Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Optimalprint er min positiv oppdagelse i 2026! Det er lett å bruke side, laste ned bilder, justere underveis og ikke minst er stort utvalg av tjenester. Kjempe fornøyd både med pris, kvalitet og rask... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte bryllupsinvitasjoner og er kjempefornøyd. Det var mange maler å velge fra, som var lette å redigere. I tillegg er det lave priser (ved tilbud), god kvalitet på produktene og rask levering.... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de fotografía
  2. Diseñador gráfico
  3. Tienda de grabados y letreros

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Personlig kvalitetstrykk på nett. Vi er opptatt av å tilby kortdesign og papir av høy kvalitet. Med vår leveranser følger det en 100% kvalitetsgaranti. Dersom du ikke er fornøyd med din bestilling får du pengene tilbake, uansett! Vi sørger for en rask bestilling og levering, og prisene våre er enkle å forstå.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Rask levering og god kvalitet på produktene!
Manglet dog noe småtteri som oppheng til lerret, men alikevel veldig fornøyd!

27 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kan dessverre ikke anbefale dette…

Jeg kan dessverre ikke anbefale dette nettstedet :( De skryter av "Høykvalitetsprodukter" og "100% fornøydgaranti". Garantien gjelder kun i 14 dager etter MOTTAK! Dersom du oppdager produksjonsfeil og andre ting som normalt er reklamasjonssak, så unndrar de seg alt ansvar i henhold til Forbrukerkjøpsloven! De unnskylder seg med at de er en internasjonal tjenesteleverandør som behandler alle
reklamasjoner basert på SINE etablerte vilkår og betingelser!! SÅ IKKE FORVENT NOEN KUNDESERVICE ETTER 14 DAGER, ANNET ENN ET TILBUD OM NYTT KJØP TIL "70%" , som forøvrig er "vanlig" rabatt!
Til Optimalprint: Jeg har kastet bort over 3 timer i dag på å chatte med kundeservice uten å komme noen veg, så dere har hatt rikelig med muligheter til å "håndtere bekymringene dine" !

14 de abril de 2026
Logotipo de Optimalprint

Respuesta de Optimalprint

Hei Arnstein,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss.

Jeg beklager virkelig å høre om din opplevelse hos oss. Jeg forstår frustrasjonen din fullt ut. Jeg ber oppriktig om unnskyldning for ulempene og misnøyen dette har forårsaket.

For å kunne hjelpe deg bedre med dette, kan du gi oss ordrenummeret eller annen identifikasjon ved å redigere anmeldelsen? Dette vil gjøre det mulig for oss å finne bestillingen din og håndtere bekymringene dine så raskt som mulig.

Vi setter stor pris på din tålmodighet og håper å gjenopprette tilliten din til oss.

Med vennlig hilsen,
Marife fra Optimalprint

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Feil, men de ordnet opp

Fikk to bilder på aluminium. De var pene, men det ene var oppskrapet. Litt synd siden dette var en presang. Positivt fikk jeg pengene tilbake umiddelbart.

30 de marzo de 2026

Fornøyd Plus-medlem med gode erfaringer

Har vært Plus-medlem i flere år, og er veldig fornøyd med både tilbudene, leveringstiden og kvaliteten på produktene.

Jeg bestiller hovedsakelig kunsttrykk av egne motiver, både som plakater og på kopper. Papiret holder god kvalitet, og koppene tåler oppvaskmaskin godt uten at trykket falmer.

Det er likevel viktig å være oppmerksom på at bildene man bruker har høy nok oppløsning for best mulig resultat.

18 de marzo de 2026

Elendig

Elendig. Får mail om at bestillingen er sendt - hos posten står det kun at de har mottatt informasjon om pakken. Skulle senest vært mottatt i dag, men her finnes ikke snurten. Umulig å få kontakt da jeg bare blir henvist til en AI-agent. Skulle vært gitt i bursdagsgave, men dette blir for sent👍

16 de marzo de 2026
Logotipo de Optimalprint

Respuesta de Optimalprint

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss.

Jeg beklager å høre om problemene du har opplevd med bestillingen din. Jeg forstår godt hvor bekymringsfullt det må være å ha planlagt dette som en bursdagsgave og å oppdage at pakken ennå ikke har kommet frem, til tross for at jeg mottok et forsendelsesvarsel. Tilbakemeldingen din er ekstremt verdifull, og jeg beklager veldig for opplevelsen du hadde.

Med vennlig hilsen,
Marife fra Optimalprint

God kvalitet

God kvalitet, bred produkt utvalg og rask levering . Svært fornøyd med Optimalprint !

11 de marzo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.