Ongediertebestrijding Vaneijck Opiniones 6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

OPLICHTERS!!

Wij hebben inmiddels ruim 7 weken geleden contact opgenomen met: ongediertebestrijding van Eijck (site: ongediertebestrijding-vaneijck), omdat wij al heel lang last hebben van een muggenprobleem bij ons thuis.

GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE, het zijn oplichters!! De behandeling is niet naar wens geweest, want we hebben nog steeds last van muggen. Ik heb inmiddels meer dan 15x naar het bedrijf gebeld, elke keer neemt iemand op en zegt we maken er een melding van en je wordt teruggebeld. We zijn inmiddels 7 weken verder en dit is nog steeds niet gebeurd. Elke keer veranderd het verhaal: eerst moesten we 2 weken wachten, en zouden we daarna teruggebeld worden als we nog last hadden, toen werd het 4 en toen 6. Ik word aan de telefoon uitgescholden als ik zeg dat we recht hebben op 100% garantie en ik word uitgemaakt voor achterlijk. Dit bedrijf is echt absoluut niet te vertrouwen!

11 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

OPLICHTERS!!! Ga er niet mee in zee!!!

Ongediertebestrijding van Eijck....deze gasten zijn zelf het smerigste ongedierte wat er rondloopt!!!

Ik had dit bedrijf gevonden op Google i.v.m. een Wespennestje in de badkamer bij mijn moeder.
Ik heb juist niet de 1e gebeld omdat dit vaak de oplichters zijn.
Dit bedrijf stond een aardig stuk scrollen lager.
Telefoonnr. achter gelaten en ik werd binnen 10 min terug gebeld door Ronald van Eijck zelf.
Voorrijkosten €49,90 en daarna vanaf €79,90 onderzoeksten en het zou €130 of iets meer worden.
Uiteindelijk hebben ze keihard staan liegen want er zouden 3 Wespennesten zitten en er vlogen wel honderden Wespen en ze zouden zéér agressief zijn.
Ik heb naast het nest gestaan wat de grootte had van een biljartbal en heb op het gemak een filmpje van 2 minuten staan maken,er vlogen max 5 Wespen in en uit.
De bestrijders waren met z'n 2en en hadden geen imkerpakken aan en 1 van hun is zelfs nog gestoken op zijn pols.
Ook hebben zij het (Wespen)poeder niet opgeruimd wat door de hele badkamer lag en op de overloop,dit heeft mijn moeder allemaal zelf op moeten ruimen!
Mijn moeder moest €500 afrekenen en als zij cash zou betalen zou ze 10% of €10 korting krijgen,dit is op de bon niet terug te vinden en de opbouw van de bon klopt ook van geen kanten!
Tevens is er een handtekening gezet op de bon door de bestrijder zelf en niet door mijn moeder,zij heeft nergens voor getekend.
Op de website is nergens een kvk nummer te vinden en dat is al een waarschuwingssignaal,helaas zag ik dat te laat.
Aangifte is gedaan!!

10 de mayo de 2026

van eijck ongediertebestrijding

Via bestrijding247 ( werknaam voor van eijck) kwam iemand om ratten te verdrijven. Zou tussen €250-350 kosten. Ok, voorrijkosten waren €49. Onderzoekskosten €79! Er zat gewoon een gat! Wat nou onderzoek? Daarna bestrijding voor €399!!! O ja, zonder BTW! Hij is 30 minuten bezig geweest met het spuiten van een goedje langs de randen van ons perceel. Uiteindelijk €725 afgetikt! Bizar! Voel me zwaar getild! Was wel een aardige kerel maar daar betaal ik niet voor. Oplichters!!

30 de mayo de 2026

Scammers avoid

Scammers avoid. Intimidating an old couple then calling them racists to make them pay an inspection cost that was never agreed upon.

29 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absoluut oplichters! Ga alsjeblieft niet met deze partij in zee

Absoluut oplichters. Ik moest €149 betalen voor een inspectie betreffende houtworm. De conclusie werd letterlijk binnen één seconde getrokken: volgens hen zat de houtworm volledig onder ons huis en moest dit direct met gas worden bestreden. Kosten: €750.

De meneer is niet eens de kruipruimte ingegaan. Daarnaast blijkt de behandelmethode die zij adviseren niet eens toegestaan te zijn. Vervolgens heb ik een andere partij laten komen. Die constateerde dat de houtworm helemaal niet meer actief was en dat behandeling dus niet nodig was. Deze inspecteur deed wél een grondige inspectie en ging tenminste ook de kruipruimte in.

Ik heb ze gebeld. Toen ik mijn verhaal deed werd er opgehangen. Toen ik terugbelde werd ik ineens doorgeschakeld naar een heel ander bedrijf. Ga alsjeblieft niet met deze partij in zee. Zijn echt oplichters.

21 de mayo de 2026

Oplichters!!

Oplichters!!! Plaatsen illegale lijmplanken buiten in een bosgebied. Waar ze lokmiddel bij leggen. En spuiten met een niet bestaan verdrijvingsmiddel.

Rekenen meer dan het dubbele van andere ongedierte bestrijders.

Zijn niet bereikbaar voor vragen. Ze zeggen dat ze terug bellen, maar dat doen ze niet!

6 de mayo de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.