Echt een leuke manier om door een stad te wandelen en te ontdekken. Je moet goed blijven kijken, een beetje puzzelen en af-en-toe een stukje terug omdat er toch iets aan de aandacht is ontsnapt. Sup... Ver más
La empresa ha respondido
Leuke wandeling met leuke opdrachten. Je komt op leuke plekjes en de app werkte goed.
La empresa ha respondido
We hebben met veel plezier de escapetour in Utrecht gedaan. Wat een leuke activiteit in de buitenlucht, een combi van wandelen, puzzelen en sightseeing. Een aanrader!
La empresa ha respondido
We hebben een gezellige middag met het team gehad in Utrecht Centrum. Veel gezien en geleerd maar vooral veel gelachen. De puzzels zijn leuk en uitdagend. Echt een aanrader!
La empresa ha respondido
Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!
Kroonstraat 25, 3511 RC, Utrecht, Utrecht, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas

Respuesta de Outsideescape - Utrecht
We hebben een ander deel van Utrecht gezien! Leuke wandeling en leuke opdrachten.

Respuesta de Outsideescape - Utrecht
Ben op plekjes geweest, waar ik in principe alleen langs fiets. Nu ben ik van deze plekjes iets meer te weten gekomen.

Respuesta de Outsideescape - Utrecht
Wat was dit een geweldig leuke en soms hersenkrakende ontdekkingstocht..
We hebben gelachen en genoten.....een aanrader!

Supergezellig teamuitje!

Respuesta de Outsideescape - Utrecht
Met 4 vriendinnen Utrecht gedaan, veel gelachen, veel gezien. We deden de basis tour en die vonden we pittig genoeg ! Op naar Dordrecht !

Respuesta de Outsideescape - Utrecht
Super leuke tour gedaan in Utrecht. Puzzels zitten goed in elkaar en de afstanden zijn goed te doen. Zeker een aanrader!

Respuesta de Outsideescape - Utrecht
Más información sobre otros tipos de reseñas.