Høflig og imødekommende betjening. Lækre, økologiske råvarer. Derudover en fed cykelinspireret indretning. Fint prisniveau. Alt i alt en af de klart bedre oplevelser.
Consulta las opiniones de los clientes
Arrogant flabet og alt andet end imødekommende betjening fra Anders d.d. håber ikke det er ejeren, selvom han jo også hedder Anders? ( denne havde mange tatoveringer ) Vi var alle tre mundlamm... Ver más
Min kone og jeg var gæster hos Onkel A. den 31. oktober 2025. Det var en helt igennem god oplevelse. Perfekt mad som var overdådigt anrettet, og så var betjeningen aldeles perfekt, og vi fik lejlig... Ver más
Var i Vejle den 31 juli 2024. Min kone havde tidligere været på restauranten onkel A. Jeg må sige at det var en rigtig god oplevelse rigtig fint hurtig betjening og smørrebrødets kvalitet var absolu... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Virkelig dårlig service og ubehøvlet…
Virkelig dårlig service og ubehøvlet personale maden er okay så derfor to stjerner
Jeg udtaler mig aldrig om andre eller…
Jeg udtaler mig aldrig om andre eller spisesteder i medierne - men aldrig har jeg været på et så utiltalende spisested, som Onkel A i Vejle 🤷♀️ ligeså sulten man er når man sætter sig lige så sulten er man når man forlader stedet - for ikke at tale om, at bestille er par falafeler ved siden af salaten er NO GO - så bliver chefen sku sur 🥴😳 anbefale Onkel A *ALDRIG*
Arrogant opførsel
Det blev så sidste gang, vi besøgte Onkel A!
Caféen åbner kl. 10, men de sidste 3 gange, vi har været der, har vi måttet vente 5-10 minutter udenfor - forrige gang i regnvejr.
Hvis man ikke kan være klar til åbningstid, var det måske bedre bare at rykke åbningstiden med et kvarter.
Tillige en arrogant betjening, da vi endelig fik lov til at komme ind.
Det kan godt være, at maden er fin, men totaloplevelsen er DÅRLIG!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.