Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne ervaring, ik raad deze verkoper aan: Ik heb via Bol bij verkoper Outdoor Food de drinkfles Lifestraw Go 2.0 met waterfilter besteld omstreeks 2-2024 welke netjes volgens bestelling geleve... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik bestelde 2 blauwe Sea To Summit cups en ik krijg ipv 2 een blauwe en een oranje. Dat is niet wat ik bestelde. Maar in het contact wordt het prima opgelost. Dank jullie wel.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Net voor vertrek op bikepacking trip met mijn vader had ik mijn nieuwe Jetboil Flash aangesloten, maar helaas bleek de brander niet te werken (waarschijnlijk een productiefoutje). Outdoor Food st... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  2. Tienda de bolsos
  3. Tienda de parrillas

Escrito por la empresa

Outdoor-food is het perfecte bedrijf voor elke outdoor-liefhebber die op zoek is naar de beste apparatuur en benodigdheden voor het bereiden van heerlijke maaltijden in de natuur. Wij bieden een uitgebreide selectie van outdoor-kookgerei, kooktoestellen en voedselbereidingsaccessoires van de hoogste kwaliteit, waardoor we dé one-stop-shop zijn voor al jouw outdoor-kookbehoeften.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Top!

Verschillende artikelen via Bol.com gekocht, supersnelle verzending, topproducten!

22 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij kochten vorig jaar op de grootste…

Wij kochten vorig jaar op de grootste karperbeurs een jetboil, heel tevreden l!! een jaar later werkte de ontsteking van het toestel niet meer, dit werd super opgelost!! Dus zeker en vast een goede dienstverlening na aankoop.

9 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een LifeStraw water filter, super handig

Ik heb een LifeStraw water filter bij Outdoor Food besteld. De volgende dag al in huis.
Klein, compact, ideaal voor trektochten. Maar dit handige dingetje is ook handig voor mijn noodpakket. Dan hoef ik niet ...tig flessen water in huis te halen en op te bergen, maar loop met een emmertje naar een riviertje bij mij om de hoek en heb binnen de kortste keren lekker schoon drinkwater voor mijn hele gezin. En dat allemaal op eigen kracht, zonder elektriciteit. Echt een aanwinst. Èn, Outdoor Food heeft nog veel meer van die handige dingetjes

13 de diciembre de 2025

Topkwaliteit

Topkwaliteit! De Jetboil van Outdoorfood is compact, snel en ideaal voor kamperen.

30 de octubre de 2025

Fijne ervaring, aanrader!

Fijne ervaring, ik raad deze verkoper aan:
Ik heb via Bol bij verkoper Outdoor Food de drinkfles Lifestraw Go 2.0 met waterfilter besteld omstreeks 2-2024 welke netjes volgens bestelling geleverd werd.
Ik had de fles een paar keer gebruikt en hij werkte en beviel goed.
Nadat er helaas lekkage bij de dop was ontstaan terwijl alles verder onbeschadigd was nam ik contact op met het bedrijf Outdoor Food.
Ze waren makkelijk bereikbaar en reageerden vriendelijk, vlot en coöperatief. Ze kwamen met een super oplossing: ik kreeg kosteloos een vervangende dop opgestuurd.
Nu kan ik de fles dus fijn weer gebruiken.
Heel tevreden dus!

5 de agosto de 2025

Geweldig

Vaak producten van Outdoor Food besteld via bol.com en altijd goed gegaan, nooit problemen gehad. Snelle levering en betrouwbaar bedrijf met mooie producten van goede kwaliteit en goede prijzen. Ga zo door!

1 de septiembre de 2025

fijn bedrijf

Goede snelle service en verzending fijn bedrijf 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

7 de agosto de 2025

Respuesta de Outdoor Food

Bedankt voor je mooie woorden, Bjorn! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en snelle verzending. We hopen je snel weer te mogen helpen bij je volgende bestelling! Mooie avonturen gewenst! Groet, Stefan.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Verkeerde ontvangen maar goed opgelost

Dank jullie wel.

5 de agosto de 2025

Respuesta de Outdoor Food

Bedankt voor je begrip en je vriendelijke woorden! Fijn dat we het samen goed hebben kunnen oplossen. We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je Sea to Summit cups!

Uitstekende service

Ik heb gebeld omdat een product wat ik bij hun gekocht had niet werkte naar behoren. Ze hebben me goed te woord gestaan en heel fijn geholpen, zodat ik optijd voor mijn vakantie een vervangend product in huis had. Uitstekende klantenservice!

23 de julio de 2025

Garantie

Langer geleden bij deze winkel een kooksysteem aangeschaft wat helaas wat kuren begon te vertonen. Klantenservice een mail gestuurd en binnen no-time een reactie met het verzoek het kooksysteem op te sturen onder garantie. Uiteindelijk een nieuwe gekregen die ik nu weer kan gebruiken in de aankomende vakanties. Echt een aanrader wat betreft de service. Verder de prijzen over het algemeen scherp en een breed assortiment. Ga zo door!

21 de julio de 2025

All good voor Outdoor Food

Over het bedrijf én de mannen daarachter kan ik werkelijk waar niets anders zeggen dan tóp. Zowel de service, als de communicatie en de producten zijn top. Naast de goede communicatie richting ons als klant, is de communicatie naar ons als partner voor de content creatie op hun kanalen ook perfect. Kort op de bal en duidelijk in verwachtingen en ideeën. Al met al enkel en alleen positieve woorden over de heren van Outdoor Food te melden. Ronduit TOP.

22 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Net voor vertrek op bikepacking trip…

Outdoor Food stelde via e-mail voor om de brander door de fabrikant te laten onderzoeken en repareren. Omdat mijn reis al bijna begon, was dat voor mij geen optie.
Via WhatsApp contact gezocht met Outdoor Food, waarna een medewerker me direct belde. Zonder gedoe stuurden ze meteen een nieuwe op!

Echt knap hoe dit kleinere bedrijf zo meedenkt in oplossingen, goed bereikbaar is en bovendien oog heeft voor duurzaamheid.
Complimenten voor de dames (en heren) van Outdoor Food!

25 de abril de 2025

Respuesta de Outdoor Food

Heel erg bedankt voor deze mooie review, dit waarderen wij! Heel veel plezier gewenst op de bikepacking trip.

Team Outdoor Food

Goede klantendienst

Erg goed geholpen door de klantdndienst na een probleempje bij de levering. Aanrader

8 de abril de 2025

Bedankt voor de Review! Veel plezier met u aankoop. groetjes Luuk Outdoor-food

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.