Økounger Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte lækker uld til mine drenge igår og idag har posten lige afleveret pakken! Ulden er super lækker og lever op til forventningen, men der hvor Økounger skiller sig ud, er ved den lille h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt nogle fine ting til mine drenge på Black Friday. Varerne var hurtigt pakkede og klar til afhentning, selvom der må have været ekstra travlt. Tøj og salve var pakket flot og forsvarligt in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sjældent oplever man at blive så godt behandlet som kunde; selv når man er nødt til at returnere varer. Varerne var nænsomt og kærligt pakket ind ved modtagelsen - og en sød håndskrevet hilsen fulg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte udsalgsvarer, et par var i mellemtiden blevet udsolgt, hvilket jeg straks modtog mail om og alligevel fik fri porto selvom minimums beløbet ikke var opnået. modtog en fin pakke dagen efter... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa infantil
  2. Tienda de ropa para bebés
  3. Tienda para bebés
  4. Tienda de ropa
  5. Juguetería

Escrito por la empresa

Økounger er en webshop med lækre og særligt udvalgte produkter til de kære små! Vi har fokus på økologi og bæredygtighed og mange af vores produkter er GOTS-certificerede. Fælles for alle produkter er en høj kvalitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lille inspirerende univers!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Sød kundeservice :)

Hurtig levering og virkelig sød kundeservice :)

16 de febrero de 2026

Stor anbefaling herfra❤️🙂

30 de enero de 2026

Af hjertet tak Kirsten for den fineste anmeldelse! ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og venlig hilsen

Bestillingen leveres hurtigt og er pakket pænt ind i silkepapir og der er en sød hilsen - det virker godt

27 de noviembre de 2025

Tak for de søde ord Grisja - det betyder alverden 🩷

Anbefaler varmt

Meget smukke ting, god service og hurtig leverering

14 de noviembre de 2025

Der er så fine vare

3 de octubre de 2025

Hvor er det dejligt at høre Lisbeth! Tusind tak for den fine anmeldelse 🩷

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og virkelig rar service

Hurtig og virkelig rar service. Produkterne var lige så lækre, som de så ud.

24 de septiembre de 2025

Respuesta de Økounger

Tak for den fine anmeldelse Nanna 🩷 Dejligt at høre produkterne levede op til forventningerne!

Stor anbefaling

Super hurtig levering og rigtig skønne produkter,
Kommer helt sikkert til at handle mange flere lækre varer hjem herfra 🌸

27 de abril de 2025

Tusind tak for de fine ord, Annemette! Du er altid velkommen 🩷

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og sødt kort med

7 de abril de 2025

Tak for din fine anmeldelse - det betyder alverden! ❤️

Gode produkter

Gode produkter! Hurtig levering!

4 de abril de 2025

Respuesta de Økounger

Tak for din fine anmeldelse Diana. Dejligt at høre at alt er som det skal være! ❤️

Meget tilfreds

17 de marzo de 2025

Tak for de 5 stjerner, Annette. Er glad for at høre at du er tilfreds ❤️

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.