Een snelle reactie op onze bestelling van dozen op maat. Het gevraagde formaat kon niet geleverd worden, maar wel in een luxere doos. De extra kosten nam packagingdiscounter voor eigen rekening, heel... Ver más
La empresa ha respondido
Levering duurde heel lang. En heel veel onduidelijkheid. Wilde hier eerst geen review over schrijven maar na 5 uitnodigingen om hier een review over te schrijven hoop ik dat de uitnodigingen nu o... Ver más
La empresa ha respondido
Groot assortiment, scherpste prijzen die ik kon vinden, goed in de communicatie. Enige wat matig is dat je een factuur krijgt voor overproductie. Maar dat zal wel gebruikelijk zijn.
La empresa ha respondido
Super bedrijf! Goede dozen en als je feedback hebt pakken ze het meteen op en passen ze alles naar wens aan zonder extra kosten! Wij blijven hier zeker bestellen!
La empresa ha respondido
Packaging Discounter: Jouw partner voor een doos op maat, perfect afgestemd op elk detail. Wat ons uniek maakt, is ons vermogen om verpakkingen volledig op maat te maken voor onze klanten. Van de juiste afmetingen en kwaliteit tot kleur en bedrukking – bij ons stel je een doos op maat samen die perfect aansluit bij jouw product en merk. Met een toegewijd verkoopteam dat altijd klaarstaat om persoonlijk advies te geven en samen te werken aan de ideale oplossing, zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering van hoogstaande verpakkingen. Van kleine tot grote oplages, wij maken het gemakkelijk om precies de verpakking te krijgen die jouw bedrijf nodig heeft.
Kaapstadweg 34b, 1047HG, Amsterdam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Correcte en perfecte leveringen mogen ontvangen. Snel en zonder veel gedoe!
Super service goeie kwaliteit dozen
Hele scherpe prijzen, goede kwaliteit, snel geleverd en supergoed geholpen!
Super snelle levering, en goede hulp bij bestellen.
Goede stevige dozen, na contact en super overleg bestelling geplaats en snel ontvangen. Dozen zien er netjes uit en ook netjes ontvangen. Super service!
snelle service en goede producten en snelle levering van producten
Super service snel en betrouwbaar
Superfijn bedrijf! Scherpe tarieven en goede kwaliteit producten. Altijd snelle levering. Heel blij mee.
Más información sobre otros tipos de reseñas.