Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Årh, hvis man blot kunne sende 10 stjerne afsted.. Min kæreste er snart træt af at høre på mig, for jeg snakker ikke om andet end deres strik. Jeg har købt herfra et par gange, og kan kun anbefale der... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækre varer men lidt længe retur tid

Lækre varer men lidt længe retur tid

24 de enero de 2025

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Lisbeth. Hvor er vi glade for at høre, at du sætter pris på dine strik.

Hvad angår returtiden, gør vi altid vores bedste, for at kunne håndtere det hurtigt. Der vil dog være lidt behandlingstid, fra du sender retur, til ordren er behandlet. Det skyldes, at ordren først skal sendes og modtages på vores lager, hvorefter de grundigt gennemgår alle varer, for at sikre at alt er som det skal være. Da vores varer ligger på et stort lager, sammen med mange andre brands, kan der sommetider være lidt længere behandlingstid. Men vi bestræber os altid på at overholde en behandlingstid på 8 hverdage, fra vi har registreret, at din retur er modtaget ❤️

De skønneste produkter!

De skønneste produkter i lækker kvalitet, super kundeservice og hurtig levering!
Har handlet hos O'tay mange gange og har en del af deres tøj - klassiske styles som kan bruges i mange år og en kvalitet som kan tåle man bruger der igen og igen og igen.

4 de febrero de 2025

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Stine. Hvor er vi glade for at læse, hvordan du værdsætter dine strik og den højekvalitet. Med cashmere har du en tidløs og klassisk garderobe, der holder i mange år - det er så skønt ❤️

Elsker deres univers

Elsker deres univers. Jeg har 25 items fra dem, som jeg elsker. Ser dem som en investering

31 de enero de 2025

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din flotte anmeldelse Anja. Hvor er det vidunderligt at høre, at du har 25 items. Det lyder jo som en helt fantastisk garderobe!

Og vi kunne ikke være mere enige - cashmere er en investering i din garderobe, så den på sigt kommer til at indeholde luksuriøse vintage items ❤️

Kvalitets produkter

Kvalitets produkter - super service

16 de enero de 2025

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Anja. Hvor er vi glade for, at vi kan sende dig eksklusivt strik ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en god oplevelse at…

Det er altid en god oplevelse at modtage pakker fra Otay, varene er pakket enkeltvis i otay poser. Jeg ved når jeg bestiller er der hurtig levering.

12 de enero de 2025

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Hanne. Hvor er dine ord dejlige at læse. Vi glæder os allerede til at sende næste strik til dig ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastiske tidsløse designs og…

Helt fantastiske tidsløse designs og kvalitet. Knus elsker alle mine køb fra jer og glæder mig til, at købe mange flere til min garderobe 🫶🏼 I er helt sikkert mit yndlings tøjmærke!

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Emma. Ligesom du knuselsker dine køb, knuselsker vi også at sende bløde strik til dig. Så vi glæder os allerede nu til, at vi kan sende endnu en blød pakke din vej ❤️

Nem købsoplevelse

Nem købsoplevelse, hurtig forsendelse, lækker indpakning og det vi venter på… fantastisk kvalitet og flotte designs.
Og skal du have fat i kundeservice så er de simpelhen så hjælpsomme!

25 de enero de 2025

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din flotte anmeldelse Malene. Vi gør os umage med vores kollektioner - og ikke mindst vores kundeservice. Derfor sætter vi virkelig pris på din feedback, og vi takker ydmygt for de flotte ord❤️

Virkelig lækre kvalitets varer

Virkelig lækre kvalitets varer og hurtig levering.

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Julie. Vi er glade for, at du sætter pris på den hurtige levering, og kvaliteten af vores varer. Det er begge dele noget, som vi gør os umage for at kunne tilbyde ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kvalitet og service er i top.

Fantastisk kvalitet og service er i top.

20 de enero de 2025

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Rene. Vi gør os umage for, at kunne tilbyde en god kundeservice, og det betyder meget for os, at du værdsætter den 🫶🏼

Fantastisk kvalitet

Endnu engang har jeg købt tøj hos Otay og endnu engang er jeg super tilfreds og glad for mit køb. Den bedste kvalitet jeg kunne ønske mig. Strikken er dejlig blød at have på og så sidder sweater og t-shirts perfekt.

