Prachtige, eerlijke producten. Fijne, vlotte, vriendelijke communicatie. Ik had als cadeautje voor iemand een toilettasje besteld. Er is moeite gedaan om dit mooi te verpakken met nog extra een kaart... Ver más
I love Orange Happiness products. It is the second scarf I buy from her. Easy purchase, super good quality of the scarf and very nice packaging (including a small surprise). I appreciate very much Or... Ver más
Snelle levering, prachtig ingepakt. Cadeautje on alleen al open te maken! Ze hebben mooie, eerlijke producten en wordt snel geleverd. Er zat zelfs een klein Cadeautje bij. Dit was de tweede keer da... Ver más
Mooie omslagdoeken, lekker warm, toch niet dik. Prachtige kleuren. Zorgvuldig ingepakt, vlot verstuurd. Leuke kaart erbij :-)
Op de webshop van Orange Happiness vind je unieke sieraden, sjaals en tassen. Kleurrijk, prints, handgemaakt en fairmade.
Ik heb babouche slippers besteld
Ik heb babouche slippers besteld. Voldoen aan de beschrijving, maat en kleur. Ze zitten heerlijk en draag ze met erg veel plezier. Het pakket was mooi en met zorg verpakt. Een handgeschreven kaartje voor een persoonlijke touch. Ik ben fan!

Respuesta de Orange Happiness
Prachtige ronde tas gekocht bij orange…
Prachtige ronde tas gekocht bij orange happiness. Verpakt als een cadeautje. Super blij mee.
Supermooie sjaal gekocht bij Orange…
Supermooie sjaal gekocht bij Orange Happiness.
Heel duidelijk te zien dat hier met liefde en ambacht aan gewerkt is. Wat ik vooral ook leuk vindt is dat dit geen massa product is. Een unieke sjaal.
Good quality shawls
Good quality shawls, handmade with natural ingredients. Perfect for cooler weathers or on a windy summer day. Love it!
Prachtige sjaal en mooi verpakt
Wat een mooie sjaal. Uitmuntende kwaliteit en ook nog eens leuk verpakt. Aanrader!