dus bedenk goed als je online koopt voordat je voor veel extra kosten komt te staan

7 de junio de 2025

They sent me the wrong item 2 times

They sent me the wrong item 2 times. I have returned the second oroduct, but i had to pay myself. So i paid three times the postal costs, still i don't have the right product. T shirts are very expensive anyways, this was the last time i ever bought from them

3 de junio de 2025

Duurzaam

Ik heb er twee shirts gekocht toen ze meededen aan de crowdfunding voor Vitesse. Ze doneerden 10 euro per shirt en waren bestellingen vooruit. Maar de service was goed en de kwaliteit van de shirts erg goed. Ook nog eens duurzaam!

17 de julio de 2024

Okimono beste bedrijf in kleding!

Ok dan mag een kledingstuk van Okimono misschien net iets duurder zijn, de service en begrip voor de klant is wel meer dan een 10 waard.
Daar er nooit iets mis is met de kwaliteit had ik toch als kritische klant wat te klagen en daar heeft Okimono geen enkel bezwaar tegen. Sterker nog al mijn wensen zijn ingewilligd en dat verdient een compliment.
Klagen is namelijk erg makkelijk, maar dit bedrijf snapt hun klanten echt. Een dikke pluim!!

28 de febrero de 2024

¿Es ésta tu empresa?