Ortho Hellevoetsluis Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes ontvangen , duidelijke uitleg wat de behandeling gaat worden en hoelang het duurt als ik mee werk . Bij het plaatsen van mijn beugel, legde de assistente duidelijk uit wat ze deed .

Información sobre la empresa

1. Ortodoncista

Sobre Ortho Hellevoetsluis

Escrito por la empresa

Het professionele team van Ortho Hellevoetsluis doet haar uiterste best om voor iedere patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke lach te creëren. Een orthodontische behandeling is erop gericht om tanden en kiezen regelmatig te zetten, de esthetiek te verbeteren, de kans op cariës en tandvleesziekten te verkleinen en de kauwfunctie te verbeteren. Vaak neemt door een mooi gebit ook het zelfvertrouwen toe.

De praktijk is niet alleen gericht op orthodontische behandeling van kinderen, ook volwassen patiënten worden behandeld, van kleine correcties tot uitgebreide, gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen.

Vriendelijk en deskundig, zo kan het enthousiaste team het best worden omschreven. Er wordt in uitgebreid en zorgvuldig overleg met u gekozen voor een behandeling die zo goed mogelijk past bij uw persoonlijke mogelijkheden en wensen.

Overzicht beugels

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fijne praktijk

We zijn erg tevreden over het beugeltraject dat onze dochter heeft doorlopen. Er wordt duidelijk uitgelegd tijdens de behandeling wat er gedaan wordt en zijn blij met het eindresultaat

Respuesta de Ortho Hellevoetsluis

Beste Amanda, Bedankt voor uw positieve bericht met uw ervaring en eindresultaat!

Super tevreden

Sinds het eerste bezoek al zeer tevreden, alles word netjes uitgelegd. Mijn behandeling is voor mijn gevoel snel gegaan mede door de leuke assistentes en kundige ortho! Aan de balie altijd leuk geholpen en er word altijd meegedacht.

Zeker een aanbeveling.

2 de enero de 2026

Respuesta de Ortho Hellevoetsluis

Bedankt voor uw mooie recensie!

Uitstekende Ortho

De beugelbehandeling van mijn zoon is uitstekend verlopen. Zeer vriendelijk personeel, die alles uitleggen. De orthodontist is zeer bekwaam, mijn zoon zijn gebit is zo mooi geworden. We zijn blij met het resultaat.

Respuesta de Ortho Hellevoetsluis

Bedankt voor uw positieve reactie en fijn om te horen dat er een mooi resultaat is bereikt!

Netjes ontvangen

10 de junio de 2026

Bedankt voor uw reactie!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een leuke enthousiast ontvangst door de…

Een leuke enthousiast ontvangst door de dames aan de balie. Daarna zijn wij goed geholpen door de orthodontist! Goede uitleg wat ons te wachten staat en antwoord op de vragen die wij hadden. Er werd goed de tijd voor ons genomen!

Respuesta de Ortho Hellevoetsluis

Bedankt voor uw positieve reactie over onze praktijk!

0 flexibiliteit en alles duurt te lang

Ik geef al meerdere maanden aan dat ik mijn beugel er zo snel mogelijk uit wil hebben maar ik zit er alsnog een halfjaar langer mee dan me vorig jaar werd beloofd. Door meerdere omstandigheden, zoals een begravenis, heb ik afspraken moeten verplaatsen. Dit gaf ik ruim van tevoren aan. Alsnog beweren ze dan dat de eerstvolgende afspraak over 2 maanden is, en dat als mijn afspraak wel doorging ik 2 maanden eerder klaar had kunnen zijn. Blijkbaar heb je e beugel dus voor 2 maanden langer als je een afspraak mist zonder enige verbetering op je resultaat. En zelfs nu dat ik heb gezegd dat ik hem de eerstvolgende kans eruit wil hebben, lukt dat schijnbaar pas over 2 maanden. Belachelijk lang dus, zo'n afspraak duurt niet langer dan een uur. Ze maken enorm misbruik van het feit dat je als klant niks kan doen, en ze proberen zo veel mogelijk geld uit je te persen.

