Zeer snel gasveren gekregen van de…
Zeer snel gasveren gekregen van de firma trailerparts.nl.
Ook de juiste gekregen voor hefbed laika. Als ik weer wat nodig hebt kom ik terug. Mvg Raymond
Onlinetrailerparts.nl: dé specialist in aanhanger onderdelen
Verlaatweg 81, 8243 PS, Lelystad, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Zeer snel gasveren gekregen van de firma trailerparts.nl.
Ik heb hier vorige week een set gasveren besteld aangezien ze hier het meest vriendelijk geprijsd waren. Zelfs in de drukte van Sinterklaas en Black Friday is de bestelling binnen een week geleverd. Gasveren zien er ook goed uit en functioneren zoals je zou verwachten.
Prima bedrijf om te bestellen.
ik had helaas verkeerde lampen besteld maar had de klantenservice even gebeld. ik werd snel te woord gestaan en ze hebben mijn order gewijzigd! ik ben super tevreden want heb nu de juiste lampen ontvangen en hoef niet te retourneren
Maandagochtend besteld, dinsdag geleverd. Snelle afhandeling. Producten voelen kwalitatief goed aan. Kortom, ik ben tevreden met mijn aankoop 👍🏼
Bedrijf geeft slechts 1 jaar garantie op verkopen aan consumenten, terwijl de minimumtermijn 2 jaar is. Weigert dus gebruikelijke garantie te verlenen.
Als consument te vermijden bedrijf.

Respuesta de Onlinetrailerparts.nl
Finger Weg, Leute das ist ein unzuverlässiger Laden.
Wiederrufrecht wird dort klein geschrieben. Die Ware soll nach Holland für teureres Versand gesendet werden. Kommunikation null.
Selbst mit PayPal gabs ein Riesen Theater.
Artikel zurückgesendet, das Geld immer noch nicht zurückbekommen.

Respuesta de Onlinetrailerparts.nl
Een week geleden kabelset voor aanhanger besteld en betaald. Levering binnen 24 uur. Na enkele dagen nog niets ontvangen. Mail gestuurd. Geen antwoord. Na 2 dagen weer mail gestuurd. Wederom geen antwoord. Ben ik opgelicht?
Update.. geen enkele response van deze verkoper. Opeens staat het geld weer op mn rekening na deze review. Dat is alles. Geen bericht, niets. Waardeloos!
Fijn bedrijf, er was hele vlotte levering en vriendelijk contact via de klantenservice. Ik wist niet meer welke gasveren er op mijn trailer zaten, maar met behulp van een telefoontje zijn we eruit gekomen.
Heellll slecht bedrijf en brutaal !
U bouten besteld en verkeerd geleverd . Maar volgens klanten service was dit niet zo … wat ik ook aandraagde schreeuwde zij doorheen en heb bewijs hoe andere bedrijven dit doen! Niets mee te maken.
Na 5 maand nog vragen of je ergens mee van dienst te kunnen zijn??
Zegt al genoeg….

Respuesta de Onlinetrailerparts.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.