Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin oplevelse, hurtig levering. dog bliver jeg aldrig fan af hjemme levering. simpelthen for mange tyverier af pakker på denne måde. pakkeshop ALTID ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg har i mange år været kunde i Skjold Burne og Oskar Davidsen og fået leveret lækre vine til en særdeles favorabel pris. S. Allingham

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vinen blev leveret 2 dage efter bestilling Men tåbeligt at man kan skrive hvor fragtmanden må stille kasserne, når de alligevel stiller det hele ved kantstenen, hvor alle kan se dem og tage dem. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De havde lige præcis den vin jeg havde fået på en restaurant og som ikke kunne købes i butikker. Og mens jeg nu var i gang kunne jeg jo lige bestille mine yndlings bobler også. Hurtig levering.

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos
  2. Licorería
  3. Mayorista e importador de vino

Escrito por la empresa

I mere end 135 år har Oskar Davidsen & Co. været leverandør af vin og spiritus til nogle af landets bedste restauranter og hoteller, men nu åbner vi endelig dørene for private kunder, som kan få adgang til det samme eksklusive udvalg, der tidligere kun var forbeholdt professionelle. Uanset om du søger en klassisk vin til middagsbordet eller en unik specialitet til en særlig anledning, finder du kvalitetsprodukter hos Oskar Davidsen & Co. Hos os handler det ikke kun om at finde den rigtige flaske – det handler også om at forstå og værdsætte vinens verden. Derfor er alle vores konsulenter uddannede sommelierer, klar til at dele deres viden og passion med dig. Uanset om du er nybegynder eller entusiast, står vi klar til at hjælpe dig med at lære mere og guide dig igennem vinens mange facetter. Hos Oskar Davidsen & Co. gør vi det til en oplevelse at vælge vin, så du altid kan føle dig godt klædt på til at træffe det perfekte valg. Med vores online vinhandel er det lettere end nogensinde at udforske vores eksklusive udvalg hjemmefra. Her finder du ikke kun kvalitetsprodukter, men også attraktive vintilbud, der gør det muligt at finde din næste favoritvin til en konkurrencedygtig pris. Vi kombinerer tradition og ekspertise med moderne bekvemmelighed, så du både kan handle nemt og få glæde af vores mange års erfaring i vinens verden.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vinene havde ikke den rette kvalitet i…

Vinene havde ikke den rette kvalitet i forhold til prisen

26 de septiembre de 2025

Hej Ruben,

Det er vi selvfølgelig enormt kede af at læse. Hvis du mistænker at vinene kan have haft en decideret fejl, må du meget gerne tage fat i vores kundeservice på: 43 45 14 22

Nem bestilling.

Nem bestilling.
Hurtig og præcis levering.

30 de septiembre de 2025

Hej Henning,

Mange tak for 5 stjerner. Vi håber du bliver glad for din bestilling.

God vin

God vin. Fin pris. Hurtig levering

28 de septiembre de 2025

Hej Birgtitte,

Det er jo lige præcis de tre ting vi forsøger at efterstræbe. Dejligt at du giver dig tid til at lave en anmeldelse :-)
Rigitig god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skøn webbutik og hurtig levering

Skøn webbutik og hurtig levering. Fri fragt ved køb af 12.fl.

27 de septiembre de 2025

Hej Lene,

Tusinde tak for den fine anmeldelse - det luner!
Hav en dejlig dag.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Virkelig gode tilbud og god vin

Virkelig gode tilbud og god vin, men får 2 stjerner pga. dårlig kundeservice bor i en etageejendom med elevator.
Så stiller budet bare vinen i stuen så alle kan tage den!!! Sidste gang kom de op med vinen, jeg er dårligt gående og derfor må vinen stå til min mand kommer hjem i aften 24 flasker !!!!
Fik at vide det koster 39 kr da jeg ringede og klagede så skidt for kunderne.
Får vin fra andre firmaer aldrig oplevet dette så arrogant at tage 39 kr, det ville tage budet 1 min!
Og sidste gang kom de jo bare op!!!!

30 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Hej Mariann,

Jeg kan forstå at du allerede har været i kontakt med min kollega. Det er korrekt at ifm. køb, kan man tilkøbe opbæring som en service fra vores fragtfirma - som koster 39 kr. Det er en valgmulighed under "levering" i bestillingssprocessen.

Jeg beklager mange gange, hvis det ikke har fremgået tydelig og det er selvfølgelig uheldigt ift. dine private omstændigheder.
Jeg håber at du trods alt bliver tilfreds med din bestilling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er nemt og tilbudene er ægte

Det er nemt og tilbudene er ægte, ingen fiktive førpriser.

3 de septiembre de 2025

Hej Klaus,

Vi bestræber os meget på at have den rigtige vin til den rigtige pris - tak for den fine anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem bestilling og fik venlig…

Nem bestilling og fik venlig henvendelse omkring forkert prissætning, og vinen blev sendt til reduceret pris.

29 de agosto de 2025

Hej Klaus,

Tak for de 5 stjerner og beklager at prissætningen var forkert - dejligt at de kunne løses.

Altid godt tilfreds.

Altid godt tilfreds når jeg handler med Oskar Davidsen, hurtig levering.

3 de septiembre de 2025

Hej,

Maange tak for anmeldelsen!
Hav en dejllig dag.

Levering bare OK

Levering på dato og af OK fragtmand

1 de septiembre de 2025

Hej Dan,

Vi er glade for at leveringen levede op til forventningerne - vi håber at varerne gør det samme :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og godt udvalg til gode…

Hurtig levering og godt udvalg til gode priser

26 de agosto de 2025

Hej Vivian,

Det er vi bare glade for at læse. Vi bestræber os meget på at have den rigtige vin, til den rigtige pris. Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som sædvanlig, kun god omtale.

Rigtig god vin til pengene.
Information omkring vinen, rigtig fin.
Hurtig levering.
Nem at bestille, og følge vinen rejse til mig.

2 de septiembre de 2025

Hej Else,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er enormt glade for at både vin, information og levering var i ordden. Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.