Optimum Keto Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na een lange zoektocht en afstemming met mijn arts, toch terecht gekomen bij Optimum voor diverse producten. Een daarvan is de Collageenpoeder, na een zware operatie en veel medicatie is mijn huid, ha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na het gebruik van de producten, merk ik het verschil aan mijn lichaam meer bepaald mijn botten, spieren, haar en nagels. Ik kan het iedereen aanraden die klachten heeft aan pijnlijke botten om het op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service Altijd meedenken naar een oplossing bij problemen Pakketten altijd op tijd. Goed verpakt en een persoonlijke boodschap erbij Goed product voor een redelijke prijs Bestel zeer zeke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bestellen was makkelijk door de duidelijke uitleg van het product want zoiets zocht ik. Ik ben nog maar een paar dagen begonnen de poeder zelf lost makkelijk op en geen nare smaak en hoop op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Hoogwaardige en wetenschappelijk bewezen voedingsssupplementen die helpen om het beste uit jezelf te halen.

Snelle levering!

Op werkdagen voor 17.00 besteld? Zelfde dag verzonden!

Als je op werkdagen jouw bestelling voor 17:00 plaatst, dan verlaat jouw pakketje dezelfde dag nog het magazijn en wordt het - meestal - de volgende dag bezorgd door PostNL.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

510 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer snelle levering

16 de marzo de 2026

Respuesta de Optimum Keto

Goed om te horen dat levering vlot was Martine!

Bedankt dat je tijd en moeite hebt genomen om ons te belonen met 5 sterren :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakket was goed verstuurd, en heb goede verwachtingen

Pakket was goed verstuurd. Er is een duidelijke beschrijving op internet. Ik moet nog beginnen met het te gebruiken. Ik maak eerst de poeder van een ander bedrijf op. Dat duurt nog een paar dagen. Mijn verwachting is dat het goed help wat het belooft

19 de marzo de 2026

Respuesta de Optimum Keto

Dankjewel voor de 5 sterren Lucy!

Fijn dat de levering vlot is gegaan. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en resultaten met Optimum Collageen 🙂

Nog een fijne avond!

Een goed begin

Het bestellen en ontvangen ging uitstekend en geeft vertrouwen voor de toekomst. Met het product en klantenservice gaan we nog ervaring opdoen.

19 de marzo de 2026

Beste Jan,

Bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om ons te belonen met 5 sterren. Fijn dat je eerste ervaring met ons goed is.

Vanzelfsprekend hoop ik dat je ook net zo tevreden zult zijn over onze producten :-)

Gezonde groet<

Snelle service

Snelle service

12 de marzo de 2026

Respuesta de Optimum Keto

Dankjewel voor de positieve review Wilma.

Fijn dat de levering snel is gegaan :-)

snelle levering

snelle levering, website goed toegankelijk, persoonlijk bedankje in pakketje

10 de marzo de 2026

Respuesta de Optimum Keto

Dankjewel voor de positieve review!

Fijn dat de levering vlot is gegaan 🙂

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Doet bij mij niet veel

Het was voordeliger om 2 potten tegelijk te bestellen, en omdat ik de redenering achter het product wel kon volgen heb ik dat gedaan. Bij mij doet het echter niet veel, ik heb één pot leeggemaakt en ben daarna verder gegaan met het merk dat ik ervoor had. Dat heeft een lagere dosering, werkt beter en is nog goedkoper ook.
Ik overweeg de 2de pot zelfs weg te gooien, ook al vind ik het zonde van mijn geld.

De reactie hieronder van Dennis is begrijpelijk maar niet relevant. Ik heb het zeker consistent gebruikt, maar na die eerste pot was ik zelfs achteruit aan het gaan, daarom heb ik het gebruik verder voortgezet met mijn oude merk. Waarom zou ik doorgaan met iets wat niets toevoegt, terwijl ik met mn andere merk wel direct weer verbetering opmerkte zodra ik dat weer ging gebruiken?
Die vlieger gaat dus niet op.

Dat ik het 7 maanden geleden heb besteld en nu pas een review schrijft wil niet zeggen dat ik er 7 maanden over gedaan heb om die pot leeg te maken.

15 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Hey Ciska,

Bedankt voor je eerlijke review!

Jammer dat je niet het gewenste resultaat hebt met Optimum Collageen.

Ik zie dat je ongeveer 7 maanden geleden twee potten hebt aangeschaft en dat er in die periode één pot is gebruikt. Dat verklaart mogelijk wel iets.

Want belangrijk om te weten is dat Optimum Collageen het beste werkt als je het consistent gebruikt.

Dat wil zeggen, dagelijks :-)

Optimum Collageen is geen supplement dat je direct merkt na een korte of wisselende gebruiksperiode. Het ondersteunt processen in het lichaam zoals huid, gewrichten en bindweefsel, en vraagt om consequent dagelijks gebruik over een langere tijd.

Dat maakt een wezenlijk verschil.

Maar ik ben blij om te horen dat je inmiddels een alternatief hebt gevonden :-)

Nog een fijne dag Ciska!

UPDATE:

Bedankt voor de aanvulling Ciska!

