Reageren nergens op. En kan naar mijn geld fluiten. Bestelling gedaan maar geannuleerd omdat het zo lang duurde en er geen reactie kwam op mijn mail. Pakket toch laat ontvangen 3 artikelen retour ges... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Algemeen goed. Ik heb vaker bestellingen gedaan en alles is keurig en netjes geleverd. Helaas is mijn laatste bestelling een beetje uit de hand gelopen en enorm vertraagd. Desondanks nadat ik contact... Ver más
Nadat ik een minder vriendelijke review had geschreven nu een rectificatie . Ongeveer 2 weken geleden heb ik een bestelling geplaatst en betaald bij organia. Na een bevestiging volgde complete radios... Ver más
Hele mooie produkten! Goede service. E'en produkt bleek niet aanwezig; mail over ontvangen en binnen no time geld terug op rekening. Snelle levering, ondanks waarschuwing dat het lang kon duren. Heel... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Oriëntaalse Webshop met een ruime keus Geurproducten zoals, Geurolie, parfum, wierook, geurblokken en meer. Je kunt hier ook terecht voor Marokkaanse Henna, ghassoul en Argan olie. Voortdurend vullen we onze webshop aan met nieuwe biologische producten.
Información de contacto
JG van der Stoopweg, 22, 2396BH, Koudekerk aan den Rijn, Holanda
- hemaninld@gmail.com
- organia.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
La gente también ha visto
Van heel slecht tot redelijk: dikke verbetering nodig
Mijn eerste (zeer negatieve en in 1e instantie wél geplaatste) review is weggehaald (snap niet waarom), maar ik heb inmiddels een aanvullende ervaring n.a.v bestelling 2 (10-10-22, sorry geen idee wat voor hen het ordernummer is).
Mijn 1e ervaring met Organia.nl was bijzonder slecht en gelijk aan de vele berichten hier: een bestelling geplaatst voor meerdere parfums en samples en na betaling bleef het stil. NUL reactie op e-mail via formulier of via social media. Ook geen reactie op de slechte review hier. Ik stuurde nog 2x bericht en bij de laatste vermelde ik dat ik cancellede en PayPal op de hoogte zou stellen met een verzoek om stornering/ klacht. Enkele dagen daarna kreeg ik opeens een standaard bericht met track en trace code van mijn bestelling. Huh? De dag erna kreeg ik 1. Het pakket en 2. Een e- mail dat parfum X niet op voorraad is, dat daarom mijn bestelling vertraagd is en dat ze geld voor X zouden terug sturen. Dat bedrag stond er idd de volgende dag al op - grote verbazing na al die weken stilte - en het pakket was verder compleet. Maar: waarom moest die mededeling drie weken wachten??!! Waarom nul reactie op mails/ berichten? Waarom "Op Voorraad" bij een parfum hebben staan en dan toch niets hebben? Waarom zeggen dat je "besteld voor 15.00, meestal de volgende dag nog levert" als dat nooit waar is en je na betaling gewoon weken niets laat horen? Ik heb uiteindelijk PayPal niet laten storneren omdat ik geld terug kreeg + de rest vd producten. Maar die ervaring was abominabel. Vooral omdat het mij een naar gevoel geeft dat er opeens actie kwam na een dreigement. Overigens nooit uitleg gehad waarom er op eerdere berichten niet werd gereageerd.
Waarom dan toch nog 3 sterren? Nou, omdat ik - met samengeknepen zitvlak - een 2e keer besteld heb daar als teken van vertrouwen (ik heb tenslotte geld terug en de parfum). In 1e instantie leek het weer zwaar mis te gaan: radiostilte na betaling. Maar na 4 dagen kreeg ik een trace code en de volgende dag mijn pakket.
Het zorgt ervoor dat ik (wel alleen via PayPal en andere veilige methoden) zelfs een 3e X durf te bestellen. Maar ik zou dit bedrijf graag een aantal flinke verbeterpunten willen meegeven:
1. Jullie hebben een redelijk unieke positie op de parfummarkt door producten te verkopen die niet iedereen heeft. Ik vermoed dat het hier om een ZZP'e/kleine VOF gaat (Max 2 personen), maar kun je goede service alleen niet waarmaken, huur desnoods stagiaires/neefjes/ goedkope studenten met nul-uren contracten in die ondersteuning bieden. Anders ga je, ondanks unieke positie, alsnog failliet.
2. Pas de tekst "voor 15.00 besteld, volgende dag geleverd" aan. Dit is kennelijk nog nooit waargemaakt. Bepaal een levertijd waaraan je WEL kunt voldoen.
3. Zorg dat de voorraden op de website kloppen en mocht er onverhoopt iets tussendoor glippen: communiceer daar direct, binnen 24 uur, over met de klant en biedt een oplossing (leveren in 2 delen, geld terug etc!)
3. Communicatie is sowieso essentieel. Dat formulier is te onduidelijk of zorgt voor foutmeldingen ivm de ook onduidelijke ordernummers. Wie weet reageren jullie wel niet omdat 90% niet aankomt! Een Gmail werkadres is zo aangemaakt. Gebruik dat voor mensen die vragen willen stellen en geef ook aan waar men het ordernummer kan vinden.
4. Zoals eerder gezegd: zorg voor een redelijke verzendtermijn. Langer dan 3dgn is alleen acceptabel (bvb 5 werkdgn) indien je niet over een eigen magazijn beschikt en parfums en oliën pas ingekocht worden bij een bestelling. Zet dat dan op de website! En zorg dat je prijzen ernaar zijn. Met de snelle doorlooptijden, gratis verzendingen etc van de meeste webshops tegenwoordig moet je gewoon eerlijk & interessant communiceren waarom het bij jou anders is en waarom mensen dan toch bij je moeten kopen.
4b. Zorg vr fijn gevoel tijdens wachten. Bevestig dus de bestelling en betaling, stuur vervolgens een mail over het verloop (bvb "Je bestelling wordt momenteel ingepakt/in orde gemaakt/ingekocht" etc) waarop daarna de tracking code mail volgt. Opnieuw: communicatie!!
5. Had ik al communicatie genoemd? Ja... in dit geval bedoel ik: REAGEER. Niet reageren terwijl iemand wel betaald heeft, maakt mensen heel nerveus. Niet reageren wanneer er iets mis is (pakketje nog steeds niet ontvangen, nog geen trace code gehad), geeft mensen het gevoel dat ze belazerd worden.
Het zijn eigenlijk heel simpele tips, maar ze zijn *essentieel*. De slechte reviews hier zouden mij als ondernemer echt pijn doen.
Mijn tweede ervaring was al beter dan de eerste, al was het een klein wonder dat ik überhaupt een 2e keer bestelde. Ik hoop dat er ooit nog een derde komt (hint: ik ben op zoek naar een betaalbare Khamrah;).), die bovenstaande punten meeneemt en 5 sterren waard is.
An okay experience
Ordered on the 11th, and only got a shipping notification on the 16th - but it then still took a few days until it was actually sent out (could see the package wasn’t dropped off at the post office yet through the track and trace.) Finally received my order on the 20th. No protective packaging around the products, just a very small cardboard box. Tried to reach out to them over Facebook because of a sold out item I was interested in, but they never replied.
Op 6-11-2022 een bestelling geplaatst…
Op 6-11-2022 een bestelling geplaatst en niets meer gehoord. Contact gezocht via de mail, website en Messenger. Geen reactie! Bestel er niets mensen!!
Het is nu 25-1-2023 nog steeds geen contact geweest en niets ontvangen.

