Olejarnia Gaja Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zakupiony olej z pestek malin jest świeży, dobrze nawilża i dobrze się wchłania. Błyskawiczna dostawa, na dodatek w styropianowym pudełku, uchroniła towar przed upałem podczas transportu. Zdecydowanie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

To kolejne moje zakupy w "Gaja". Produkty świetnej jakości. Uwielbiam i zawsze tu wracam. Olej arganowy dla kobiet i olej dla dzieci jest poprostu najlepszy i polecam z całego serca Teraz zamówiłam... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zaufałam olejarni 3 lata temu gdy zaczęłam kupować ich produkty. Oleje, które kupowałam były zawsze świeże i bardzo szybko dostarczone. Tym razem podobnie . Ekspresowa dostawa. Obecnie robimy z męż... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

To kolejne moje zakupy w Olejarni "Gaja". Produkty świetnej jakości. Uwielbiam olejek arganowy i zawsze po niego wracam. Olej dla kobiet i olej dla dzieci stosujemy regularnie. Teraz zamówiłam mężowi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de catering

Escrito por la empresa

Naturalne oleje tłoczone na zimno, kosmetyki prosto z natury, olejki kosmetyczne, kosmetyki do cery i włosów, świece sojowe, tabliczki zapachowe, zestawy prezentowe na każdą okazję, pielęgnacja, zdrowie, ręcznie robione, nierafinowane, handmade, mała manufaktura, firma rodzinna, mala olejarnia

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

55 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

To już nie pierwsze moje oleje…

To już nie pierwsze moje oleje zakupione.Jestem bardzo zadowolona,są bardzo dobre ale i skuteczne.Z całą pewnością za nie długo zamówię ponownie,bo się kończą🥰Realizacja zamówienia wręcz błyskawiczna,jak tylko mogę polecam moim znajomym.Bardzo polecam.

29 de julio de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie za rekomendacje.

Zapraszamy ponownie :)

Paczka przyszła szybko

Paczka przyszła szybko, została solidnie zapakowana, nic się nie wylało ani nie zbiło. Produkty wysokiej jakości. Polecam

28 de julio de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie za opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty dotarły do Was w idealnym stenie. Cieszymy się, że to doceniacie :)

Warto - polecam!

Wszystko super, opakowanie, termin, jakość!

24 de julio de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dziękujemy za kolejny komplet gwiazdek. Cieszymy się zaufania do naszych produktów!

Zapraszamy ponownie

Super

Szybka obsługa i bardzo dobrze zabezpieczona paczka :)

22 de julio de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dbanie o jakość naszych produktów jest naszym priorytetem. Dostawa wpisuje się w takie podejście. Cieszymy się, że to zauważanie :)

Ślemy serdecznie pozdrowienia!

Szybko

Szybko, dobry produkt

23 de julio de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie za rekomendacje :)
Zapraszamy na ponowne zakupy!

Tabliczki zapachowe

Piękny zapach a używałąm wszystkie rodzaje, długa trwałość.

21 de julio de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie za opinie na temat naszych produktów. Dokładamy wszelkich starań, aby spełniały Wasze oczekiwania. Cieszymy się, że nam się to udaje :)

Pozdrawiam y serdecznie!

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku, pyszne oleje, świetnie zapakowane, polecam!

18 de julio de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie za opinie i polecamy w przyszłości zakupy w naszej małej olejarni :)

Szybka przesyłka

Szybka przesyłka, dobry produkt, polecam.

15 de julio de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie za zaufanie do naszych produktów. Pani opinia jest dla nas bardzo cenna i pokazuje, ze to co robimy jest na bardzo dobrym poziomie :)

Zapraszamy ponownie!

Zdecydowanie polecam

Zdecydowanie polecam, oleje bardzo dobrej jakości, przy regularnym stosowaniu widać efekty w wynikach badań, poprawie jakości włosów, lepszym samopoczuciu

11 de julio de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Tak, top prawda, kluczem do sukcesu jest regularne stosowanie :)

Serdecznie dziękujemy za zaufanie

Jakość produktów

Jakość produktów, kontakt z klientem, szybkość dostawy. Super!!!!

