Fijne webshop, na een slechte ervaring elders hebben zij de zure smaak volledig weggenomen. Artikelen snel verzonden, waren van goede kwaliteit (o.a. gereedschappen, glaswerk, mos en voer). De garna... Ver más
Snelle levering en prima prijs
Als je hier besteld word het vrij snel afgeleverd aan dpd maar dit bedrijf dpd bezorgd ontzettend traag. Pas na 3 a 4 dagen word iets geleverd waar je met spoed op zit te wachten, helaas is dit al zo... Ver más
Sinds ik garnalen heb, heb ik me helemaal gek Gegoogled naar spullen, voer en nuttige dingen voor mijn garnalen. Deze webshop is mijn absolute favoriet, zo'n groot assortiment van gave dingen voor gar... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Onlineaquariumspullen is a company that specializes in freshwater shrimp and crayfish but we offer a wider range of products.
De Kiel 19, 9206BG, Drachten, Holanda
- +31(0)512 238043
- Onlineaquariumspullen@gmail.com
- onlineaquariumspullen.nl
Snel de juiste producten geleverd.
Extra stukken chollawood ontvangen
Mooie chollawood ontvangen: grotendeels grote stukken en een paar kleinere. Dit werd zonder gedoe gecompenseerd met extra chollawood. Topservice, fijn als een webshop zo met klanten omgaat!
Top Service!
Producten correct en snel ontvangen!
Producten correct en snel ontvangen.
Top bedrijf
Top bedrijf! Mijn bestelling was snel verwerkt en ik kreeg zelfs ook een sample van brandnetel snacks voor mijn garnalen. Heel lief!
Zeer goede service
Duidelijke site
Duidelijke site. Goede productinformatie en snelle levering.
Alles dik in orde
Snelle verzending (dat DPD lang op zich laat wachten, kunnen zij niks aan doen). Had laatst voor het eerst een retour, deze werd ook heel snel verwerkt en terugbetaald. Top geregeld!
Minden rendben volt
Minden rendben volt, kérdéseimre hamar megkaptam a választ.
Hele fijne website
Hele fijne website. De kwaliteit van de artikelen zijn uitstekend en de levering gaat altijd goed. Ik heb hier meerdere keren besteld en ik raad het zeker aan!
Altijd goede ervaringen
Altijd goede ervaringen.
Snelle verzending en kwaliteitsproducten
Betrouwbare webshop
Prijs-kwaliteit is prima! Order wordt netjes de volgende dag verzonden en met zorg ingepakt. Al met al een aanrader!
snelle levering exact zoals besteld.
Goede en snelle service
Goede en snelle service! Bestellen gaat altijd vlekkenloos
Altijd goede snelle service
Goede prijs / qualteit verhouding
Altijd snel verzonden
Goed werkende pomp/filter gekocht en ze hebben veel onderdelen
Goed werkende pomp/filter gekocht en ik heb gezien dat ze ook veel onderdelen verkopen, dus hier shop ik nog wel een keer of vaker.
Very good experience
I've ordered the Chihiros lights, CO2 system and soil in this shop as they offered very good price. Happy with the experience - fast shipment and good customer support.
Prachtige tangerine Orange garnaaltjes…
Prachtige tangerine Orange garnaaltjes besteld en gezond en wel aangekomen. Ik ben er erg blij mee🙂. En geweldige service van de winkel.
Más información sobre otros tipos de reseñas.