Verstopping bij ons opgelost
De flexibiliteit rondom het dutje waardeer ik enorm.
ze werkten vlot en maakten zowel keuken als badkamer weer in orde
Keurige jongeman, had niet heel veel tijd nodig om het probleem op te lossen. Was erg beleefd en rekende een eerlijk tarief.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Ontstoppingsbedrijf Zwolle zijn we trots op het leveren van uitmuntende loodgietersdiensten aan de inwoners van Zwolle en omgeving. Onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle soorten verstoppingen en leidingproblemen, zowel in residentiële als commerciële settings. We begrijpen hoe stressvol een onverwachte loodgietersnood kan zijn, daarom zijn we 24/7 beschikbaar om u te voorzien van snelle en effectieve oplossingen. Ons team gebruikt de nieuwste technologieën en methoden om uw problemen efficiënt aan te pakken en te zorgen voor minimale overlast. Of het nu gaat om verstopte afvoeren, gebroken leidingen, of problemen met uw waterverwarmingssysteem, wij zorgen dat het snel en professioneel wordt opgelost. We staan bekend om onze transparantie, eerlijke prijzen en het leveren van duurzame resultaten, omdat we geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Bij Ontstoppingsbedrijf Zwolle streven we naar klanttevredenheid en zijn we toegewijd aan het bieden van de beste service. Uw feedback is van cruciaal belang voor ons en helpt ons onze diensten te blijven verbeteren. Laat ons weten hoe we u hebben geholpen en deel uw ervaringen op Trustpilot. Elk commentaar is welkom en wordt gewaardeerd, want bij Ontstoppingsbedrijf Zwolle is uw comfort onze prioriteit.
Grote Voort 293A, 8041 BL, Zwolle ,Overijssel, Holanda
- +31383690298
- contact@ontstoppingsbedrijfzwolle.net
- ontstoppingsbedrijfzwolle.net
De flexibiliteit rondom het dutje…
De flexibiliteit rondom het dutje waardeer ik enorm.
Ik vond het fijn dat hij uitleg gaf in…
Ik vond het fijn dat hij uitleg gaf in normale woorden en niet technisch gedoe
Hij twijfelde niet lang en pakte het…
Hij twijfelde niet lang en pakte het probleem goed aan
oma hoorde in eetkamer dat hij layout…
oma hoorde in eetkamer dat hij layout wilde versimpelen voor minder storing
Hij Hield Bij Welke
hij hield bij welke test hij gedaan had beetje slordig maar volledig
Ze hielden stofzuiger erbij t boren…
Ze hielden stofzuiger erbij t boren slim idee
ze werkten vlot en maakten zowel keuken…
ze werkten vlot en maakten zowel keuken als badkamer weer in orde
geen zucht of irritatie
geen zucht of irritatie, gewoon alle vragen beantwoord met een glimlach
Gaf nog raad voor upgrades in de…
Gaf nog raad voor upgrades in de toekomst, mijn nicht vond dat handig.
Hij bleef totdat alles gecontroleerd en…
Hij bleef totdat alles gecontroleerd en goedgekeurd was.
Hij Keek Nog Even Extra Of Alles
hij keek nog even extra of alles echt goed werkte voor hij vertrok
zelfs tijdens vakantie reageerde hij…
zelfs tijdens vakantie reageerde hij binnen een paar uur op mijn vraag over de lekkage onder het aanrecht
kwam gewoon op de fiets
kwam gewoon op de fiets, zo dichtbij woont ie, binnen kwartier was de lekkage opgelost
het resultaat was beter dan verwacht…
het resultaat was beter dan verwacht voor zo'n prijs
buiten in de tuin kraan kapot
buiten in de tuin kraan kapot, hij heeft dat snel en goed gemaakt
hij gaf nog kort advies
binnen no-time was alles weer in orde
had geluk dat ik ze toevallig online…
had geluk dat ik ze toevallig online tegen kwam want verstopping snel weg en goedkoop!
Más información sobre otros tipos de reseñas.