1 de julio de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie za opinię. Zapraszamy do kolejnych zakupów w przyszłości :)

Prezent się spodobał

Prezent się spodobał, zapach był mocny i przyjemny. Obdarowane bardzo dziękują.

16 de junio de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Serdecznie dziękujemy. Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania :))))

Brak jakichkolwiek zastrzeżeń

Zamówienie dotarło do mnie stosunkowo szybko, nic się nie zbiło w transporcie (ciekawe zastosowanie styropianu, muszę przyznać :D). Olejek do ciała nadal jest "testowany", ale pachnie nieziemsko. Już po pierwszym zastosowaniu mogę zauważyć, że moja skóra jest znacznie bardziej nawilżona i przyjemniejsza w dotyku. Natomiast olejek z pietruszki do twarzy to istny sztos - już po jednej aplikacji moje naczynkowe rumieńce zbladły. No i pachnie przebosko. Mimo niebycia olejem suchym, nie zostawia po sobie "tłustości" na skórze, co sobie niezwykle cenię.

W samym sklepie można z kolei "utknąć" przez mnogość wyboru - czyli "osiołkowi w żłoby dano". Trochę brakuje mi systemu tagów albo kategorii, do czego polecany jest dany produkt, np. Olejek z pietruszki i gdzieś przy tej pozycji tag "cera naczynkowa". Bez tego trzeba przeglądać produkt po produkcie (co dla niezdecydowanych/laików może naprawdę utrudnić kupno).

Na początku miałam wrażenie, że cenowo jest dość wysoko, jeśli nie trochę ZA wysoko, ale patrząc na efekt, jaki już po pierwszej aplikacji zostawiają te olejki wrażenie to szybko wyparowało. Olejek do ciała jest jednak trochę pod znakiem zapytania, bo jednak mam wrażenie, że zostawia taki oleisty ślad na skórze, mimo bycia olejem suchym - jest jednak wysoce prawdopodobne, że to ja nie wyczułam jeszcze proporcji, w jakich powinno się go nakładać - w czym bardzo pomagają naprawdę dobre zakraplacze.

Na pewno tu jeszcze wrócę i serdecznie polecam Olejarnię Gaję ze względu na wysoką jakość oferowanych produktów, jak i ich szeroki asortyment :)

15 de junio de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Serdecznie dziękujemy za tak bogatą odpowiedź. Bardzo sobie cenimy wszystkie takie uwagi, które do nas trafiają. Właśnie przebudowaliśmy nasz serwis internetowy (12-06-2025) i założyliśmy filtry sortowania, dzięki którym mamy nadzieję łatwo będzie można znaleźć produkty dostosowane do Państwa potrzeb. Czekamy na pinię nt. wprowadzonych rozwiązań :)

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy , pozdrawiamy serdecznie i oczywiście zapraszamy na kolejne zakupy!!!

Rozsądne ceny

Rozsądne ceny, uważam, że bardzo fajnie, że mamy w Polsce takie sklepy, wyspecjalizowane na konkretnej dziedzinie i możemy sobie testować produkty, Na duży plus to, że można zamówić 100ml na test - na początek. Serdecznie mogę polecić 😀

9 de abril de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie za zaufanie. Zapraszamy ponownie po nasze produkty :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkty dobrej jakości w rozsądnej…

Produkty dobrej jakości w rozsądnej cenie. Szybka dostawa, bezpiecznie zapakowane do transportu

21 de marzo de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Jakość, tego pilnujemy, na każdym etapie tworzenia naszych produktów :)

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku, szybka wysyłka, olej dobrze zabezpieczony w transporcie. Polecam:)

15 de marzo de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie :)

Zamowiłam pierwszy raz

Zamowiłam pierwszy raz, poczekamy na efekty;) Myślę,że będę korzystać.Olej ma delikatny smak sezamu, polecam.Szybka wysylka,dobrze zabezpieczona.

19 de febrero de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie, efekty przyjdą na pewno, a jak przyjdą, to zapraszamy ponownie :)

Szybka dostawa

Szybka dostawa, dobre produkty.
Polecam!

19 de febrero de 2025

Respuesta de Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie za opinię i polecamy wizytę w naszym sklepie przy uzupełnianiu olejowych zapasów :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.