Loodgieter die snel en grondig te werk gaat, kon gelijk hierheen komen ook, prijs is denk ik marktconform, vond het zelf niet echt duur in elk geval.
Had via de website een offerte bij hen aangevraagt, werd vrij snel gebeld en besproken wat er allemaal moest gebeuren. Alles is naar wens gegaan.
Goed bedrijf. Al mijn wensen zijn goed doorgenomen. Ter plaatsen alles nogmaals besproken en het sanitair is precies geplaatst zoals we wilde.
Had meerdere loodgieters gebeld en dit bedrijf kon gelijk langskomen. Kwam binnen een uur aan en stond ook binnen een uur weer buiten. Alles netjes geregeld.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ontstoppingsbedrijf Groningen is uw betrouwbare partner voor al uw loodgietersproblemen in de regio Groningen. Met jarenlange ervaring en een team van gekwalificeerde professionals staan wij klaar om u te helpen met elke uitdaging, van eenvoudige verstoppingen tot complexe lekkages en installaties. Wij begrijpen hoe frustrerend en hinderlijk verstopte afvoeren, lekkende kranen of kapotte verwarmingssystemen kunnen zijn. Daarom zetten wij ons in om snelle, efficiënte en betaalbare service te bieden. Onze diensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het ontstoppen van afvoeren, reparatie van lekkages, onderhoud en installatie van sanitair, en inspecties van leidingen met camera's om de oorzaak van problemen nauwkeurig te identificeren. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en methoden om ervoor te zorgen dat uw problemen effectief worden aangepakt en toekomstige problemen worden voorkomen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om niet alleen uw problemen op te lossen, maar ook om u te voorzien van advies en ondersteuning om uw installaties in topconditie te houden. Kies voor Ontstoppingsbedrijf Groningen, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid samenkomen om u de beste service in de regio te bieden.
Paterswoldseweg 806 , 9728 BM, Groningen , Holanda
- +31505690491
- contact@ontstoppingsbedrijfgroningen.net
- ontstoppingsbedrijfgroningen.net
dat gaf beter inzicht in probleem
in de keuken
in de keuken alles gedaan en daarna nog even nagevraagd hoe het ging top
Wat prettig is dat hij zacht werkte…
Wat prettig is dat hij zacht werkte tijdens de slaap uren
Dankzij zijn uitleg snap ik eindelijk…
Dankzij zijn uitleg snap ik eindelijk hoe de waterontharder werkt en wat ik beter wel of niet kan doen.
Hij legde kort uit waarom de druk…
Hij legde kort uit waarom de druk aangepast moest worden en deed dat direct erbij
ik was bang dat muur open moest maar…
ik was bang dat muur open moest maar dat viel mee
mijn broer rende trap op en riep huh…
mijn broer rende trap op en riep huh radiator boven is eindelijk niet meer half koud
hij noteerde precies welke kraan nog…
hij noteerde precies welke kraan nog bekeken moet worden beetje rare zin maar duidelijk zat
Ze deden alles rustig en veegden…
Ze deden alles rustig en veegden tussendoor schoon
Hij Kreeg De Verstopping Los Zonder Troep Of Stank, Netjes
Hij kreeg de verstopping los zonder troep of stank, netjes gewerkt
hij luisterde eerst goed naar dat rare…
hij luisterde eerst goed naar dat rare geluid en pakte het probleem netjes aan
ze gebruikten apparatuur om het lek te…
ze gebruikten apparatuur om het lek te vinden en maakten het netjes open
Voor toekomstige verbeteringen kreeg ik…
Voor toekomstige verbeteringen kreeg ik goede uitleg, mijn tante stond erbij.
Vertrok Pas Toen De Verstopping Volledig Was Opgelost
Vertrok pas toen de verstopping volledig was opgelost.
vorige week de lekkage opgelost en…
vorige week de lekkage opgelost en meteen info gekregen over toekomstig onderhoud
bij elke vraag stuurde ik gewoon een…
bij elke vraag stuurde ik gewoon een berichtje en hij gaf duidelijk antwoord niks geen wachten of afschuiven
flexibel in planning
flexibel in planning, ik belde last minute en toch werd alles snel opnieuw ingepland
loodgieter van om de hoek
loodgieter van om de hoek, scheelt echt tijd en je merkt dat hij de buurt kent
radiator gerepareerd zonder gezeur
radiator gerepareerd zonder gezeur, werkt weer prima
handige tips meegekregen na z'n werk
Más información sobre otros tipos de reseñas.