heerlijk om weer eens echt Indonesisch te kunnen eten. Smaakvol en heerlijk klaar gemaakt zoals Indonesisch eten moet zijn, of het nu rijsttafel is of Nasi rames. Wij als mensen die regelmatig Indones... Ver más
Goede service en snelle levering! In het begin ging de comunicate soms wat traag, maar dit is later zeer goed opgelost. Heerlijke kwaliteit sambal (hopelijk komen er nog meer smaken bij) en de s... Ver más
Supersnelle levering en alles netjes verpakt! De saté is in één woord VERRUKKELIJK.. Echt die heerlijke indonesische smaken die proeft. Ook de Sambal Mayo is erg lekker. De potjes Sambal heb ik ook be... Ver más
Ik heb de producten van Oma Sambal nog niet zo lang in huis, maar mijn eerste indruk is zeker positief. Wat ik tot nu toe geproefd heb, is de sambal met ui en knoflook. Deze was heerlijk en ha... Ver más
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Lekkere sambal vind de mayosambal…
Lekkere sambal vind de mayosambal minder maar ja dat kan gebeuren verder ben ik wel tevreden
Deze Sambal is de beste van alle 😋
Deze Sambal is de beste van alle .
Niet te mild niet te heet precies zoals het moet zijn .
Heerlijke sambal en mayo
Heerlijke sambal en mayo: een absolute aanrader! Razendsnelle levering in veilige verpakking. Prima.
Deze sambal is de lekkerste sambal die…
Deze sambal is de lekkerste sambal die ik ooit geproefd heb en ben nu fan!
Hopelijk nog voor heel lang!
Omasambal is lekker pittig snel en goed…
Omasambal is lekker pittig snel en goed verpakt de sambal mayonaise is ook zeer lekker beide producten zijn zeker aan te bevelen.
Goed en lekker alleen een dekseltje was…
Goed en lekker alleen een dekseltje was los gekomen dus de olie was door de hele enveloppe gegaan maar met een doekje schoon gemaakt
Heerlijke sambal zoals ook mijn oma…
Heerlijke sambal zoals ook mijn oma (Padang) maakte 😍
Aanrader!
Behalve de vertrouwde sambal ook kennis gemaakt met de sambal mayo en de sambal met knoflook. Aanrader!
maandag binnen gekregen s avonds meteen…
maandag binnen gekregen s avonds meteen geproefd bij de heerlijke bami die mijn vrouw gemaakt had. super lekker. we hebben zowel de knoflook en originele besteld. vanochtend een potje kado gedaan kreeg net een belletje met de opmerking dat smaak naar meer. as Dinsdag is mijn broer jarig die eet zelfs zijn broodje kaas met sambal dus ben benieuwd.
denk zelf aan mijn moeder die oeleke als hobby had. 6 potjes besteld ga ervan genieten
Super sambal is het smaak naar meer
Super sambal is het smaak naar meer
Ik snap de lovende recencies niet
Ik snap de lovende recencies niet. Beide smaken besteld en zwaar teleurgesteld. De sambals totaal niet pittig en heel erg zout. De sambal is veels te duur en de reclame van Oma Sambal bloedirritant en totaal niet leuk.

Respuesta de omasambal.com
Smakelijk verrast!
Door de vele positieve reacties over deze sambal werd ook ik nieuwsgierig naar deze pittige traktatie. Ik heb ze alle twee geprobeerd en allebei overheerlijk!
Ik blijf vanaf nu een vaste klant!!
Omasambal is erg lekker.
De sambal van oma is uitzonderlijk smaakvol. Ik geniet er met volle teugen van. Andere sambals evenaren de smaak van oma's sambal niet. Ik zal deze dan ook blijven aanschaffen.
Zeker lekker sambal.
Fijne eerlijke site in mijn beleving
Fijne eerlijke site in mijn beleving, snelle levering en goed verpakt.
Smaken verschillen, en echt veel te duur
Smaken verschillen, duidelijk. Het is een lekkere sambal maar niet perse bijzonder. Daarom, voor mij althans niet overtuigend, en heel veel te duur. Zonder een ‘gratis’ potje en verzendkosten die het bijna verdubbelt, €16,90 voor een potje. Bijna 3x zoveel als andere, ook heel acceptabele andere merken sambal. Voor mij de eerste en ook laatste keer.
Heerlijke sambal
Heerlijke sambal. Zowel de ui/knoflook als ook de normale zeer goede smaak. Niet te s herp. Iets duurder maar zeker een aanrader.
Als je denkt dat sambal gewoon “pittig”…
Als je denkt dat sambal gewoon “pittig” is, dan heb je Oma Sambal nog niet geproefd. Dit is geen sausje, dit is een levenshouding. Eén lepeltje en je smaakpapillen staan meteen in de houding.
Wat Oma Sambal zo goed maakt? Het smaakt alsof er daadwerkelijk een oma in de keuken stond die zei: “Ach joh, doe er nog wat pepers bij.” Authentiek, vol smaak, en met precies genoeg pit om je te laten zweten zonder dat je spijt krijgt van al je levenskeuzes.
Je proeft dat dit met liefde (en waarschijnlijk een licht dreigende blik) is gemaakt. Geen fabriekssmaak, gewoon eerlijke sambal die alles lekkerder maakt: van rijst en noedels tot een saaie boterham die ineens weer zin heeft in het leven.
Oma Sambal bewijst dat oma’s altijd gelijk hebben. Ook als het heet wordt. Absoluut een aanrader, maar zet wel alvast een glas melk klaar.
Good stuff people
Más información sobre otros tipos de reseñas.