21 de enero de 2025

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Pernille. Vi er taknemmelige for, at du fandt vej til vores univers - det betyder meget for os, at have loyale kunder. Tak! Og vi glæder os til, at vi kan sende den næste bløde pakke til dig ❤️

Trofast kunde ❤️

Jeg har efterhånden købt rigtig mange styles hos O’tay. Jeg elsker alle de smukke og skønne ting jeg har købt hos dem - denne gang er ingen undtagelse.
De laver sådan noget fantastisk strik ❤️

14 de enero de 2025

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Amalie. Vi er SÅ glade for, at du har været en loyal kunde gennem flere år - det betyder virkelig meget for os! Vi glæder os allerede nu, til at vi kan sende næste bløde pakke til dig ❤️

Den største anbefaling

Så smukt og elegant tøj i den bedste kvalitet, og ikke mindst rigtig god service - er glad for mit køb hver gang! Kan kun anbefale O'TAY!

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din flotte anmeldelse Sia. Hvor er vi glade for at læse, at du sætter pris på dine køb fra os. Vi elsker, når vi kan få lov til at sende bløde strik - og særligt når det er til loyale kunder som dig ❤️

Jeg ELSKER O’Tays produkter

Jeg ELSKER O’Tays produkter. Blødeste strik i den bedste kvalitet. Altid god og hurtig service 😍

12 de enero de 2025

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Jane. Vi takker ydmygt for din loyalitet, og vi elsker, at vi kan få lov til at sende den ene bløde pakke efter den anden til dig ❤️

Smukt og lækkert koncept

Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater. Jeg kontaktede O'TAY, da jeg skulle ombytte til en anden størrelse. Jeg talte med Vivian og oplevede en førsteklasses og kompetent kundeservice. Jeg giver 5 smukke stjerner;)

27 de diciembre de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Birgitte. Vi takker ydmygt for din flotte anmeldelse - det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse af vores univers. Tak for at komme med ombord ❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

The product design is wonderful

The product design is wonderful! I've been a fan of O'TAY for 3 years now, but I'm upset by the paid delivery to Latvia even when ordering over 200 euros! It is unfair to the client, for this I'm deducting 1 point.

11 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg deltog på en auktion på Facebook

Jeg deltog på en auktion på Facebook. Glemte alt om den da putning af mine døtre trak ud. Tænkte derfor at så var det løb nok kørt. Til min positive overraskelse, så kunne jeg se det efterfølgende og faktisk stadig skrive “ja tak”’og ligge tingene i kurven. Jeg fik købe 3 lækre cardigans, 1 trøje samt 2 “t-shirts” til en virkelig god pris. Tror jeg har været heldig mht størrelserne og at jeg kunne nå det til trods for at jeg var sent på den i forhold til arrangementet. Varerne kom hurtigt og må ærligt sige at det er super lækre produkter så jeg glæder mig til at skulle hoppe i nye trøjer fra jer de næste par dage.

En feedback til næste auktion er om i måske vil bruge 2-3 min på at forklare hvordan det fungerer. Jeg var i tvivl om jeg havde fået købt den ene trøje fordi jeg kunne låse i tråden at den var udsolgt, men fik den i kurven og betalt og har ligeledes fået trøjen.

Jeg kommer helt sikkert til at købe flere at jeres produkter i fremtiden.

Mvh Pernille

6 de enero de 2025

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for den fine, uddybbende anmeldelse Pernille. Det er så dejligt at læse, hvordan din oplevelse har været, samt hvordan vi kan gøre det endnu bedre. Vi glæder os til, at vi får lov til at sende blødt strik til dig igen ❤️

Det blødeste cashmere

Det blødeste cashmere i klassiske styles som man aldrig bliver træt af.

28 de diciembre de 2024

Respuesta de O’TAY

Tusind tak for din skønne anmeldelse Jeanne. Vi sætter pris på din loyalitet - og vi glæder os allerede til at sende næste ordre til dig ❤️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.