Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ortho formulas is wat mij betreft een zeer betrouwbare en de enige juiste keuze voor wie op zoek is naar kwalitatief en doordachte voedingssupplementen. Zeker het deskundige advies dat Boaz je g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geen troep en nonsense, hoogwaardige kwaliteit is waar Ortho formulas voor staat. Wil je supplementadvies op maat, oprecht en eerlijk advies? Dan ben je bij deze mannen aan het juiste adres,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Normaal ben ik vrij kritisch op pre-workouts, maar deze van Ortho Formulas heeft me echt positief verrast. Geen overdreven ‘crash’ of hartkloppingen zoals bij veel andere merken, maar juist een fijne,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies gevonden op de insta van ortho formulas. Dus besteld en zeer te vrede met een snelle levering . Vitamine d pillen die ik heb zorgen voor meer energie gedurende de dag. Top spul!

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Wij bieden een assortiment hoogwaardige voedingssupplementen met een hoge biologische beschikbaarheid in de juiste dosering voor het lichaam. Bij Ortho Formulas zijn we altijd op zoek naar de juiste combinatie van vitaminen, mineralen en antioxidanten die de benodigde aanvulling bieden voor een gezond(e), sterk(e) en gebalanceerd(e) lichaam en geest. Wij garanderen optimale voedingswaarde en opneembaarheid van onze formules en kunnen zo een kwalitatief hoogwaardig assortiment aanbieden van zorgvuldig samengestelde supplementen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Goede Kwaliteit

Professioneel bedrijf, producten zijn snel geleverd en de kwaliteit is top, daarnaast wordt er goed advies gegeven op welke producten persoonlijk relevant zijn kijkend naar de lifestyle

2 de junio de 2024

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Michael! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top producten en snelle levering!

Top producten en snelle levering!

9 de mayo de 2024

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Lesley! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Snelle correcte service

14 de mayo de 2024

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Wim! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed persoonlijk advies en contact!

Goed persoonlijk advies en contact!
Snelle levering!

29 de abril de 2024

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Romy! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Zeer tevreden over Ortho Formulas

Alles was goed en vlot geregeld met Ortho Formulas. Er was snel contact, ik kreeg goed advies en er was een snelle bezorging van mijn supplementen.

23 de marzo de 2024

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Linda! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede kwaliteit van de producten!

Zeer goede kwaliteit van de producten!

Ondanks de hoge kwaliteit van de producten hebben ze ook een goede klantenservice, had twee vragen die super snel beantwoord werden.✔️

15 de marzo de 2024

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Brian! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service en kwaliteit zeer goed

De levering verliep soepel. Over de kwaliteit van de producten ben ik ook zeer tevreden. Ook heb ik veel informatie gekregen welke en waarom ik verschillende supplementen moet/kan gebruiken

13 de marzo de 2024

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Meas! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede producten, snelle service!

Goede producten en een hele snelle service!

5 de marzo de 2024

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Ilsha! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik raad het iedereen aan

Ik raad het iedereen aan om van dit merk supplementen aan te schaffen, omdat de kwaliteit goed is, doordat er pure ingrediënten gebruikt worden. Bij vragen krijg je goed advies, denken met je mee, wat het erg persoonlijk maakt. Ook krijg je een snelle reactie!

4 de febrero de 2024

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Rosanne! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Tegen hardnekkige tandvleesontsteking

Super snelle levering en klantvriendelijk! Website ziet er professioneel uit en duidelijke informatie.

11 de enero de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Carmen! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit & Service…

Na een kort gesprek met Ortho Formulas een aanbeveling gekregen van supplementen die voor mij persoonlijk een goede aanvulling zouden zijn.
Website ziet er goed uit en werkt prima. levering ging super snel en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. ik zal hier zeker vaker mijn supplementen bestellen.

20 de diciembre de 2023

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Bobby! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwaliteit en service volledig op de…

Kwaliteit en service volledig op de klant gericht

25 de noviembre de 2023

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je aankoop en het delen van je ervaring Luc! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top product en snelle levering

6 de noviembre de 2023

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je mooie review! Hele waardevolle feedback! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Precies wat je nodig hebt

Professioneel, persoonlijk, behulpzaam. Precies wat je nodig hebt als je jezelf aan het verdiepen bent in je gezondheid en de juiste supplementen! Daarnaast deden de producten precies wat ze moesten doen.

30 de octubre de 2023

Respuesta de Ortho Formulas

Bedankt voor je mooie review Noury!! Hele waardevolle feedback! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Prima webshop en supplementen

Mooie, duidelijke website waar je goed je weg kan vinden! Zelf ook tevreden over de verschillende supplementen die ik daar heb besteld. Voor iemand met een burn-out is dit echt een wereld van verschil met of zonder deze supplementen. Fijne service ook en goede prijs-kwaliteit!

29 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Ortho Formulas

We zijn blij met jouw positieve ervaring bij Ortho Formulas. Bedankt voor je mooie review en voor je bestelling bij ons. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

OrthoFormulas biedt een snelle service…

OrthoFormulas biedt een snelle service en waardevol persoonlijk advies. Een betrouwbare keuze voor hoogwaardige voedingssupplementen en orthomoleculaire producten.

11 de septiembre de 2023

Respuesta de Ortho Formulas

Super om te horen Wilmer! Je feedback is erg waardevol voor ons. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.