De levering liet dagen op zich wachten. En toen Post Nl via E-mail (T&T) het leveringstijdstip liet weten en ik de nodige tijd voor aanwezigheid (méér dan een halve dag !) nam, liet Post Nl ná het uit... Ver más
niet de eerste keer dat ik daar onderhoudsprodukten voor de Jura koffiemachine bestel en steeds tevreden : prijs zit goed en de communicatie via mail verloopt goed. Zoals beloofd komt de bestelling... Ver más
Ik heb hier nu al een keer of 4 besteld en iedere keer de volgende dag mijn bestelling binnen. Ik heb de producten van Jura nog nergens goedkoper kunnen vinden, dus voor mij een uitstekende shop!
No consta que solicite reseñas
Alles volgens afspraak
Alles is volgens afspraak verlopen ook met de afgesproken bezorgtijd.
Zeer goede prijs
Zeer goede prijs. Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Kortom, niets op aan te merken.
Onbetrouwbaar
Wat een slechte service en communicatie. Ik zit al een paar weken te wachten op een bestelling van een waterfilter. In één zin zeggen ze dat het zowel binnen is maar ook weer niet. Onbetrouwbaar bedrijf. Bestelling geannuleerd. Nu maar hopen dat mijn geld wel terug komt binnen 5 dagen 🤔 zoals beloofd.
"Ik ben zeer tevreden met mijn recente…
"Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop van de ontkalker voor mijn koffiemachine. De verpakking was goed en het product zelf is van hoge kwaliteit. Wat mij het meest opviel, is de ongelooflijk lage prijs in vergelijking met andere ontkalkers op de markt.
Daarnaast was de levering buitengewoon snel - ik ontving mijn bestelling slechts drie dagen na het plaatsen van de order. Het proces van bestellen tot ontvangst was dus zeer efficiënt.
Over het product zelf kan ik ook alleen maar positief zijn. Het werkte uitstekend om de kalkaanslag in mijn koffiemachine te verwijderen en heeft de prestaties van mijn machine weer teruggebracht naar hun oorspronkelijke staat.
Kortom, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou deze ontkalker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig product tegen een betaalbare prijs, en een snelle levering wenst."
gewoon goed!
Bestelling ging makkelijk
Bestelling ging makkelijk, bezorging snel.
Snel bezorgd en de prijs is ook prima.
Alles naar wens
Alles naar wens. Goede prijs. Snelle levering. Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste.
Bestelling snel en netjes bezorgd
De Brita waterfilters zijn de volgende dag al bezorgd. De prijs van de waterfilters was aanzienlijk lager dan elders.
Heel tevreden
Heel tevreden! Makkelijk te bestellen en snelle bezorging.
We kregen een gratis fles extra
We kregen een gratis fles extra! Dankuwel :)
Altijd weer supersnel en netjes de…
Altijd weer supersnel en netjes de bestelling in huis
Geen opmerkingen.
Het kan veel voordeliger!
Het kan veel voordeliger!
Het zal vast een goede zaak zijn, maar ik heb gewoon bij Miele besteld. Dat scheelt op 16 stofzuigerzakken al snel € 12,50!!! Gratis levering, volgende dag bezorgd. Exact zelfde verpakking.
Ongelofelijke snelle en correcte…
Ongelofelijke snelle en correcte levering
Zeer tevreden!
Vlotte en correcte levering en goede communicatie omtrent dag van levering. Heel tevreden!