OrganimalNL Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goed werkende producten! We waren ten einde raad toen onze kater zijn kussentje gescheurd was en zelfs de dierenarts er geen raad mee wist. We hebben bij organimal de "neus en pootjes balsem" aan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn poes, 1 jaar oud heeft niesziekte en had daar véél last van, antibiotica hielp 2 weken en daarna was het weer mis, nu na ruim een maand PROPOLIS druppels gebruikt te hebben niest ze niet meer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn en betrouwbaar bedrijf. Ik heb al meerdere keren goed advies op maat gekregen. De supplementen zijn bijzonder waardevol en een aantal ervan heb ik standaard in huis voor "nood" en ongemakken. Ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hallo. Mijn vragen worden snel, vriendelijk en duidelijk beantwoord. De supplementen helpen goed. Mijn hondje neemt sinds 9 maanden gedrag in balans. Hij was zwaar getraumatiseerd. Wa... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

105 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Tevreden klant

Ze leveren goede producten en hebben een duidelijke website. Ze zijn super klantvriendelijk en geven je ook goede adviezen indien gewenst. De bestellingen worden altijd netjes geleverd. Ik had laatst een retour, wat geen probleem was en netjes afgehandeld is. Kortom ik ben zeer tevreden over Organimal.

14 de marzo de 2025

Respuesta de OrganimalNL

Fantastisch dat je zo tevreden over ons bent.

Fijne website

Fijne website, goede produkten en een fijne klantenservice!

8 de mayo de 2025

Respuesta de OrganimalNL

Geweldig fijn om te lezen, dank je.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij geven onze gevoelige hond gedrag in…

Wij geven onze gevoelige hond gedrag in balans wat een zeer goede ondersteuning geeft bij stressvolle gebeurtenissen/periodes.
Snelle levering.

7 de junio de 2025

Respuesta de OrganimalNL

Wat fijn om te lezen dat onze Gedrag in Balans zo'n goede ondersteuning is voor jullie hond!.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het blaas-ennierenpilletje smaakt ietsje zurig,het senior pilletje smaakt ietsje bitter.

Aanvulling op het kattenvoer.
Voor mijn siamees van 14 jaar gebruik ik senior,blaas en nieren in balans en het geboucaneerde vlees. De pilletjes meng ik in afwisseling door blikvoer en het geboucaneerde vlees vindt mijn kat verrukkelijk.Het
geboucaneerde vlees moet verpulverd worden en dat strooi ik over het voer.

7 de junio de 2025

Respuesta de OrganimalNL

Heel mooi om te lezen hoe je onze supplementen gebruikt en dat je kat het verrukkelijk vindt.

Goede produkten

Goede produkten. Wij geven de colloïdaal oordruppels aan onze kat, de tabletten voor botten en gewrichten voor ons hondje, en voor beiden het poeder ter voorkoming van vlo en teken besmetting

6 de junio de 2025

Respuesta de OrganimalNL

Fijn dat je zo tevreden bent over onze supplementen en het je kat en hond zo goed ondersteunt.

Altijd goed

Altijd goede voeding en supplementen

4 de junio de 2025

Fijne feedback, dank je!

Effectieve werking

Prima kwaliteit en altijd snelle en complete verzending. Mijn huisdieren reageren erg goed op de homeopathische artikelen.

3 de marzo de 2025

Super fijn om te lezen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tevreden klant!

Heel informatieve nieuwsbrieven, correcte levering, erg betrouwbare producten. Prijs is redelijk hoog en de merchandising voor kortingen een beetje doorzichtig...

Respuesta de OrganimalNL

Dank je voor je positieve feedback!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

ik heb bestelling vanuit Spanje gedaan

ik heb bestelling vanuit Spanje gedaan, ging even niet goed, maar heel snel hersteld door Organimal, en had toen binnen 4 dagen honden voer binnen....pluim..

17 de mayo de 2025

Respuesta de OrganimalNL

Gelukkig dat het goed opgepakt is en je daardoor toch nog tevreden over ons bent.

Heel tevreden over Organimal

Heel tevreden over Organimal. Heel correct en betrouwbaar.
Wij hebben een hond met toch wat maag-en darmklachten en de droge voeding( Organimal Sensitive) is gewoon super!
Onze hond eet ze met smaak op en heeft geen last. Ook geen jeuk meer.
Ook heel tevreden van de zalmolie.
Eigenlijk van alle producten die wij reeds voor onze hond gekocht hebben bij Organimal zijn we uiterst tevreden.

30 de mayo de 2025

Respuesta de OrganimalNL

Wat ontzettend mooi om te horen dat jullie hond geen jeuk meer heeft en dat jullie zo tevreden zijn over onze supplementen.

As a devoted pet owner

As a devoted pet owner, I've spent years searching for a store that offers truly organic products for dogs. Discovering Organimal has been a game-changer for me.
What sets Organimal apart is their unwavering commitment to natural, chemical-free products. Their supplements are crafted using pure Eastern and Western herbs, ensuring that my pets receive only the best nature has to offer. Importantly, their products are free from artificial additives, colors, and preservatives, aligning perfectly with my belief that animals, like humans, should avoid harmful chemicals.
I use Organimal products for both my 15-year-old Chihuahua and my 5-year-old Akita Inu. The results have been outstanding. We've completely eliminated chemical tablets from their regimen, and I've observed significant improvements in their overall health and vitality. It's reassuring to know that the supplements support their well-being without any adverse side effects.
Organimal's dedication to quality is evident in their concentrated formulas, which avoid unnecessary fillers. Their holistic approach to pet health, backed by over 20 years of experience in herbal medicine, provides me with confidence and peace of mind. Additionally, their prompt delivery service ensures that I can address my pets' needs without delay.
In summary, Organimal has become my trusted source for natural pet care. Their products have made a tangible difference in my dogs' lives, and I wholeheartedly recommend them to any pet owner seeking a healthier, chemical-free approach to pet wellness.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De service van Organimal is heel goed, maar…

De service van Organimal is heel goed en vriendelijk, de producten zijn biologisch, dat vind ik belangrijk. Maar in het algemeen zijn de prijzen in vergelijking met identieke producten ongekend hoog. Organimal is dus een heel duur bedrijf en dat is jammer. Het maakt dat ik eerder geneigd ben om bij andere webshops dezelfde producten en vaak in grotere hoeveelheden tegen een (veel) lagere prijs te kopen.

Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.