Ik had een bestelling gedaan, bij bezorging kwm ik erachter dat het product té klein was, op de site stond "niet goed geld terug" Nou dus niet, ik mag een grotere maat bestellen voor 50% minder dan... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Boevenbende, reageren eerst, voor levering van het verkeerde product, netjes op mijn mail waarin ik vroeg om een leverdatum. Vervolgens onzin uit China ontvangen wat niets te maken heeft met het bes... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Een in Amsterdam gevestigd modebedrijf dat gespecialiseerd is in damesmode, wij zijn trots op ons gevarieerde assortiment producten vervaardigd uit hoogwaardige stoffen, wat zorgt voor een luxueuze en comfortabele ervaring. Onze uitgebreide collectie omvat niet alleen stijlvolle kleding, maar ook praktische items die zijn ontworpen om je dagelijks leven te verrijken. Met een toewijding aan uitmuntendheid bedienen we klanten op wereldwijd niveau, waarbij we ongeëvenaarde service en trendy keuzes bieden.
Información de contacto
Zandberg, 1045, Amsterdam, Holanda
- Support@oliviadiva.nl
- oliviadiva.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Ik had een bestelling gedaan
Nou dus niet, ik mag een grotere maat bestellen voor 50% minder dan dat het kost, en ik mag het product wat té klein is houden. Daar ging ik niet mee accord, toen kon ik weer kiezen voor 20% terug betaling van het originele bedrag. Oplichters zijn het. Ik kan fluiten naar mijn geld.
Beställde GlucoScan fick pulsoximeter
Beställde GlucoScan fick pulsoximeter. Dem vill ha bilderna på produkten. Sickade bilderna på produkten och efter detta slutade att besvara på mina frågor. En bedrägeri företag.
Het bedrijf is onbetrouwbaar
Het bedrijf is onbetrouwbaar. Ik wilde een medisch product retourneren waarvoor ik had betaald, maar werd geweigerd. Er worden geen retourzendingen toegestaan. Ik merkte op dat op de website stond dat retourzendingen mogelijk zijn binnen 14 dagen. Het bedrijf bood me de helft van de prijs in de vorm van een cadeaubon, wat ik afwees. Het bedrijf veranderde van gedachte en accepteerde de retour, maar gaf geen retouradres. Het bedrijf antwoordt niet op mijn vraag over het retouradres. Ik kreeg een kortingscode aangeboden die niet werkte. Ik klaagde, nieuwe excuses en nieuwe codes, maar niets werkte. Uiteindelijk begreep ik, na 13 e-mails, dat alle excuses van het bedrijf alleen bedoeld waren om me 'moe' te maken. Olivia & Diva wil ik absoluut niet aanbevelen, een oneerlijk bedrijf.Företaget är opålitligt. Jag ville returnera en medicinsk produkt som jag hade betalat för, men nekades. Man tillåter inga returer. Jag påpekade att på webbplatsen står det att returer är möjliga inom 14 dagar. Företaget erbjöd mig hälften av priset i form av ett presentkort, vilket jag avböjde. Företaget ändrade sig och accepterade returen, men gav ingen retur adress. Företaget svarar inte på min fråga om retur adress. Jag blev erbjuden rabattkod som inte fungerade.
Jag klagade, nya ursäkter och nya koder, men inget fungerade. Till slut förstod jag, efter 13 mejl, att alla ursäkter från företaget var enbart för att ¨trötta¨ ut mig.
Olivia & Diva vill jag absolut inte rekommendera, ett oärligt företag.
Scammers alert
Bestelling geplaatst en betaald , wat ik dacht bij nederlands bedrijf. Krijg je mails in het deens met u tracking code die niet werkt. 10 dagen later nog niks ontvangen. Lijkt me pure oplichterij!
