Omafiets.nl Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik was al vaker bij Omafietsen.nl geweest om problemen met mijn fiets te laten repareren. Meestal was het werk prima voor een goed prijsje. Deze keer kwam ik langs omdat één van mijn remmen ni... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

wat een mega super slecht bedrijf zijn jullie zeg.....nooit zoiets schandaligst meegemaakt.....koop je een nieuwe fiets tenminste dat denk je komt ie aan wordt in de voortuin geflikkerd doos helemaal... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ondanks dat omafiets.nl mij een fiets heeft geleverd met een andere kleur banden dan besteld, waren ze niet bereid deze kleur banden - vanuit eigen initiatief - om te ruilen. De oplossing die ze aanbo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor 18.00 besteld - volgende dag geleverd. Ruim op tijd besteld voor 18.00 - pas 5 (!!) dagen later een mailtje met "update bestelling" - geannuleerd. Zonder opgave van reden. Teruggemaild met de vra... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Ben je op zoek naar een nieuwe omafiets? Dan ben je bij Omafiets.nl aan het juiste adres. Omafiets.nl is de grootste online fietsenwinkel gespecialiseerd in omafietsen. Koop dus eenvoudig jouw nieuwe omafiets online en kies uit een collectie van ruim 300 fietsen. Je vindt ze in alle soorten, maten en kleuren. En wist je dat iedere omafiets gratis wordt verzonden? Dus geen onverwachte kosten. Ook kun je bij ieder model kiezen of je 'm in doos of helemaal rijklaar wilt ontvangen. En heb je per ongeluk toch de verkeerde maat omafiets besteld? Geen probleem, we ruilen 'm gratis om! Dat is de service van Omafiets.nl.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goed geregeld, goed contact

Fiets besteld voor mijn dochter, telefonisch contact over gehad. Ik werd zeer goed geholpen, er werd niet te veel beloofd, men was eerlijk over dingen die niet konden. Bestelling zeer snel uitgeleverd door UPS (die dan weer niet de beloofde email stuurde met bezorgtijden...) kortom helemaal prima. Na wat sleutelen een hele blije dochter!

22 de febrero de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit voor een goede prijs

Mooie fiets voor mijn dochter besteld. Kwam snel binnen eN zag er perfect uit. Alleen het stuur was niet goed aangedraaid dat hebben we zelf nog even gedaan maar verder tip top in orde. Erg blij mee

20 de febrero de 2017
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Oma fiets

Zeer mooie fiets maar na nog geen 2 maanden beginnen ze beide te roesten en dat terwijl ze binnen staan en op school onder een afdak beetje jammer ...

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service en snel geleverd. Toen bleek dat er wat miste van de bestelling,gebeld en vriendelijk geholpen en de volgende dag de ontbrekende onderdelen in huis. Top !

Valorada con 3 estrellas sobre 5

makkelijk en snel, maar net niet

makkelijke website, prima service en op zich prima prijs-kwaliteit maar 'net niet' omdat er besparingen worden gedaan op punten die net het verschil maken in de totale beleving, zoals een heel goedkoop en hard zadel op een verder prima fiets, jammer want zou het direct van 3-sterren een vijf sterren beoordeling maken

Super service

Fijne service goed contact en goede duidelijk heid over bezorging ben erg blij dat hij kant én klaarmaken weet geleverd top service cijfer 9

hele snelle levering.

Levering is heel snel.
had de fiets binnen 2 dagen in huis. Goede prijs en goede service.
De fiets zelf nog niet gebruikt. Die staat nog in doos voor mijn dochter der verjaardag

Aanrader

Zeer goede service, ook bij ophalen fiets bij de vestiging, en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Fiets rijdt super!

prima fiets

Prima fiets, die keurig volgens afspraak in een grote doos werd afgeleverd. Het zelf in elkaar zetten kostte mij een uurtje. Prima te doen dus.

Prima & Ok

Prima in orde, snel en compleet. Vond het boekje wel erg summier maar het is gelukt.

Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.