In de avond een boek besteld en deze…
In de avond een boek besteld en deze had ik de volgende dag al in huis. Super fijn want zo kon ik hem nog meenemen en lezen op onze geplande vakantie.
Optimalist® staat voor groei, ontwikkeling en het maximale uit jezelf en je organisatie te halen. Wij helpen individuen en bedrijven met effectieve coaching, training en persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Onze missie is om individuen en teams te versterken met inzicht, vaardigheden en strategieën die leiden tot duurzaam succes.
Fascinatio Boulevard 216, 3065 WB, Rotterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Wat een fijne ervaring was het coachingsgesprek met Arjan! Het heeft zoveel in gang gezet dat mijn werksituatie er inmiddels helemaal anders uitziet. Ik heb het zelfvertrouwen gevonden om de dingen te doen die ik graag wil doen omdat ik nu inzicht heb in mijn gedrag.
Wat ik erg prettig vond was de kracht en eenvoud van het DISK rapport. Tegelijkertijd bleek het een verbluffend precisie-instrument in de handen van een ervaren coach als Arjan. Hij maakte zichtbaar in welke situaties ik energie verlies door me aan te passen aan verwachtingen van anderen. Hij maakte ook helder in welke situaties ik floreer en tot bloei kan komen. Arjan heeft door zijn jarenlange ervaring met DISK een schatkist aan kennis opgedaan. Hij weet zaken zo te interpreteren en samen te brengen dat hij je de missende puzzelstukjes aanlevert die je verhaal compleet maken.
Ik vond Jermaine betrokken en dienstbaar. Hij luisterde echt (in deze tijd is dat zeldzaam).

Respuesta de Optimalist