I am very satisfied with the print quality, and they take their job seriously and deliver on time. It's a reliable company for printing services. I highly recommend them.
Superkwaliteit drukwerk, snel geleverd tegen een voordelige prijs. Daar kom je graag nog eens terug.
Pluspunten: betaalbaar, nette prints, gebruiksvriendelijke website. Minpunten: is duidelijk een "low cost" webwinkel, d.w.z.: voor weinig geld printen betekent geen service, geen advies, geen hulp, ve... Ver más
Información sobre la empresa
- Impresora digital
- Impresora comercial
- Servicio de impresión digital
- Servicio de impresión de invitaciones
- Tienda de grabados y letreros
Escrito por la empresa
Ruim 20 jaar zijn wij vanuit Landgraaf in de meest zuidelijke provincie van Nederland actief als digitale drukkerij / printshop. Wij leveren drukwerk van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs met een focus op snelheid. Je kunt als particulier of zakelijke klant bij ons terecht voor professioneel bind- en drukwerk.
Hoofdstraat 53, 6372 CP, Landgraaf, Holanda
- +31453020011
- info@onlyprint.nl
- onlyprint.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Mega tevreden
Ik had een word document aangeleverd, wat anders bij Onlyprint werd afgedrukt (waarschijnlijk heb ik een verouderde versie). Vandaag ontving ik de aangepaste versie (had nog een pdf doorgemaild) via de post mét allerlei goodies. Niet dat die goodies nodig waren, maar ik was wél ontzettend gecharmeerd. Hartelijk bedankt Glenn voor hoe je hier mee bent omgegaan. Voor volgend drukwerk, kom ik opnieuw bij jullie aankloppen! Mega dikke merci van een zeer tevreden klant! :-)
Makkelijk besteld en top geleverd
Snel en uitstekend werk
Bestand opgestuurd, binnen een uur melding dat het al in productie was en de volgende dag geleverd. Zoals gewoonlijk zag het er weer keurig verzorgd uit!
Gebruiksvriendelijk site
Gebruiksvriendelijk site. Makkelijk betalen en daarna uploaden van mijn bestand. Prints zijn heel mooi en duidelijk. Ben zeer tevreden.
Prima geholpen en een mooi product…
Prima geholpen en een mooi product toegestuurd gekregen. Echt een aanrader, ook omdat ze meedenken.
Duidelijke en eenvoudige website
Duidelijke en eenvoudige website, eenvoudig in te vullen en bestanden te uploaden.
Snelle verwerking en levering.
Prima kwaliteit.
Snelle service
De bestelling voor de bedankkaarten zijn is op vrijdagmorgen gedaan en die zelfde dag waren ze al geprint en opgestuurd. Snelle service in drukke tijd.
Super prettig bedrijf
Super prettig bedrijf! Toegankelijke overzichtelijke bestelwijze, géén verzendkosten en snelle en goede levering.
Snelle levering en goed kwaliteit
Na een misser van mijn zijde telefonisch contact gehad. Er werd kundig uitgelegd wat ik moest doen en de levering werd snel volgens mijn wensen geleverd.
Topservice
Via mail uitleg gevraagd over hoe ik juist moest bestellen.
Daardoor was alles piekfijn in orde.
Topservice
Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit, snelle levering.
Er wordt zorgvuldig gekeken naar je…
Er wordt zorgvuldig gekeken naar je bestelling. Super fijn want ik had niet door dat ik mm in plaats van cm had gedaan. Snelle levering en heel tevreden met het resultaat. Liniaal bij voorbeeld zou wel fijn zijn om extra zeker te zijn dat de afdruk goed gaat worden.
Snelle service met kwalitatief goed…
Snelle service met kwalitatief goed materiaal.
Wederom goede ervaring: #lof
Wederom goede ervaring. Er wordt ook meegedacht. En contact gezocht voor overleg voordat ze actie nemen die niet besteld is.
Wederom bestelling geplaatst bij…
Wederom bestelling geplaatst bij OnlyPrint. Supersnel geleverd en uitstekend printwerk. En complimenten voor de klantenservice, die nog even de status terugkoppelt. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Hier wordt een mens blij van
Hier wordt een mens blij van. Ik kom zelf uit de uitgeverij- en drukkerijwereld, dus ik weet hoe het werkt. Het bestellen is eenvoudig genoeg in een fijne flow, alleen het laatste scherm ontbreekt. Uitstekend qua prijs-prestatie. Mooi op kleur en goed passend, degelijk verpakt en nog eerder ontvangen dan verwacht. Zeer goed. Complimenten! Ga zo door.
Más información sobre otros tipos de reseñas.