Het is echt top! Fijne onderzoeken en je kan natuurlijk zelf kiezen welke vragenlijsten je doet of niet. Uitbetalen gaat volgens mij ook prima. Heb ik zelf nog niet gedaan want ben lekker aan het op s... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De interesse per enquête wisselt uiteraard per enquête maar ik vind het prettig dat ik het kan doen, zodat ik wat extra geld kan verdienen plus mijn mening kan delen/laten horen! Ik kan zolang ik wil... Ver más
De onderwerpen waarover je gevraagd wordt zijn divers. De vraagstellingen zijn in het algemeen duidelijk. Enig minpuntje is dat je persoonlijke gegevens eerst getoond worden ter controle, en dat je de... Ver más
Het invullen van enquêtes geeft een interessante kijk op diverse onderwerpen. Het scherpt mijn geest. De conclusies kunnen heel zinvol zijn voor nieuw beleid.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Jouw mening is goud waard! Doe mee met de onderzoeken van Opiniemeters en ontvang een vergoeding. Organisaties, de overheid en bedrijven zoeken jouw mening. Laat je horen en maak impact!
Información de contacto
No ha contestado las opiniones negativas
De vragen zijn duidelijk
De vragen zijn duidelijk, klant vriendelijk.
verschillende onderwerpen die je soms…
verschillende onderwerpen die je soms laten nadenken over bepaalde zaken
Van niets naar iets
Op momenten dat je "niks" doet kun je iets betekenen middels enquêtes en je spaart er ook nog iets mee. Win Win situatie
leuke vragenlijsten
leuke vragenlijsten en kosten niet veel tijd tenzij je dat zelf wilt
Ze sturen genoeg enquettes
Ze sturen genoeg enquettes,die interessant zijn
Het zijn leuke enquêtes om in te vullen…
Het zijn leuke enquêtes om in te vullen en ik verdien er ook nog mee.
interessante onderwerpen
interessante onderwerpen. Goed om een eerlijke mening te geven.
correcte aanbieding van vragenlijsten…
correcte aanbieding van vragenlijsten en redelijke bewerkingstijd
Goede onderzoeken, weinig resultaat
De onderzoeken zijn gemakkelijk in te vullen. Het zijn er echter te weinig en ik krijg een te lage beloning
fijne enquêtes
Ik kan dat extra wel gebruiken
Leuke enquêtes
Het is altijd heel interessant om enquêtes in te vullen
Snelle enquete
gewoon proberen
Helder invulbaar meestentijds maar soms ook warrig
Leuk om in te vullen
vragenlijst…
Ik ben dol ophet invullen van enquets en vragenlijsten
Meestal tref ik enquetes waar ik aan…
Meestal tref ik enquetes waar ik aan deel kan nemen en word ik niet uitgesloten
Gewoon goed!
Más información sobre otros tipos de reseñas.