Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wow het lijkt wel of we allemaal dezelfde ervaring hebben. Wij hadden een ontbijt besteld voor onze dochter haar 25e verjaardag tussen 7en 8 bezorgen en dat kon je aangeven, nou madam komt om 10 uu... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Net mijn ontbijtje ontvangen was prima verzorgd en ruim voldoende voor 1 persoon. Je houd zelfs nog wat over 3 lekkere broodjes, beschuit, koffie, thee, heerlijk vers geperst sap vleeswaren, kaas enz.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor moederdag een ontbijtje besteld omdat wij in het buitenland verblijven. Het werd keurig op tijd bezorgd. Toen wij (schoon)moeder belden zat zij nog heerlijk te smikkelen. Ze was heel blij en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Catering
  2. Comida a domicilio

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bestel nu online een ontbijt als verrassing bij ontbijtservice.nl. Keuze uit meerdere ontbijtvariaties. Verras hem of haar ook met een leuk artikel bij het ontbijt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,4

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Niet komen opdagen!!!!

Wat ging er mis??

Mijn man had ruim optijd een moederdag ontbijt besteld met ons dochtertje (1,5)
Voor 8 uur. Het is inmiddels half 12. Geen reactie op mail niks meer vernomen.

Schandalig!!!!!!!!

12 de mayo de 2024

Bestelling Moederdag gedaan

Bestelling Moederdag gedaan. Niks geleverd op het tijdstip. Zit nu al twee uur te wachten en de telefoon wordt niet opgenomen. Schandalig. Bestel hier niet!!!! Communicatie van lik me fluit.

12 de mayo de 2024

Paasontbijt niet bezorgd, 1e keer is meteen de laatste keer tse

Paasontbijt besteld voor 2e Paasdag maar helaas niks bezorgd, niemand was bereikbaar en klantenservice alleen tijdens kantoortijden.
Helaas hadden wij een locatie (prive spa) gehuurd waar op locatie niks verkrijgbaar was daarom een Paasontbijt besteld.
De ochtend zie zo leuk moest beginnen was meteen een teleurstelling.

De dag na Pasen meteen een mailtje gestuurd wat de oorzaak van niet bezorgen is geweest.
Na een excuses was de reden een systeemfout was de oorzaak wat natuurlijk mogelijk is maar mij lijkt dat iedereen op de dag van bezorgen ook zonder computer bij de gegevens kan om in geval van calamiteiten de klanten te kunnen informeren.

Op verzoek is het betaalde bedrag wel terug gestort maar maakt de teleurstelling hiemee niet goed.

1 de abril de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Feestelijk ontbijt, persoonlijke service

Feestelijk en erg uitgebreid ontbijt geleverd vanmorgen. Een half uur te vroeg, maar erg vriendelijk!

We hadden ontbijt besteld bij concurrent beschuitje.nl, dat zijn oplichters! Het blijkt dat zij de bestelling bij Ontbijtservice.nl (Gooi & Flevopolder) hebben uitgezet. Dus beschuitje.nl verdient er aan om zelf meer geld te vragen en een ander bedrijf het te laten bezorgen. Kortom, NOOIT bestellen bij Beschuitje.nl. Gewoon meteen kiezen voor Ontbijtservice.nl, want dat is lekker en zij bieden heel vriendelijke en persoonlijke service!

27 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

We hebben ontbijt besteld bij… ontbijtservice.nl

We hebben ontbijt besteld bij ontbijtservice.nl voor 4 personen, wat slecht 1 potje jam voor 4 personen, 1 pakje hagelslag, voor 88 euro. Er zat ook tonijnsalade erbij wij lusten geen vis anders hadden we het visontbijt besteld, wel 4 plakjes kaas en worst maar de schaal lig vol met rucola sla, echt het vel over je neus gehaalt voelen wij...

23 de diciembre de 2023

Leuke bezorger

Zeer vriendelijk personeel dat het ontbijt kwam bezorgen. Heb er enorm van genoten! En het is zeker voor herhaling vatbaar... wie weet tot snel!

30 de noviembre de 2023

Hartelijk dank ontbijtservice!

Ik heb nu al zo'n 8 keer een pracht ontbijt besteld voor mijn tante op haar verjaardag. Ik woon in Canada en kan dus niet even bij haar op de koffie! Ieder jaar is zij heerlijk blij verrast. Hartelijk dank ontbijtservice!

25 de octubre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte service.

Ontbijtje was goed. Maar te laat geleverd, waardoor de mensen al aan hun eigen ontbijt waren begonnen. Dus 80 euro weggegooid. Heb een mail gestuurd, maar geen antwoord gehad. Dus vind het een zeer slechte service.

2 de octubre de 2023

geweldig

super goede service !! zal zeker het lekkere eten opnieuw bestellen. en ook nog eens snelle levering !👍

29 de julio de 2023

Top Service

Top Service, Vers en lekker maaltijd, vriendelijke bezorger en op tijd bezorgd :).
Gewoon TOP
Voor herhaling vatbaar :)

30 de julio de 2023

Zeer matig

Zeer matig. Voor de prijs die betaald moest worden moeten ze zich wel schamen.
Echt heel jammer dit. Was een verassing voor mijn verjaardag.
Ik zal het dus niet positief door vertellen🤷‍♀️

18 de julio de 2023

Echt om te janken

Echt om te janken, wat een bagger bedrijf.
Behoorlijk geld betaald voor een ontbijt voor mijn schoonouders welke allebei met Corona ziek thuis zaten.
Moet nu nog geleverd worden, per mail krijg je alleen maar onbeschofte, klantonvriendelijke reacties.

Geld kwijt en geen ontbijt.

1 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

geprobeerd een ontbijt te bestellen

een ontbijt besteld, met door ontbijtservice aangeboden mogelijkheid om dit per factuur te voldoen, krijgen wij na enkele dagen een E mail dat er geen goedkeuring is gegeven voor het per factuur betalen, nog een uitleg gestuurd mail van KvK en uittreksel daar bij, en wederom een dom antwoord van de zogeheten klantenservice, net de recensies bekeken, en wat ben ik blij dat ik dit niet heb doorgezet. Merendeel slechte recensies en kwalitatief uitermate teleurstellend, nu op zoek naar een echt en serieus bedrijf, sterkte met het gestuntel.

16 de noviembre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.