Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stekende pijn links onderin. 4,5uur van kastje naar de muur. Ik kwam als eerst en ging als laatst, zonder enige vraag tussendoor. Drie keer een verpleegkundige moeten vragen hoe of wat, w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

16 oktober spoedeisende hulp bezocht ( gebracht met ziekenauto ). Zowel het ambulancepersoneel, receptie/triage, personeel EH en de dokter ( Janneke geweldig in hun benadering van de patiënt. Ondank... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de salud comunitario
  2. Hospital general
  3. Hospital
  4. Centro médico
  5. Hospital privado

Información proporcionada por diversas fuentes externas

OLVG wil een sleutelrol vervullen in de verbetering van de gezondheid en zorg voor iedereen in onze stedelijke omgeving. Voor een beter leven in een gezonder Amsterdam.

2,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stekende pijn links onderin.

Stekende pijn links onderin.

4,5uur van kastje naar de muur.
Ik kwam als eerst en ging als laatst, zonder enige vraag tussendoor. Drie keer een verpleegkundige moeten vragen hoe of wat, werd er hardop medegedeeld: OOH ZIT HIJ ER NOG STEEDS..?! Schande!

De dokterspost en de SEH willen de blanke hollander niet helpen. Mijn gevoel liegt nooit, dit is een vreemd ziekenhuis geworden. Is enkel nog behulpzaam voor medelanders.
Ik kom hier al vanaf kind, maar de laatste 10jaar en zeker gister, is het overduidelijk dat je hier niet gehoord, gelooft en naar behoren behandeld word.

NEE IK HOEF GEEN MORFINE..!!!

Vandaag terug voor een echo.

Rijd aub door naar een ziekenhuis waar je wel mens mag voelen, gehoord en behandeld word. Heel vreemd.

24 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er werkt een chirurg in het olvg…

Er werkt een chirurg in het olvg west, de heer van Veen (chirurg)die ernstig de strijdt met patiënten aangaat! Ik mag niets vragen want wie vraagt wordt overgeslagen, het enige wat hij wil is de diagnose, dat ik pijn heb aan mijn schouder interesseert hem niet, hij verteld waar mijn pijn aan mijn arm vandaan komt, hij weigert om me te helpen, echt bizar...

20 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

chirurgie Nalatigheid en geen gevoel zoals meedenken

Het ging mis van af september 2024 toen ik mijn sleutelbeen had gebroken de operatie was steeds uitgesteld uiteindelijk was geopereerd er werd een plaat gezet. Verder geen alles fout dat deed heel erg zeer veel pijn, had meerdere keren aangegeven dat ik veel pijn heb en mijn arm word dun, ze hadden niks gedaan .2025 september was weer bijna hun op afspraak uiteindelijk uit de foto was gebleken dat nu de boot weer ingegroeid is en het plaat mag uit .
Vanaf die dag heb last van pijn doofheid kan niet meer werken, als ik een afspraak maakt krijg ik een meneer Twigt die graag allen nedelandse mensen wil zien en ontvangen , op mijn vraag of kan er een foto gemaakt worden zodat het kan beoordelen worden wat is er aan de hand kreeg ik antwoord dat dat kost geld. Met onvriendelijke manier, tocht ik moest mijn toon verharde zodat de foto wordt gemaakt , uit foto is gebleken naar zijn mening dat de spieren en zenuwen zijn beschadigd en dat heeft tijd nodig om te herstellen. Vandaag na 4/5 maanden wachten kom ik weer bij hetzelfde arts die geeft aan dat ik kan beter bij de arts terecht die heeft mij geopereerd . Weer van de kastje naar de muur gestuurd, geen verwijzing naar fysiotherapie of en andere oplossing.
Uiteindelijk krijg ik toch een scan verwijzing over pas een maand in Olvg oost en daarna weer na een maand afspraak bij mijn arts die heeft mij geopereerd.
Ik ben zeer teleurgesteld, kan al maanden niet meer werken, mijn arm doet pijn doofheid gevoel en vooral stress van de wijze waarop deze zogenaamde arts mij behandeld heeft
Ik heb op dit moment klacht ingediend en wacht op reactie

18 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

26 februari in de Anna paviljoen kamer 29.…

26 februari in de Anna paviljoen kamer 29. Daar is onze zoontje geboren van Nathan en Dora. En onze zoontje heet Nathan Zoals als de Vader. En dokter marry zij was de dokter van de avond en zijn zoon heet ook Nathan dat is echte toeval. Martine en marry Kwamen ook helpen en ze waren kapot aardig en hebben goed samen gewerkt met alle avond collega's. Heel erg trots op hun allemaal.

