Heel gemakkelijk om deze outside escape online te regelen. De informatie in de mail is duidelijk en de link werkt prima. We deden eerder al de outside escape in Groningen en Gouda, dus de keuze voor... Ver más
La empresa ha respondido
We hebben de outdoor escape Leiden gedaan. Ondanks de kou hebben we veel lol gehad. Mooie dingen gezien en geleerd. Leuke puzzels en leuke route. Zeker een aanrader
La empresa ha respondido
Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!
Beestenmarkt, 2312CC, Leiden, Zuid-Holland, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
De route kon niet gelopen worden vanwege evenementen in de stad. Zelfs met Hints kwamen er niet, dus ik wilde mijn geld terug.
Meermaals gebeld en gemaild, maar nul reactie de geld weg voor een activiteit die ik nooit heb kunnen doen

Respuesta de Outsideescape - Leiden
De app was duidelijk en werkte goed. Leuke opdrachten. We hadden de uitdagende versie gedaan en dat was erg leuk! Je bent actief bezig met elkaar en ziet wat van de stad! Helaas hadden wij niet het beste weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Leiden heeft genoeg leuke tentjes om even lekker op te warmen!

Respuesta de Outsideescape - Leiden
We deden eerder al de outside escape in Groningen en Gouda, dus de keuze voor een uitje op mijn verjaardag was snel gemaakt. De route door een deel van Leiden was erg leuk, er was zelfs markt! De vragen waren goed te beantwoorden (goed lezen blijft een uitdaging :-)). Onderweg kom je voldoende eetgelegenheden tegen, zodat je er er echt een dagje uit van kunt maken. We hebben weer genoten en Leiden beter leren kennen.

Respuesta de Outsideescape - Leiden
Wat was dit een leuke manier om de stad Leiden te ontdekken met pubers. Op deze manier krijg je toch een hele tour langs de highlights van de stad, maar heb je niet door dat je aan het 'wandelen' bent. Echter een aanrader!
Wij hebben geboekt via Airmiles.

Respuesta de Outsideescape - Leiden
Wij waren er op 4 oktober. Tijdens Leidens ontzet worden er borden weggehaald zo ook het bord op de Beestenmarkt, waar een vraag over was.

Respuesta de Outsideescape - Leiden
Samen met een vriendin de outside Escape Leiden gedaan, superleuk! Ik had het al eerder gedaan, maar nu was er weer een nieuwe route, mijn eigen stad weer beter leren kennen! Aanrader, uitdagend en zeker ook leuk met kinderen!

Respuesta de Outsideescape - Leiden
Leuke wandeling rond de binnenstad, met leuke puzzles. Je kijkt heel anders naar de stad, en heb weer nieuwe dingen gezien terwijl ik toch vaak op dezelfde plekken ben geweest. Route loopt makkelijk genoeg en is goede afstand

Respuesta de Outsideescape - Leiden
Más información sobre otros tipos de reseñas.