Scammers!!!! Het zijn scammers vanuit China en…
Het zijn scammers vanuit China en sturen je valse producten op vanuit China!!! Laat je niet vangen zoals ik
Slimming essence bedrog
Ik had wat bij jullie besteld voor de tweede keer. Ik had een foto gestuurd van wat ik had gekocht, maar kreeg totaal wat anders. Toen ik ze ermee confronteerde zieden ze sorry en moest het blijkbaar terugsturen op eigen kosten. Retourneren kan blijkbaar niet. Ik heb meer dan 40 euro uitgegeven. Ze hadden beloofd dat het een Nederlands bedrijf zou zijn, product komt uit China. Ik had slimming essence gekocht. Ga het nog wel proberen maar de ingrediënten zijn twijfelachtig. Niks met natuurlijke producten…..
Geen ster waard
Geen ster waard, het is pure oplichting maar ben wel m'n geld kwijt. Mail verstuurd dat het een pure schande is,niet het product wat ik bestelde en duidelijk erbij gezet dat ik dit ook doorgeef aan bevoegde autoriteit. Geld krijg je absoluut niet terug en antwoord op mail is dat het
een verbeterde versie van product en dan ook nog eens het feit dat het v China komt. PUUR BEDROG.
Mensen KOOP NOOIT VIA HUN WAT WANT HET ZIJN EFFECTIEF BEDRIEGERS.
Snellevering na meer dan 14dagen wachten ipv 24/48h
NOOIT MEER
Verkeerde items
Verkeerde items.
Willen niks toegeven terwijl je bewijs toestuurt en compensatie zit er niet in. Nog nooit zo slecht geholpen
Ik heb wat besteld en betaald maar geen…
Ik heb wat besteld en betaald maar geen bevestiging ontvangen en nog geen bestelling
Niet perse een slechte ervaring
Niet perse een slechte ervaring, maar wel bijna €40 betaald voor een snelle verzending, als je er dan achterkomt dat het niet uit NL komt dan kunnen ze dus geen belofte doen om een snelle levering aan te bieden. Inmiddels de bestelling ontvangen, er staan 2 regeltjes in het klein op het doosje hoe te gebruiken, maar wordt er niet wijzer van. Gezocht online naar een gebruiksaanwijzing, is niet te vinden. Mailen doe ik niet meer want ik krijg een standaard geautomatiseerde mail terug. Dus voor mij de 1e en laatste keer dat ik wat bestel bij OliviaDiva.
Niet bestellen
Wacht nu al zo lang op mijn bestelling
En krijg hierover ook na meerdere mails geen antwoord
bestelling nooit aangekomen
bestelling nooit aangekomen. jammer dat je minstens 1 ster moet geven, want geld is weg en en deze firma beantwoord geen enkele mail
Een bestelling gedaan
Een bestelling gedaan. Niks ontvangen mailtjes gestuurd maar geen reactie.
Voel dat ik ben opgelicht.
Toch ingetrapt
Toch ingetrapt. Betalen, je krijgt een bevestiging en weg is je geld. De link in de mail bestaat niet enz enz. Niemand meer te bereiken. Oplichters.
Heel slecht
Heel slecht. Geen antwoord want mailadres klopt niet. Bestelling?? Denk dat ik er naar kan fluiten. Dat is pech 35 euro weg. Waar kan dat terug gehaald worden????
Oplichting, niet bij bestellen
Bestelling gedaan, helaas niets gekregen, en ook geen reacties op de mails
Onbetrouwbaar
Ketodruppels bevatten geen gebruiksaanwijzing. Na een aantal mails gestuurd te hebben, nog steeds geen reactie ontvangen. Hoe stuur ik het artikel retour? Teruglevergarantie stond er.
Bestelling blijft weg, onbeantw mails
Een bestelling 3 weken geleden gewaan, geen activiteit bij mijn bestelling te vinden. Na 3 mails te hebben gestuurd zonder antwoord probeer ik het langs deze weg.
Order NLP33172! Graag mijn geld terug, ik heb het zo niet voor oplichters 😥
express bestelling???
Een volgens het filmpje op en top nederlands product besteld. Ik heb de extra kosten betaald voor snelle levering. Nu al 12 dagen onderweg. Het zal heel nederlands zijn denk ik dan. Onbetrouwbaar.
Echt een kansloos bedrijf
Echt een kansloos bedrijf! Al 2x wat besteld en betaald en beide keren de verkeerde producten geleverd. Ze reageren echt nergens op! Trap er niet in!
Más información sobre otros tipos de reseñas.