26 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Neuroloog noemt zware mishandeling een lichte…

Neuroloog noemt diagnose een lichte hersenschudding omdat ik een klap zou hebben gehad en niet langer dan 30 minuten bewusteloos zou zijn geweest, terwijl ik 2 keer knock out Ben getrapt En geslagen en de tijd van bewusteloos zijn niet bekend is, ik ben ook over de straat gestuiterd met met mijn schedel dus alle impact was cumulatief opbouwend waar ik een jaar later nog last van heb. Ze vroeg waar ik mijn hersenen voor nodig had en wat mijn hoogst genoten opleiding was. Ze sprak hautain en denigrerend naar me terwijl ze zat te typen wat al zeer deed aan mijn oren, ze sjeesde in 5 minuten een serie neurologische testjes waarbij ik niet eens de kans kreeg te reageren. Hun mri heeft geen dti funktie die je klachten aan kan tonen en doorverwijzen wilt ze niet. Ook wilt ze het correctierecht van de klant niet uitvoeren, waardoor ze je rechten schendt. Ook reageert olvg niet op de mails. Ik heb een concept mail voor't medisch tuchtcollege gegeven. Onderdrukking is niet meer van deze tijd.

22 de enero de 2026

Drmmmmm

Afdeling B5 orthopedie waar gejaagd wordt om je zo snel mogelijk weg te krijgen.
Na een heupoperatie voorzien van een catheter, snel weggehaald, foutje van de dokter,toen een tweede en daarna totaal geen communicatie, moest wachten op een afspraak bij Olvg oost
Konden ze niet regelen bij B5 Olvg west
Lig nu in het revalidatie huis,kreeg spullen mee voor de nacht en pastte dus niet!!!!
De arts in het revalidatie huis sprak over een niet begrijpende handelswijze en dat er veel druk staat bij artsen in het olvg om je zo snel mogelijk de deur uit te krijgen.

23 de enero de 2026

Onpersoonlijk aanmeld computer

Wat een belachelijk systeem het onpersoonlijk aanmelden bij een paal, voor je afspraak, terwijl er mensen bij de balie zitten en je persoonlijk te woord kunnen staan bij elke poli, echt weer een min punt!

16 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sinds mei 2035 heb ik last van…

Sinds mei 2035 heb ik last van allergieën op verschillende plekken van mijn lichaam. Ik moest tot oktober wachten op een afspraak bij een dermatoloog vanwege een wachtlijst. De dermatoloog nam tien minuten de tijd voor me, bekeek mijn huid niet eens, schreef een allergietest voor en zei dat ik een afspraak bij de receptie moest maken. Daar werd me verteld dat er ook een wachtlijst was. We zijn nu in December en mijn probleem is nog niet opgelost.

14 de octubre de 2025

Top Ziekenhuis met TOP SPORTSARTS EN AFDELING Drs S. Goedegebuure

Gisteren met ons dochtertje bij het OLVG in Amsterdam - WEST geweest, Bij de Afdeling De Sportartsen Groep bij Drs Goedegebuure, Alles top en snel geregeld!De dokter is erg begripvol en kundig en denkt mee en doet er alles aan om haar gerust te stellen en om haar ons te helpen.
Wij zijn erg blij dat we bij deze Arts en dit ziekenhuis terecht zijn gekomen.

