Orivé Nature Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben beide producten van Orive…

Wij hebben beide producten van Orive Nature Matcha besteld en zijn ontzettend tevreden! De smaak is heerlijk vol, puur en echt uniek. Je proeft duidelijk de kwaliteit en het is iedere keer weer genieten.

Sinds we deze matcha thuis hebben ontdekt, willen we eigenlijk geen matcha buitenshuis meer drinken. 😍🍵

Absoluut een aanrader voor iedereen die van goede, smaakvolle matcha houdt. Wij gaan zeker opnieuw bestellen!

24 de agosto de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vind hem heerlijk en lekker romig

Ik vind hem heerlijk en lekker romig. Ik was buiten altijd heel veel geld kwijt, scheelt echt veel geld nu dat ik het thuis zelf maak.

3 de agosto de 2026

Respuesta de Orivé Nature

Dankjewel Eva! 💚 Heel leuk om te lezen dat je niet meer de deur uit hoeft voor een lekkere matcha. Hopelijk worden het nog veel fijne matcha-momentjes thuis!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb echt een fijne ervaring gehad

Heb echt een fijne ervaring gehad! Alles ging soepel en ik ben super tevreden met hoe alles is verlopen. Zou het zeker aanraden 😊

Respuesta de Orivé Nature

Wat fijn om te horen, Isra! Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in Orivé. Heel veel plezier met je bestelling!

Heerlijke matcha

Heerlijke matcha, goede kwaliteit en zeker een aanrader!

10 de agosto de 2026

Respuesta de Orivé Nature

Dankjewel Hafsa! Superfijn om te horen dat onze matcha zo goed in de smaak valt. Geniet van je aankomende Orivé momenten!

Top matcha !

Top matcha !

Dankjewel Ikram! Superfijn dat onze matcha zo goed bevalt! 🍵

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel blij met deze matcha

Heel blij met deze matcha! 💚 De verpakking is mooi, de kwaliteit voelt goed aan en je merkt dat er aandacht aan het product is besteed.

Zeker een aanrader!!

Respuesta de Orivé Nature

Superfijn om te horen dat zowel de matcha als de verpakking zo goed bevalt!

Zeker een aanrader

Zeer prettig contact, vriendelijk en betrouwbaar. Heerlijke smaak, verfijnd en precies goed in balans. Echt een product waar je van blijft genieten.

Zeker een aanrader😋🙌🏻.

Respuesta de Orivé Nature

Wat een mooie review, dankjewel! Geweldig dat je niet alleen geniet van de smaak, maar ook ons contact zo hebt ervaren. Dat waarderen we enorm!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige matcha het smaakt super…

Geweldige matcha het smaakt super lekker zal hem zeker opnieuw bestellen jullie hebben een vaste klant erbij 🍵🤌🏽!

Respuesta de Orivé Nature

Dankjewel Souraya! Heel fijn om te horen dat onze matcha zo goed bevalt. Leuk dat we je als vaste klant mogen verwelkomen!

Goede kwaliteit

Lekker en pure matcha.. niks op aan te mekren.

14 de agosto de 2026

Respuesta de Orivé Nature

Dankjewel Adam! Fijn om te horen dat je de pure smaak van onze matcha waardeert. Geniet ervan!

8 consejos para escribir buenas reseñas.