Consulta las opiniones de los clientes
Jeg er i dag blevet modtaget af den venligste og mest hjælpsomme medarbejder hos Outlet Fashion. Jeg manglede afventegaver til mine sønner på søndag og den venlige medarbejder, tilbød at sende med Dao... Ver más
Har bestilt tøj flere gange hos Nordic Fashion Group, har været super godt tilfreds, fine produkter der fuldt ud svarer til forventningerne. Senest bestilte jeg et par julegaver i november, som jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Salg af tøj og sko via vores 2 hjemmesider www.NordicFashionOutlet.dk og www.OutletFashion.dk eller vores fysiske butik på Strøget i Varde 😊
Información de contacto
Vestergade 7, 6800, Varde, Dinamarca
- Dennis@nordicfashiongroup.dk
- outletfashion.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk kundeservice og hurtigt hjælp
Jeg kom til at bestille den forkerte type underbukser og havde ved en fejl bestilt boxers i stedet for trunks. Jeg skrev til deres kundeservice, og de svarede hurtigt og hjalp mig med at få byttet dem til trunks uden problemer. Super god og hurtig service – helt klart en 5-stjernet oplevelse. Kan varmt anbefales!
Rigtig god service
Jeg kom til at bestille de forkerte underbukser fra Outlet Fashion og sender dem derefter retur. Til min store fortrydelse opdager jeg efterfølgende, at jeg simpelthen har returneret dem til den helt forkerte webshop. Jeg får ringet til Dennis fra Outlet Fashion, der siger, at han sagtens vil sende mig de rigtige underbukser, når han modtager dem fra den anden webshop, selvom returperioden er overstået. Dejlig service og kan klart anbefales!
Høj service
Høj service
Købte julegave til en virkelig god pris - og skulle bytte til anden størrelse. Fantastisk service. Klar anbefaling herfra.
Super service
Jeg bestiller en Ball Hammer hoodie i str. L,men opdagede et par dage sender, at jeg egentlig skulle have haft en XL. Jeg ringer ind en fredag eftermiddag og talte med Dennis, som var rigtig flink og hjælpsom. Vi aftalte at vi først, skulle snakke sammen ugen efter, men allerede mandag ringede han tilbage at jeg havde fået byttet hoodie til en XL. Rigtig god personlig service-det gjorde en store forskel. Jeg handler helt klart geren her igen.
Mega god service og lynhurtig levering
Mega god service og lynhurtig levering, bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
God og hurtig service.
Jeg havde bestilt 3 pakker calvin Klein underbukser en fredag, lørdag opdager at jeg har bestilt forkert størrelse. Jeg ringer ind mandag og en meget venlig og serviceminded medarbejder tager hurtigt telefonen. Jeg spørg om de kan bytte størrelsen på underbukserne L i stedet for XL og selvom den var pakket, finder den serviceminded medarbejder pakken og pakker den om. Jeg modtager pakken med 9 par L underbukser dagen efter 👍🏻.
Trods returnering ingen penge retur
Modtog ordren ret hurtigt. Resten af forløbet kan jeg dog ikke sige noget positivt om.
Modtog 1 par bukser mindre end betalt for. Har sendt størstedelen af ordren retur for over 3 uger siden. Og har på trods af det og 3 mails ikke fået svar fra dem. Har heller ikke modtaget pengene retur.

Respuesta de Outlet Fashion
Hurtig service og prima varer 🤩
Hurtig levering og god pris
Super god kundeservice
Super god kundeservice! Vi kom til at bestille dobbelt, og fik det hurtigt annulleret!
Tusind tak for en god oplevelse!
Jeg synes at outlet fashion er et piss…
Jeg synes at outlet fashion er et godt hjemside med billigt tøj, og generelt bare god service, når snakker med deres kundeservice er de så sød og tag godt imod ens problemer.
5 ud af 5 her fra😊
Meget venlig betjening
Dælme hurtig ekspedition 💪
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.