1 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

16 oktober spoedeisende hulp bezocht (…

16 oktober spoedeisende hulp bezocht ( gebracht met ziekenauto ).
Zowel het ambulancepersoneel, receptie/triage, personeel EH en de dokter ( Janneke geweldig in hun benadering van de patiënt. Ondanks de hectiek blijven ze oor en oog houden voor de patiënt.
Het klinkt misschien paradoxaal maar ik vond het mooi om mee te maken. Blij dat je zo kunt vertrouwen op de zorg ( lees: op mensen ) waarvan je op dat moment zo afhankelijk bent.

16 de octubre de 2025

Rip off!

Got there, had to call a phone line to make an appointment. Long wait to then get to see the doc. The 3 minute consultation ended up costing me 240,00 EUR (separate from the pharmacy costs). True rip off!

15 de septiembre de 2025

Verstandskies verwijderd

Verstandskies verwijderd. Eerst een foto exact op het tijdstip van de afspraak. Daarna een uitleg wat er gedaan zou worden gevolgd door een verdoving. Na 5 minuten in de gang weer terug in de stoel. Identiteit werd gecheckt alsmede bevestiging gevraagd wat ze gingen doen. Het verwijderen duurde slechts 3 minuten. Nu 1,5 dag na de operatie al bijna geen pijn meer. Zeer tevreden

5 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Negatieve ervaring met dr. J.V. Ongkosuwito (OLVG West)

Dr. J.V. Ongkosuwito toonde zich ongeduldig en sprak op een harde toon, zonder rekening te houden met het feit dat mijn moeder een kwetsbare en zwakke patiënt is die de Nederlandse taal nauwelijks beheerst. Tijdens het onderzoek pakte zij herhaaldelijk het hoofd van mijn moeder vast en duwde dit hard tegen het oogapparaat, wat voor haar zeer onprettig en intimiderend was. Daarnaast werd er geen duidelijke toelichting gegeven op de bevindingen en was er geen ruimte om vragen te stellen. Wij voelden ons hierdoor niet serieus genomen en onbehoorlijk behandeld. OLVG West zou zulke artsen geen kans moeten geven en wij hopen dat het ziekenhuis deze feedback serieus neemt en verbeteringen doorvoert.

29 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een stelletje leugenaars bij olvg…

Wat een stelletje leugenaars bij olvg west,ik zou gebeld worden tussen 8 en 12 en vervolgens bellen ze me om let wel half 5 maar ik had een afspraak rond dat tijdstip,en nu beweren ze dat ik niet bereikbaar was wat? Ik was tussen 8 en 12 gewoon thuis,zeer antisocial gedrag.

27 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Als je hier een rustige kraam periode…

Als je hier een rustige kraam periode wilt moet je zeker niet bevallen in oost gelijk na ok werd al direct gepushed dat ik zo snel mogelijk moest vervolgen 6 uur in de ochtend katheter weggehaald om je maar zo vroeg mogelijk naar huis te sturen en dit het is erg jammer gelukkig was Fatma geweldig en de operatie ook goed gegaan

24 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cafetaria en espressobar olvg oost

Het gaat me hier niet over de medische kant maar over espresso bar en cafetaria. Het is me drie keer overkomen dat de aanbiedingen er gewoon niet waren. En het gewone menu is toch al beperkt.

18 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het verzorgend personeel en doktoren zijn uitstekend

Het verzorgend personeel en doktoren waren zondermeer uitstekend.
Maaar....
Ik moest medicijnen ophalen bij de apotheek.
Bij de apotheek aangekomen kreeg ik de indruk dat de apotheek in regionele fucnctie heeft.
De klanten uit de regio hebben allemaal een snelcode.
Met die snelcode krijg je een hoge prioriteit en gaan voor de klanten van het OLVG.
Ik heb zeker 18 a 20 klanten voor zien gaan. Ik vind dit onacceptabel en discriminerend.
Kennelijk brengen klanten uit de regio meer geld in het laadje.

Het automatisch ophalen van de medicijnen is sterk verouderd.
Tegenwoordig kunnen de medicijnen automatisch opgehaald worden en gelabeld, scheelt de helft in tijd.

24 de abril de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.