Good experience
Placed the order and read the reviews afterwards so I was getting ready to maybe having to wait a long time to get my order.
Fortunately it was not the case. Order wasn't delivered the next day but pretty quickly and the items are great.
Will definitely repurchase. Great prices on oil perfumes.
Fijne olie en parfum
Fijne olie en parfum. Ik zie vele slechte reviews.
Ik heb tot nu toe positieve ervaringen. Het duurt wel wat langer voordat het binnen is maar als je dit weet kun je er rekening mee houden.
Bestelling geplaatst,na 2 weken gehoord…
Bestelling geplaatst,na 2 weken gehoord dat n deel ervan niet leverbaar was,gevraagd de gehele bestelling te annuleren,geen reactie en na n aantal dagen toch de gedeeltelijke bestelling bezorgd bij ons,die aan de deur geweigerd en nu al 5 weken aan het vragen wanneer ik mijn aankoopbedrag die ik al had betaald terug krijg,maar tot nu toe gewoon geen enkele reactie.ongehoord en erg frustrerend
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden. Reageren gewoon NIET op hun emails. Ik heb best veel geduld maar heb al meerdere malen gemaild. Ben sinds september hier mee bezig....
In augustus Bestelling geplaatst vanuit Frankrijk, kwijt geraakt , uiteindelijk via post nl erachter gekomen “dattie” is blijven hangen in een centrum, helaas retour gegaan. Balen en kunnen zij niks aan doen maar heb gemaild en gevraagd of mijn bestelling opnieuw verstuurd kan worden naar NLs adres en dat ik opnieuw verzendkosten wil betalen maar hoor niks. Geen producten ontvangen en ook geen geld retour gehad!!!
Snelle bezorging
Wauw ik bent super tevreden! Had gister besteld rond 14:30 uur en mijn bestelling werd om 15:50 uur verzonden. Ik heb hem net ontvangen en ben SUPER tevreden! Dit was de eerste keer hier, maar ga zeker vaker bestellen. :)
Goede service product zoals omschreven!
Goede service product zoals omschreven

Very gooooood
Zeer betrouwbaar en professioneel
Zeer professioneel
Ze geven om de klant
Vrij snelle levering
blij met mijn pakket
het pakket kwam op tijd aan, mooi verpakt, zelfs eerder dan ik had verwacht.
Ik heb de order op 15-10 besteld en op…
Ik heb de order op 15-10 besteld en op 08-11 ontvangen!
En ik heb 2 emails verzenden dat ik wil die order niet meer en heb ik geen reactie . Slecht webshop

Respuesta de Organia
Je suis très déçus j'ai passé une…
Je suis très déçus j'ai passé une commande de 238€ que je n'ai jamais reçue ils répondent plus malgré que jai envoyé plusieurs messages ni au mail c'est des arnaqueures. C'est du vol clairement.
Geen communicatie
Ook ik heb mijn producten bijna 2 wkn geleden besteld, en nog niets binnen. Op de website claimen zij liefst binnen 1 dag te verzenden. Dat moeten ze weghalen. Communicatie doen zij, ondanks alle aangeboden tools, niet aan. Geen antwoord via productbericht, messenger of email. Ik heb in het verleden eerder bij hen besteld (en binnen gekregen), wèl goede kwaliteit. Vandaar de sterren. Maar de communicatie is waardeloos.
Late levering, geen reactie…
Ik heb een bestelling geplaatst bijna twee weken verder en nog niks binnen… ik krijg ook geen reactie van hun. Vind het dit echt schandalig, als je vertraging hebt prima maar neem dan gewoon contact op met je klanten. Ik hoop dat ik me pakketje snel ga ontvangen 😅😅😅😅
Blij met me aankoop