Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de campamento

Información proporcionada por diversas fuentes externas

We are your one-stop-shop brand for all things needed for family camping, from our tents to cookers to cupboards, sleeping bags, camping equipment and so much more.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utæt collingwood telt købt i 2020 brugt…

Utæt collingwood telt købt i 2020 været anvendt på 1 camping tur i 4 døgn og da det regnede 1 nat og vi blev pjaskvåde da det regnede direkte igennem teltdugen . Vi fik ad vide af kunde service dengang at vi ikke havde strammet telt dugen nok og at det var derfor at det silede ind. Ikke brugt teltet siden . Heldigvis fik vi denne gang stillet det op i egen have. 1 regnfuld nat ( med stille regn ) og det sejlede med vand. Det er piv utæt . Og eneste sted det er tæt er i bunden af teltet så der opstod hele søer . Kundeservice siger at vi skal imprægnere! Jeg siger lossepladsen- next stop!

1 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har netop oplevet vores værste camping…

Har netop oplevet vores værste camping oplevelse i 50 år. Er netop i Frankrig med vores Outwell lawndale 500 telt og slået teltet op første aften hvor der kom regnvejr. Teltet, som kun har været slået op 2 gange var totalt utæt. Alt sejlede i kabine og inderkabine. Vild oplevelse. Må sove i bilen da alt er gennemblødt. Træls start på ferien…

13 de junio de 2025

Bedste råd hold jer væk

Kvaliteten af deres telte er under al kritik, men deres kundeservice er endnu værre, eller sagt på en anden måde ikke eksistende, så vælg en for din egen skyld et andet mærke eller håb på der ikke er noget galt.

15 de julio de 2024

Købte et Nevada 4

Købte et Nevada 4. Brugt en gang i tørvejr. I år var vi beriget med regnvejr og her kunne teltet lige så godt være lavet af bomuld. Totalt utæt. Alt blev vådt. Så det med vandsøjletryk kan vidst være lige meget. Det var en rigtig dårlig oplevelse. Nyt telt er købt og det blev IKKE et Outwell.

2 de agosto de 2023

Service = 0

Har man spørgsmål, når et telt købt af dette mærke, er over 2 år.. bliven man henvist til et firma i Holland.. der ikke svare på mail ..
Så skriver man til OUTWELL her i Danmark. Og der er servicen lige så ringe, de svare heller ikke tilbage på spørgsmål..
Har ellers haft en del, at dette mærke. Men det er slut..
køber ALDRIG et OUTWELL telt mere.,
Man kan jo ikke engang klage over en service.. for der er nul og nix af det..
👎👎👎

19 de julio de 2023

Elendig kvalitet til overpriser

Jeg troede, Outwell stod for kvalitet, men jeg tog fejl…

Et telt, som har været brugt i én almindelig camping-sæson, med de sædvanlige helligdags-ferier, sommerferie og et par weekender her og der, er allerede mørnet så meget, at teltdugen er revet i stykker bare ved at teltet stod slået op. Outwells har valgt at afvise reklamationen, med følgende svar: Teltet er “UV-skadet”. Her tilføjer de, at teltet kun kan tåle at blive brugt “til camping” - Hvilket hos dem betyder 10-25 dage om året ifølge beskeden.

10-25 dage svarer til en meget kort sommerferie og INGEN helligdagsferier eller weekender på sidelinjen. Vi har brugt teltet ca. 50-60 dage - Det vil sige omtrent det dobbelte, alene med vores helligdage og weekender ud over sommerferien. Det svarer således til to af Outwells “sæsoner”.

Det betyder altså, at et telt med nypris på over 12.000 kr ikke er beregnet til at holde i mere end to år - HVIS man vel og mærke ikke bruger det mere end absolut allerhøjst nødvendigt. Man skulle jo nødig nå at få glæde af teltet..!

Dét er simpelthen for ringe!!

12 de junio de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.