Det startede med at jeg ville få lavet en hjemmeside til mit helt nye madkoncept jeg var i gang med at starte op. Jeg fandt Optimum.dk og fik en snak med Jonathan. Vi havde en rigtig god ke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super professionelt bureau, som var behjælpelige med, at opsætte et website samt at varetage min linkedin annoncering, da jeg befinder mig på B2B markedet. På min webshop, fik jeg en stigning... Ver más
La empresa ha respondido
Anmeldelse fra virksomheden: Christina A Jeg kontaktede Optimum ApS, da jeg stod og skulle have lavet en hjemmeside til min nyopstartet virksomhed. Jeg fik Suleyman som min kontaktperson, hvil... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de marketing online
- Agencia de publicidad
- Agencia de marketing
- Agencia de marketing y medios de comunicación
- Web designer
- Diseñador web
Escrito por la empresa
Optimum er et af Danmarks hurtigst voksende webbureauer, som derudover er nemt, gennemsigtigt og profitabelt for din forretning.
Información de contacto
Kongensgade 66-68 3. Mf. Tv., 5000, Odense C, Dinamarca
- trustpilot@optimumm.dk
- optimumm.dk
Fremragende service
Hvis du skal have noget ordnet inden for den digitale verden, om det så er hjemmeside producering, eller optimering af dine annoncer, så er optimumm et stensikkert valg!

Respuesta de Optimum ApS
De absolut bedste på markedet
De absolut bedste på markedet. Dejlig nemt forløb, skarpe priser, altid nem og hurtig kommunikation. Jeg har absolut INTET negativt at sige om Optimumm. Tusind tak for jeres hjælp!

Verdensklasse
Super kundeservice, venlig og imødekommende. Professionelt arbejde i verdensklasse.

Professionelle og dygtige
Super flinke, flittige og professionelle gutter. Har boostet mit onlinesalg gevaldigt. Kan klart anbefales!

Super professionelt bureau
På min webshop, fik jeg en stigning over 31 dage, nærmere sagt 1 måned, på 72,3%. Plus steg min omsætning ovenikøbet med 35%.
Tak for det gode samarbejde.
Held og lykke i fremtiden!

Dygtige
Dygtige, profesionelle og kompente. Det har været et utroligt professionelt forløb, hvilket afsluttede fantastik. De kan klart anbefales og vil bruge dem fremover til opgaver udenfor vores ekspertise. Det er et importerende ungt Team, som er enormt resultatorienterede.
De får min varmeste anbefaling

Optimumm - Professionelt samarbejde
Optimumm hjalp min virksomhed med at forbedre vores KPI'er. Dette foregik igennem en 2 måneds-periode, hvor vi så oplevede en stigning på 176,5% af besøg på vores webshop. Det har ført til en stigning af omsætningen på ca. 75%.

Respuesta de Optimum ApS
Optimum har overtaget alle mine…
Optimum har overtaget alle mine annoncekonti, hvorefter min leadsber fløjet ind (til en BILLIGERE pris). Er fuldt ud tilfreds, og min omsætning er steget markant.

Dygtige
Dygtige, profesionelle og kompente er tre ord, som kan sættes i forbindelse med Optimum - De får min varmeste anbefaling!

Respuesta de Optimum ApS
Da min rangering på google var…
Da min rangering på google var dårlig, søgte jeg et professionelt bureau til at varetage min Google annoncering. Optimum formåede at forbedre min rangering, hvilket har skabt fremragende resultater. Endelig et bureau, som rent faktisk er eksperter indenfor sit fag.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.