2,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Forfærdeligt firma

Forfærdeligt firma!
Hold jer langt fra dette firma!
De behandler deres ansatte virkelig dårligt og presser dem langt over grænserne og reglerne. De har ikke styr på deres Temperaturer på kød og andre fødevarer. Direkte farligt og uansvarligt.

5 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis man kunne give nul stjerner

Hvis man kunne give nul stjerner, havde jeg gjort det! Min kollega og jeg kører på motorvejen ved Vejle og der er snestorm og meget glatte og ikke-ryddede veje. Og en af jeres chauffører ligger LIGE oppe i bagenden på os og blinker med lygterne! Hvad hulen er det for en opførsel?!

7 de enero de 2026

dårlig behandling

Som ansat i en dagligvareforretning, har jeg virkelig ikke andet at sige end at jeres chaufføre har en meget nedladende attitude, og har også et tydeligt behov for at blande sige i andres (dette tilfælde mit) privatliv, efter jeg har fået fri. Da jeg i dag er på vej ud til min cykel, som holder i baggården hvor chaufførerne aflevere varene, siger ham som førte lastbilen, at han det er da virkelig godt at mine forældre ikke ved at jeg cykler med AirPods og musik i (hvor jeg i øvrigt stadig kan høre trafikken omkring mig, da jeg har pro-versionen), da jeg kan blive slået ihjel ved at gøre det. Jeg får herefter sagt til ham at det tror jeg at mine forældre er pænt meget fūcking ligeglade med, da de ikke bestemmer over mig. Herefter kører jeg ud af baggården, og han mener nu at han skal bestemme hvilken vej jeg ska køre rundt om lastbilen, da han ikke mener jeg kan være der på det stykke jeg er på vej over mod. Jeg fortsætter, og kommer fint forbi (med massere af plads) og jeg kigger derefter bagud for at tjekke om den anden vej var bedere, som jeg jo blev fortalt. Her gik det op for mig at han ville få mig den anden vej, da det var der jeg ikke ku være og han så bagefter ville stå og grine af mig. Jeg vil virkelig anbefale jer at snakke med jeres chaufføre, da jeg (og nok også mange andre) ikke finder sig i at blive behandlet på den måde.

Ellers god aften.

2 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Som tidligere ansat et det fedt at læse…

Som tidligere ansat et det fedt at læse folks anmeldelser. Og forsøge at forstå disse.. men som tidligere chauffør vil jeg gerne forsvare de stakkels folk bag rettet.. de bliver konstant presset og lokket til at køre både over lovlige tider.. og snyde med sove perioder..

Prøv at forstå de er lavt lønnet og Super afhængig af den indtægt ikke for sjov at 7/10 i Luksusfælden er chauffør..

Så giv dem et sekund eller to og tænk hvor presset de er og alt i alt for at hjælpe jer og en masse andre med at få mad vare osv under vildt dårligt arbejdsmiljø og vilkår..

8 de agosto de 2024

Kører farligt

Lær da for pokker at overholde færdselslovene. Chaufføren kørte næsten ind i en personbil og afskar andre, selvom han havde vigepligt, fordi han ville først i en stillestående kø i en rundkørsel.

3 de julio de 2024

Absolut ingen stjerne herfra

Absolut ingen stjerne herfra. Aldrig har jeg oplevet så dårlig behandling fra dette firma, da en af deres chauffør påkørte min bil så den blev total skadet. Chaufføren kørte videre som om intet var hent og firmaet tar ikke ansvaret for påkørslen.
Det værste firma.

17 de enero de 2024

Truende chauffør

Truende adfærd fra tydeligt påvirket chauffør ved Netto i Auning i dag Lørdag kl1310. Chaufføren jager os væk fra opmærket parkeringsplads til personbil, med en besked om at vi holder hvor han skal køre. Vi undskylder øjeblikkeligt og vil fjerne bilen, trods lovlig parkering, da han med al tydelighed viser at han har behov for konfrontation. Han har travlt siger han. Lær jeres chauffør regler for parkering, og ordentlig opførsel.

1 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sindssyg og livsfarlig kørsel!

Sindssyg og livsfarlig kørsel af en af jeres chauffører (Søbyvej ved Hou kl. 14:05 i dag), fortæller mere om virksomhedens værdipolitik end et årsregnskab. Næste gang bliver det politianmeldt.

15 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeres chauffør kører zigzag mellem…

Jeres chauffør kører zigzag mellem billister i et skybrud idag på E45 ved Limfjordstunnelen.
Fint nok man vejer 30 tons og vurdere at vand på vejen ikke er et problem. Men alle bilister kørte 60-70 km/h...

Jeg kører i midtersporet efter en anden bil, hvor jeres chauffør kører helt tæt på mig og blinker med forlygter.

Han slutter af med en pæn finger da han kører forbi.

25 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har idag haft den mest sindssyge…

Jeg har idag haft den mest sindssyge oplevelse med en af deres chauffør.

Han råbte og skreg af alle bilister som måtte holde og vente på at han skulle læsse af dette brugte han 50 min på og havde han bare brugt 5 min på at flytte lastbilen lidt til siden så folk kunne komme forbi så havde han ikke skulle snakke med politiet og 20 mennesker omkring dette.

Og deres chef i dette firma vil ikke gøre noget ved denne sag da han åbenbart mener at hans medarbejder gerne må spære for alle selvom han kunne have undgået dette.

Jeg håber at denne mand på sigt bliver fyret da han slet ikke egner sig til at have nogen form for kontakt med andre mennesker

1 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Holdte idag i bag af jeres lastbiler, som spærrede en hel vej. Chaufføren nægtede at flytte lastbilen så biler kunne passere, han råbte og skreg af alle mennesker der spurgte om han kunne flytte bilen lidt, vi holdte der i 50 minutter og jeg kom for sent til en aftale hvor jeg modtager en regning på 425 som firmaet nægter at betale. Han spærrede for minimum 20 biler. Chefen ved firmaet var ikke til at snakke med, da chaufføren mente man sagtens kunne passere.

1 de junio de 2022

Blink og horn

Chaufføren der kørte af ved Støvring N afkørslen i nord gående retning idag omkring 17 tiden, er en komplet tosse, og en rigtig dårlig ambassadør for jeres firma.

Det skal lige sige at jeg ikke har nogen erfaring med, jeres firma rent forretningsmæssigt. Dette om handler kun, en episode jeg havde med en chauffør, rent trafikmæssigt.

4 de abril de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.