Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze kwamen snel ter plaatse en vooraf duidelijk gemeld hoe ze te werk gaan. Monteur heeft 3 vochtplekken bekeken en is deze stapsgewijs langsgegaan. De lekkages stonden niet met elkaar in verbinding ma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ben geholpen door zouhair, op 14 januari 2025, toen hij weg ging en ik daarna belde omdat de kelder onder water stond omdat hij een fout had gemaakt met het afsluiten van het kraantje. Hij zou mij ter... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Avoid this company at all costs

Avoid this company at all costs. They attempt to charge you for work they never performed, which is completely unacceptable. On top of that, they hide extra fees and only reveal them late in the evening, the day before your appointment—leaving you with no real choice. This feels dishonest and deliberately misleading. I strongly advise others to stay away.

25 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel en goed werk

Monteurwas op afgesproken tijd aanwezig, vakkundig en goede apparatuur. Problemen waren snell gevonden en advies over hoe deze op te lossen ter plekke. Aan te bevelen

20 de noviembre de 2025

Snelle service

Snelle service, direct afspraak voor volgende dag. Duidelijke uitleg van wat ze doen en wat het kost. Uitstekende meetapparatuur waardoor snel het probleem is gevonden. Het ging om een sluiplekkage zonder duidelijk zichtbare vochtplekken. Erg blij met deze service

27 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Did a good job in identifying the…

Did a good job in identifying the source of leak, experienced person and know the job.
Montaur suggested the reason and how to fix the issue also. Recommend him for the job.

13 de septiembre de 2025

Professional technician

The technician did a lot of test to where/when the leak was coming.
Scanned the wall to see where the water goes.
Give advise about how to prevent the leaking and get the room dry again.

11 de septiembre de 2025

Lekkage boven water :)

Monteur Semmy is langs geweest om een lekkage in de badkamer op te sporen. Wat een verademing dit bedrijf, iedereen neemt de tijd en staat je keurig te woord. Gelijk een correcte factuur. Bereikbaar voor vragen en opmerkingen en de monteur die zijn uiterste best doet om echt de oorzaak duidelijk boven water te krijgen.

Na een slechte ervaring met een ander echt een opluchting dat ik dit keer kleurdoorslag heb en daarmee een bevestiging heb van een kapotte afvoer (voordat ik ga hakken)

Dank jullie wel! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Gr Mirjam

18 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag een monteur gehad,heeft…

Vandaag een monteur gehad,heeft lekdetectie uitgevoerd,hij was er om 11.30 en 12.00 uur was het klaar. Later wilde hij de rapportage/werkbon of in de auto of in de woonkamer schrijven,dus heb ik gezegd gaat u maar aan tafel zitten,Dat duurde hooguit een 15 minuten.
Nu krijg ik een mail binnen met de werkbon en staat gewerkte man uren 2,50 hoe dannnn. Dit klopt toch niet.

21 de mayo de 2025
Logotipo de Otl Lekdetectie

Respuesta de Otl Lekdetectie

Bedankt voor uw review aangaande uw uitgevoerde lekdetectie. Wij vinden het erg jammer dat u niet eerlijk bent over de gang van zaken. Alle tijden worden middels een gps track systeem vast gelegd en gedocumenteerd intern. De monteur is om 11:23 gearriveerd en heeft de opdracht om 12:23 afgesloten, omdat de monteur ook een reistijd heeft gehad zijn de uren verhoogd naar 2,5 zoals te zien op de werkbon. Als u de bevestiging goed had gelezen of even telefonisch contact had opgenomen wist u hoe het zit met de opbouw van de uren. Er zijn er 2,5 uur berekend echter heeft dit geen enkele meerwaarden op uw factuur aangezien er 3 uur in het starttarief zitten, u heeft dus niet extra hoeven betalen voor de tijd! En u heeft zelfs een korting gehad van de brandstofkosten. Wij vinden het erg jammer dat u niet de gelegenheid heeft genomen met ons in contact te treden en vinden deze review dan ook onnodig. Mocht u alsnog vragen hebben of is er iets niet duidelijk, vernemen wij dat graag van u. De gps track tijden en de gelogde foto's met tijd kunnen wij ook naar u verzenden als bewijs van het bovenstaande als u hierin interesse heeft.

OTL Nederland

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Goed werk maar VEEL te duur

Er werd goed gecommuniceerd. Een half uur van tevoren gebeld dat ze eraan komen. Snel gehandeld, lek detectie en de volgende dag om 9u met traceer gas het lek gevonden. De medewerker is vriendelijk en bekwaam. Heeft duidelijke uitleg gegeven. Maar toen kwam de domper: direct afrekenen met pin. Dat is dan 980 euro alstublieft. Die prijs is niet marktconform. Hierbij maken ze misbruik van de wanhoop van de mens die van lekkage af wil. Teleurstellend.

8 de abril de 2025
Logotipo de Otl Lekdetectie

Respuesta de Otl Lekdetectie

Geachte Mevrouw Staallekker uit Maasdijk,

Bedankt voor uw review omtrent de uitgevoerde lekdetectie.
Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie en de uitgevoerde lekdetectie.
Zoals u zelf vermeldt is er goed gecommuniceerd en zo ook over de prijs van de lekdetectie met traceergas.
In de afspraakbevestiging staat ook omschreven dat u na afloop kunt betalen middels pin, contant of op rekening.
Het is natuurlijk niet verplicht direct na het afronden te betalen.
Ook is er altijd een mogelijkheid om de rekening in termijnen te betalen. Helaas hebben wij nooit vanuit u een mail mogen ontvangen dat u het niet eens bent met de kosten en dit vinden wij dan erg teleurstellend.
In het systeem staat ook vermeld dat u een korting heeft ontvangen van de brandstoftoeslag.

OTL Nederland

Goed resultaat!

De monteur was vriendelijk, behulpzaam en legde stap voor stap uit wat hij deed. Hij is heel zorgvuldig te werk gegaan en heeft de oorzaak van de lekkage kunnen vaststellen. Ik ben zeer content.

14 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.