15 de junio de 2026

Beste Anoniem,

Erg vervelend om uw ervaring te lezen en graag gaan wij met u in gesprek om te horen waar het naar uw mening anders had gemoeten. U heeft anoniem gereageerd dus hierbij willen wij u vragen contact met ons op te nemen voor een passende oplossing.

Ortho Hellevoetsluis

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik kan geen afspraak plannen op kort…

Ik kan geen afspraak plannen op kort termijn geen plek terwijl loop met kapot draatjes die in me me tong en hemelte steken
3 weken wachten of naar tandarts te gaan of zelf repareren
Ben echt teleurgesteld! Slechte ervaring

27 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ervaring bij Ortho Hellevoetsluis…

Mijn ervaring bij Ortho Hellevoetsluis was top! Het team is super vriendelijk en professioneel. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en legden alles duidelijk uit. De praktijk is modern en schoon en afspraken plannen ging heel makkelijk. De behandeling verliep vlot en pijnloos.

1 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een verschrikkelijk slechte…

Wat een verschrikkelijk slechte klantenservice was dit. Niet meedenken en totaal geen gevoel tonen voor de patiënt. Ze denken alleen maar aan hunzelf en het geld en het kan ze niet schelen wat jij wilt, ik kom hier NOOIT meer terug. Allemaal sukkels hier

13 de noviembre de 2023

Beste Maaike,

We begrijpen dat je teleurgesteld bent omdat ons advies niet overeenkomt met jouw verwachtingen. Het spijt ons dat dit heeft geleid tot een negatieve review, vooral omdat je niet hebt gekregen wat je wilde.

Als je behoefte hebt om onze uitleg nogmaals aan te horen, kun je ons contacteren. Je kunt uiteraard ook advies inwinnen bij een andere orthodontist, echter is het eerlijk om te vermelden dat daar dezelfde professionele aanbevelingen zullen gelden, omdat deze gebaseerd zijn op professionele inzichten en standaarden en jouw verwachtingspatroon niet kunnen vervullen.

Team Ortho Hellevoetsluis

Waarom

Nadat ik er om vroeg werd mij verteld waarom er voor een bepaalde behandeling werd gekozen. Prettig is het om elke handeling vooraf van (korte) uitleg te voorzien.

18 de junio de 2023

Bedankt voor de review!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Contact /afspraak

Op 17 april zijn er foto’s gemaakt, daarna wel 2 rekeningen gekregen maar verder niets meer gehoord, dit is nu meer dan 8 weken geleden.

17 de junio de 2023

Respuesta de Ortho Hellevoetsluis

Bedankt voor de review. Vervelend om te horen dat jouw ervaring binnen onze praktijk over de rekeningen niet zo positief was. Inmiddels zien we dat er contact is geweest over de behandeling. Mochten er nog vragen zijn dan kan je ons altijd bellen.

Fijn personeel

Fijn personeel! Denken altijd met je mee en als er wat is kan je ze altijd bellen!!

16 de junio de 2023

Respuesta de Ortho Hellevoetsluis

Bedankt voor de review en fijn om te horen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijne praktijk. Blije dochter, blije moeder!

Ze zijn aardig en leggen alles goed uit
Ze gaan ook niet heel hard in je mond als ze de beugel erin doen

Moeder: goede ontvangst, vriendelijke medewerkers. Duidelijk beeld en overzicht van de (te verwachte) behandeling.
Stimuleren om de beugel op de juiste wijze te dragen, zodat de behandeling niet onnodig lang hoeft te duren.
App is ook makkelijk.
We moeten bijna 20 km rijden, maar de tandarts heeft een dusdanige goede ervaring met deze praktijk, dat wij toch voor hen hebben gekozen i.p.v. dichtbij.
Daar zijn we erg blij mee, want het bevalt ons heel goed!

14 de junio de 2023

Respuesta de Ortho Hellevoetsluis

Fijn om te horen dat je zo positief bent. Bedankt voor je goede review!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.