Zonde dat je ook bij consistent gebruik niet de gewenste resultaten hebt geboekt. Maar nogmaals, ik ben blij dat je een product hebt gevonden dat wel bij je past 🙂

Snel en super vriendelijk

Snel en super vriendelijk, product net binnen en gelijk gestart

9 de marzo de 2026

Hoi Irene,

Fijn om te horen dat de bezorging goed is gegaan en dat je direct aan de slag bent gegaan met Optimum Collageen.

We zijn vanzelfsprekend heel benieuwd naar jouw resultaten!

Ik wens je een fijn weekend!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, fijn product, lost snel op, je proeft het niet in de koffie en het helpt mijn gewrichten en huid gezondheid.

Bedankt voor de 5 sterren Christiane 🙂

Fijn dat Optimum Collageen zo goed bevalt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden de bestelling wordt…

Ik ben erg tevreden de bestelling wordt vlug geleverd met altijd een persoonlijk kaartje da bij

3 de marzo de 2026

Beste Gerda,

Bedankt dat je tijd en moeite hebt genomen om ons te belonen met.5 sterren 🤩

Fijn dat alles naar wens is 👍🏻👍🏻

Nog een fijne avond!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele snelle,door kaartje ,persoonlijke levering.Dit is mijn derde keer dat ik besteld heb. Eerlijk gezegd merk ik er nog niet veel van,maar wil het wel een kans geven.

Respuesta de Optimum Keto

Dankjewel voor de 5 sterren Winy!

Fijn dat de levering snel is gegaan :-)

Leuk persoonlijk contact

Leuk persoonlijk contact. Perfecte levering indien er iets mist wordt het meteen verstuurd!

25 de febrero de 2026

Respuesta de Optimum Keto

Dankjewel voor je 5 sterren Saskia!

Fijn dat alles naar wens is 🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb weer 6 potten gekocht!!

Ik heb nu weer 6 potten gekocht.
4 potten heb ik eerder aangekocht.
Dat zegt genoeg dat ik het product meer dan goed vindt. Sinds gebruik hoor ik veel wat heb jij een mooi gaaf gezicht.
Daarnaast heb ik minder last van kramp in mijn benen. Daarnaast heb ik minder last van kramp in mijn benen. En telkens besef ik: hé, daar heb ik ook geen last meer van. :-)
Het contact met Optimum Keto is snel en goed geregeld. De bestelling wordt de volgende dag al geleverd.

Beste Grace,

Wat een TOP review 😀

Dit is er wel eentje die alles zegt. Eerst 4 potten en nu weer 6… dat is het mooiste compliment dat je kunt geven.

Leuk om te lezen dat je zoveel positieve reacties krijgt op je huid.

En dat je daarnaast merkt dat de kramp in je benen minder is geworden zonder dat je daar eerst bij stilstond, dat zijn mooie dingen!

Fijn ook dat het contact en de levering zo soepel verlopen.

Dankjewel voor je vertrouwen Grace :-)

Prima product

Prima product , en heel fijn dat de prijs nu lager was dmv abonnement en korting

25 de febrero de 2026

Respuesta de Optimum Keto

Bedankt voor de 5 sterren Marjan!

Fijn dat je zo tevreden bent 🙂

Goed en eerlijk product

Snelle levering, volgende dag in huis met een persoonlijk geschreven kaartje van de leverancier.
Gebruik dit nu een jaar, zichtbaar en voelbaar verschil t.o.v. andere collageen producten..

26 de febrero de 2026

Beste Gerrit,

Bedankt voor deze mooie review!

Leuk om te lezen dat je het al een jaar gebruikt en echt verschil merkt ten opzichte van andere collageenproducten. Dat zegt veel.

Fijn ook dat de snelle levering je bevalt.

Optimum keto is perfect

Ben zeer tevreden over de produkten. Gezonder haar . En meer energie.goede service.

16 de febrero de 2026

Beste Jeanne,

Bedankt dat je tijd en moeite hebt genomen om ons te belonen met 5 sterren 🤩

Fijn om te lezen dat je meer energie ervaart en dat je haar er gezonder uitziet. Dat is waar je vooraf op hoopt natuurlijk.

Leuk ook dat je de service zo waardeert.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is een eerlijk en zuiver

Het is een eerlijk, zuiver product wat mij een groot vertrouwen geeft om het op dagelijjse basis in te nemen, wat toch wel heel belangrijk is. Verder lijd ik aan facetartrose en lijkt het mij toch te helpen, dat mijn huid er écht wel goed door uitziet is minstens even belangrijk voor mij. Men heeft er een loyale klant bij.

22 de enero de 2026

Respuesta de Optimum Keto

Mooi hoe je het verwoordt Tania, dankjewel daarvoor. Dat vertrouwen in een product is inderdaad heel belangrijk als je het dagelijks gebruikt.

Fijn om te lezen dat je het gevoel hebt dat het je helpt bij je facetartrose, en dat je huid er ook zichtbaar goed op reageert..

En een loyale klant erbij… dat waarderen we natuurlijk enorm 🙂

Dennis

8 consejos para escribir buenas reseñas.