Na een lange zoektocht en afstemming met mijn arts, toch terecht gekomen bij Optimum voor diverse producten. Een daarvan is de Collageenpoeder, na een zware operatie en veel medicatie is mijn huid, ha... Ver más
Na het gebruik van de producten, merk ik het verschil aan mijn lichaam meer bepaald mijn botten, spieren, haar en nagels. Ik kan het iedereen aanraden die klachten heeft aan pijnlijke botten om het op... Ver más
Goede service Altijd meedenken naar een oplossing bij problemen Pakketten altijd op tijd. Goed verpakt en een persoonlijke boodschap erbij Goed product voor een redelijke prijs Bestel zeer zeke... Ver más
Het bestellen was makkelijk door de duidelijke uitleg van het product want zoiets zocht ik. Ik ben nog maar een paar dagen begonnen de poeder zelf lost makkelijk op en geen nare smaak en hoop op... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hoogwaardige en wetenschappelijk bewezen voedingsssupplementen die helpen om het beste uit jezelf te halen.
Snelle levering!
Op werkdagen voor 17.00 besteld? Zelfde dag verzonden!
Postbus 6048, 5700ES, Helmond , Holanda
- 085-8001987
- klantenservice@optimumketo.nl
- optimumketo.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Wat zijn jullie snel met leveren
Wat zijn jullie snel met leveren. Dat is wel fijn dat het geen week hoeft te duren!! Ik ben heel erg tevreden over jullie collageen, ik heb daarvoor andere merken gehad, maar Optimum Keto is toch in mijn opinie een van de beste! Mijn huid is ook veel zachter en voller geworden, vooral gezicht en benen!!
Mijn nagels groeien zo hard dat ik ze bijna om de dag bijvijl! En mijn haren zijn echt veel voller geworden, en groeien sneller, dus voorlopig blijf ik bestellen!!!

Respuesta de Optimum Keto
Gisteren binnen gehadt gelijk gebruikt…
Gisteren binnen gehadt gelijk gebruikt ben benieuwd bedankt

Kwaliteits produkten
Kwaliteitsvolle produkten en fijne mensen die hun klanten nog waarderen. Doe zo verder.

snelle levering
Weer een snelle levering en blij dat ik nu een abonnement heb zodat ik zelf niet meer alert moet zijn om te bestellen...
Tip product

Respuesta de Optimum Keto
Ik gebruik de collageenpoeder nu 4…
Ik gebruik de collageenpoeder nu 4 maanden. Erg tevreden, snelle levering, een persoonlijk kaartje erbij en snelle reactie bij vragen. Mijn gewrichten zijn een stuk minder pijnlijk, daar ben ik echt blij mee.

Respuesta de Optimum Keto
Een goed product met een prima…
Een goed product met een prima aanbieding. Communicatie over de verzending werkt ook uotstekend.

Respuesta de Optimum Keto
Het doet echt wonderen....
Geweldige producten.
Collageen gebruik ik dagelijks, alles wat ik gebruik staat 's morgens op de aanrecht. Als eerste de Collageen!! Zeer goed op te lossen, in water of kwark. Had erg veel pijn van artrose al jaren, vooral de pijn bij het bewegen enz werd steeds heftiger. Maar na goed Dagelijks !! gebruik, begon het zijn vruchten af te werpen. Pijn, sterk verminderd!! Lopen enz werd veel soepeler en mijn huid herstelde na de operatie opvallend snel en goed.
De diagnose Collitis Ulserosa, (darmontsteking) is na het gebruik van de Probiotica ( dagelijks gebruiken,) zeer rustig geworden met aanzienlijk veel minder klachten. Wat ben ik ontzettend tevreden over de producten van Optimum Keto :)
Ook de krillolie neem ik in i.v.m dementie in de familie, goed voor je hele lichaam !!
Dank je wel Dennis en Karla!!

Respuesta de Optimum Keto
Ik heb het product geprobeerd
Ik heb het product geprobeerd. Ik heb al vele andere geprobeerd. Ik heb mijn twijfels of de collageen echt genoeg doet voor mijn huid etc. Ik blijf toch mijn oude vertrouwde gebuiken

Respuesta de Optimum Keto
Bestelling, levering en product is goed
Zowel het bestellen als de levering is goed verlopen. Verder is het product goed/lekker van smaak, werkt hydrateren goed tijdens workouts.

Gewoon toppppp
De eerste potten zijn naar mijn dochter gegaan. Zij is zeer tevreden, haar haar is mooier, huid, nagels en haar darmen zijn zoveel rustiger. Zij reist de wereld over voor haar werk en deze ondersteuning voor haar lichaam is helemaal topp.

Respuesta de Optimum Keto
Top service en fijne producten!
Bestel er al enige tijd de collageen en de omega capsules ben daar heel tevreden over. Mijn haar ziet er weer wat voller uit en de lijntjes op mijn decolleté zijn bijna weg. Ik ben een zijslaper en heb er daardoor ook meer "last" van. Maar de lijntjes trekken nu elke ochtend weer zo goed als weg. Echt top producten.
Recent bestelde ik er ook de Pure C8 poeder voor extra energie. Ik kreeg het poeder niet goed gemengd met mijn koffie en had het maar aan de kant gezet. Koffie met poederbobbels is niet lekker. Zonde want ik kreeg er wel energie van. Toch maar even de vraag per mail gesteld of dit niet anders kon.
Gelukkig had Dennis er een goede oplossing voor. Het poeder mengen met een beetje water om er een papje van te maken. Hierdoor wordt het een glad mengsel. Top! Koffie erbij en je hebt een heerlijk energiedrankje.
Dus top service en fijne producten die echt werken.

Respuesta de Optimum Keto
Omdat dit een goed product is voor de…
Omdat dit een goed product is voor de gewrichten. Bij mij voornamelijk knie en duimgewrichten,heb veel minder pijn.

Respuesta de Optimum Keto
Snel en met een persoonlijk geschreven…
Snel en met een persoonlijk geschreven kaartje geleverd.