Went to see Den eneste ene in Tivoli this past weekend, and it was a blast. The cast was spot on and all the iconic catch phrases made an appearance. Stage setting was minimal and ingenious, the overa... Ver más
La empresa ha respondido
God enkel kulisse! Vi kendte handlingen , så det var let at følge med for min datter. Gode skuespilpræstationer , der havde mange af de kendte gode replikker . Super gode dansere , især mændende .... Ver más
La empresa ha respondido
Som altid fantastisk forestilling 🤩 Hvorfor jeg ikke gir’ 5 ⭐️, er simpelthen pga. lokationen 😔 Man sidder bare bedre i Falkenersalen, end man gør i Tivolis koncertsal… Sorry to say. Så synes da... Ver más
La empresa ha respondido
Super god forestilling. Dygtige skuespillere og dansere. Eugen Miu er ikke kun god danser men også en god abortlæge. Dejlig forestilling- tak til alle medvirkende. Skøn Sus, skøn Stella, skøn niller,... Ver más
La empresa ha respondido
One & Only Musicals har siden 2005 produceret store musicals med fokus på det brede publikum. Vores mission er at levere musicals af international klasse til alle danskere og vi har altid publikum i fokus.
Nyvej 17B, 2. sal tv, 1851, Frederiksberg C, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kan varmt anbefales. Det var en oplevelse som jeg aldrig ville glemme, lattermusklerne bliv brugt næsten under hele forstillingen og selv efter forestillingen kunne vi ikke lade vær med at kommentere nogen af jokes uden at grine.
Skøn forestilling, som matchede filmen på en fin måde, fantastiske skuespillere, sangere og dansere 👍🏼😁
Mvh Susanne

Respuesta de One & Only Musicals
Ok musical- men musikken var tam. Og så må I ærligt talt se at få gjort noget ved teknikken. Man giver mange penge for en billet. Så er det sgu ikke ok at forestilling stoppes to gange pga en defekt mikrofon. Og det er sket en del gange nu ved jeres musicals. Og det tog 10 min at fikse. Det er ikke ok. Og så er tre skuespiller skiftet til samme forestilling

Respuesta de One & Only Musicals
Så nem en hjemmeside - bum bum så har man billetter! Til de fedeste musicals! Køb før din nabo! 😬🤩👍🏼

Respuesta de One & Only Musicals
Fantastisk dygtige sangere og dansere, men musikken var for høj.

Respuesta de One & Only Musicals
Musicalen Den Eneste Ene er fyldt med gode og dygtige skuespillere og dansere. Og sangere….som desværre blev overdøvet af alt, alt for høj musik; det skulle være en musical - ikke en instrumental koncert….

Respuesta de One & Only Musicals
Morsom, underholdende, musikalsk forestilling. Dygtige skuespillere, sangere og dansere. Vi var underholdt fra først til sidst. Tak for en super forestilling lørdag eftermiddag

Respuesta de One & Only Musicals
Professionelt, sjovt og underholdende hele vejen igennem,

Respuesta de One & Only Musicals
Super hyggelig oplevelse. Rigtig god stemning og energi på senen.

Respuesta de One & Only Musicals
Fantastisk oplevelse med super gode skuespillere

Respuesta de One & Only Musicals
En fantastisk forestilling .
Dejlig musik og virkelig gode skuespiller præstationer.
En skøn oplevelse

Respuesta de One & Only Musicals
God nostalgisk oplevelse😉 men ikke prisen værd.

Respuesta de One & Only Musicals
Skøn gensynsglæde krydret med fantastisk lys, sang og dans. Flot scene, selvfølgelig køkkeninspireret. Dejlig tro mod replikker, karakterer og handling "klippet" i en enkel og naturlig sammenhæng.

Respuesta de One & Only Musicals
Der var godt nok ikke mange ørehængere blandt sangene.

Respuesta de One & Only Musicals
Det var virkelig en dejlig iplevelse

Respuesta de One & Only Musicals
En god aften med fantastiske dygtige skuespillere
Levede fuldt ud til forventningerne.

Respuesta de One & Only Musicals
Vi var simpelthen så skuffede over forestillingen og specielt skuespillet. Det var ekstremt tamt. Der var ingen kunstpauser og det lød mere bare som en "øver", hvor man skyndte sig igennem alle replikkerne. Den eneste der rent faktisk spillede skuespillet godt og som i filmen var Niclas Vessel Kølpin, som spillede Knud. Den 2. del blev lidt bedre trods alt, men vi var alle stadig virkelig skuffede.
Derudover undrer det os, at salen ikke engang var halvt fyldt, men alligevel kunne man kun bestille bestemte pladser og give det hvide ud af øjnene for billetterne, selvom man ikke engang sad særlig godt (en af pladserne var med dårligt udsyn for en stolpe i vejen). Kan se nogle andre har været ude for præcis det samme. Det er simpelthen for frækt!

Respuesta de One & Only Musicals
Super god og underholdende.
Lever fuld ud op til filmen
Dygtige skuespiller

Respuesta de One & Only Musicals
Fantastisk forestilling. Den levede fuldt ud op til vores forventninger.

Hej
Den eneste ene, Tivoli koncertsal lørdag d 4 april . Vi blev meget skuffet, kedelige kulisser, meget tamt. Meget dyrt 1100kr , det var ikke pengene vær, alt for dyrt . Kom helt fra Odense, skuffende . Har set mange musicals , den her var den dårligste vi har set. Skuespillere sang godt, det er vores ros . Det må I gøre bedre .

Respuesta de One & Only Musicals
Más información sobre otros tipos de reseñas.