Consulta las opiniones de los clientes
Mega fajny kontakt ze sprzedającym ! To są moje kolejne udane zakupy i pewnie nie ostatnie ♡ Dodatkowo bardzo szybka wysyłka Polecam serdecznie ♡
Serdecznie polecam :) Niedawno zamówiłam ze sklepu Labubu niestety dotarło uszkodzone, na szczęście sprawa została szybko rozwiązana. Zostałam poproszona o odesłanie produktu i jeszcze tego samego dni... Ver más
Szczególnie doceniam szeroką gamę dostępnych rozmiarów oraz różnorodność wzorów i kolorów. Sklep dba również o najnowsze trendy, co jest świetnym atutem dla osób, które chcą być na bieżąco z modą. Do... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Sprzedajemy limitowane buty oraz ubrania streetwear. Naszą misją jest dać wszystkim możliwość zakupu w 100% oryginalnych, limitowanych przedmiotów.
Información de contacto
Lisowo 22, 72-310, Płoty, Polonia
- overcezkontakt@gmail.com
- overcez.pl
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mega fajny kontakt ze sprzedającym
Mega fajny kontakt ze sprzedającym !
To są moje kolejne udane zakupy i pewnie nie ostatnie ♡
Dodatkowo bardzo szybka wysyłka
Polecam serdecznie ♡
Fajny sklep
Fajny sklep, fajny kontakt ze sprzedawcą. Specjalne zamówienie realizowane bardzo profesjonalnie i w bardzo dobrym czasie. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie
wszystko super
wszystko super, szybka dostawa i łatwy kontakt z obsługą
Bardzo profesjonalne podejście do…
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wysoka kultura w konwersacji. Stały kontakt dopóki transakcja nie dobiegła końca. Szybka wysyłka. I błyskawiczna wymiana na inny rozmiar. Gorąco polecam zakupy u Overcez. Na pewno tu wrócimy z synem :)
Bardzo polecam wszystko sprawnie
Bardzo polecam wszystko sprawnie
Polecam. Świetny kontakt, legit check. Szybko, sprawnie i przyjemnie :)
Zakup butów
Kupiłam ze strony Overcez Adidas Campus i jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka, zamówienie kompletne.
Bardzo dobry kontakt
Bardzo dobry kontakt, duży wybór ciuszków itp. Polecam jak najbardziej 😎
Zamówiłem do tej pory 3 pary butów i…
Zamówiłem do tej pory 3 pary butów i bluze. Dostawa w miarę w terminie, zawsze odpisuje i chętny do pomocy. Polecam bardzo

Respuesta de overcez
Serdecznie polecam jako sprzedający i jako kupujący. Rzetelny sklep polecam każdemu. Ostatnio sprzedałem u Overcez buty, transakcja przebiegła sprawnie i szybko.
Super kontakt z właścicielem
Super kontakt z właścicielem, profesjonalna obsługa oraz pełna punktualność
Wszystko przeprowadzone sprawie
Wszystko przeprowadzone sprawie. Polecam
Błyskawiczna realizacja, towar starannie zapakowany. Polecam!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.