2,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Doen niet wat ze beloven.

Doen niet wat ze beloven.
Communicatie is erg slecht
80% van de e-mails worden niet beantwoord.
Wij hebben de visumaanvraag hier laten doen. Ik heb de mail met documenten voor de aanvraag nooit ontvangen. Alleen een begeleidende brief en aanvraagformulier. Alle andere documenten heb ik op het laatste moment zelf moeten opzoeken en uitprinten.
Toen het visum werd afgewezen zou er vervolgens bezwaar gemaakt worden. Na 5 maanden te hebben gewacht op een beslissing van de IND blijkt dat ze helemaal nooit bezwaar hebben ingediend!
Wanneer ik hier naar informeer of over klaag word er niets meer gezegd dan dat de zaak is afgesloten.

23 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechts service! Vertrouw ze alsjeblieft niet.

Vertrouw ze alsjeblieft niet
Ik heb contact opgenomen met dit bedrijf om een visum aan te vragen, ze hebben veel beloofd en beloofd dat ze binnen 10 dagen een 100% visum voor mijn gezin kunnen krijgen en ze kennen de Nederlandse ambassadeur in Iran en kunnen contact met hen opnemen.
Na het ontvangen van 600 euro vertelden ze me dat lukt niet op dit moment een visum te kunnen aanvragen ! Ik vroeg hen om mijn geld terug te geven, maar ze spraken me erg grof aan.
Ik heb een klacht ingediend zodat ik mijn geld terug kan krijgen via mijn advocaat.
Vertrouw ze alsjeblieft niet!

1 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen service, slecht advies.

Online-inburgeren.nl gebeld voor het verzorgen van een Visa voor nederland.
Dit was zeer belovend, alles werd verzorgd tot afspraak maken Global Senegal aan toe.
Na betaald te hebben en nog maar enkel gegevens te hebben gegeven werd ik al vlug gebeld dat afspraak maken bij Global Senegal niet ging lukken.
Om hierover contact te krijgen met verantwoordelijke die alles beloofde en het mooi voorspiegelde, ging niet lukken Mevr was niet meer bereikbaar. In de mail werd gezegd dat het via ambassade zou gaan als afspraak niet lukte.
Na zelf bellen met ministerie van buitelandse zaken werd mij mede gedeeld dat je nooit de ambassade kunt bellen voor dit en dat afspraak maken Global Senegal zeer moeilijk is vanwege drukte dit had dit bureau allemaal moet weten. En hier eerlijk over moeten zijn, dat had ik opdracht nooit gegeven.

6 de noviembre de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.