Har tidigare klagat på hanteringen av ett padelrack köp som anlände lite repigt, men denna gång är jag nöjd när jag fick snabb&bra hjälp med samma rack som nu var föremål för en reklamation, oturligt... Ver más
Bra och snabb leverans. Rätt storlek etc. Dock frågade jag om fakturan i Klarna kunde uppdateras med det sänkta pris som uppdaterade efter min beställning, istället för att skulle beställa samma produ... Ver más
Very good service and extremely quick delivery! I will definitely use PadelXpert again, I highly recommend!
Öppnar kartongen och tänker på Kanske om jag har tur så har jag en liten godispåse att äta upp! Förvånad så ser jag något jag inte beställt Ett Zerv gummi grip 5+ Beställde 6 rör bollar och et... Ver más
Escrito por la empresa
PadelXpert är ledande när det kommer till att sölja sin padelutrustning. Vi har ett stort utbud av märken såsom Nike, Adidas, HEAD, Wilson, Babolat, Nox, Bullpadel och många, många fler! Vi har allt du behöver och du får det du behöver till marknadens bästa priser. Dessutom är vi särskilt kända för vår blixtsnabba leverans och om du behöver hjälp, sitter vi redo att vägleda dig.
Very quick delivery!
Alltid snabbt och tryggt köp
Alltid snabbt och tryggt köp. Köpte denna gång ett Wilson blade v3 racket till halva priset, mycket nöjd med racket.
Kanonprodukter och bra service med…
Kanonprodukter och bra service med leverans som utlovat !
Köper ett Cork racket för 5200kr och…
Köper ett Cork racket för 5200kr och beställer att jag vill ha ett lättare ex då de tillverkas i 355g-365g!! Få ett rack som väger 364g !!! Dålig kundbemötande, långsam och dålig support! Handla aldrig här igen!!!!

Respuesta de PadelXpert
Riktigt sköna skor med en underbar…
Riktigt sköna skor med en underbar stötdämpning, kan verkligen rekommendera dessa
Wrong Pickup location
Wrong Pickup location - My order should have arrived last week - but has been (for some unknown reason) delivered to a wrong pickup location (not the one I have specified) and my order was promised to be delivered correctly as of last week, according to your support that has spoken to Bring (?) - but still no sign or information of my package.
Only a reminder from Bring to get my package at the wrong pickup location before its returned to PadelXpert...
Sorry but no recommendations from my side to buy any products from you in the future.
Update. Padelxpert has corrected the shipment using another distribution company and compensated the delay for my order. Well handled from your side.
Took some time to get my shorts but worth while waiting for

Smidigt och snabb leverans
Akta er.
Akta er.
Beställde ett racket 2023-08-20 som det enligt webbsidan fanns många av i lager.
Två dagar senare fick jag ett mail om att det var fel i lagersystemet och de erbjöd ett ersättningsrack i annan färg som även hade ett billigare pris på websidan.
Detta påpekade jag och bad dem justera fakturan, detta har ännu inte hänt nästan två månader efter och PadelXpert (eller ZERV eller TennisXpert eller vad de vill kalla sig) påstår att båda rack hade samma pris, trots att de fått skärmbilder med priser.
Det är ingen större prisskillnad, men ett företag som antingen medvetet ljuger eller inte har kompetens att räkna enkel matte bör man akta sig för.

Respuesta de PadelXpert
Snabb och bra leverans som vanligt!
Snabb och bra leverans som vanligt!
Detta köp som jag gjorde var bollar och grepplindor.
Snabbt och enkelt
Bra pris och snabb leverans.
Jag har fortfarande inte fått min…
Jag har fortfarande inte fått min leverans och ni vill att jag ska uttala mig om kvaliteten? Vid order utlovade ni leverans efter 2-3 dagar. Jag har fortfarande inte fått något besked efter en vecka.

Respuesta de PadelXpert
Vill inte reklamera mitt Wilson racket…
Vill inte reklamera mitt Wilson racket som är spräckt mitt i träffytan från normalt spelande.
Dom hänvisar till att det är lite bortskavd färg på sargkanten och att jag då måste ha slagit i racket tidigare.
Jag har aldrig slagit racket i vare sig galler eller glas, jag har kommit åt mattan när jag försvarar mig mot skurna volleys och efter ett tag så slits färgen ner.
Väldigt snålt att inte reklamera ett rack som det väldigt tydligt måste vara ett tillverkningsfel på.
Jag kommer inte handla av Padelxpert igen.

Lättsam hemsida
Lättsam hemsida, bra betalningsalternativ, snabb leverans. Vh Anders
Köpte ett dyrt padelracket men kom utan…
Köpte ett dyrt padelracket men kom utan fodral. Enligt kundcenter så ingick inte fodralen i priset vilket jag tycker att det är snål av Padelexpert att sälja så dyra racket utan fodral

Respuesta de PadelXpert
Snabb leverans till bra pris o kvalité
Snabb orderhandläggning och snabb…
Snabb orderhandläggning och snabb leverans och inga transportskador är viktigt för mej som kund.
Más información sobre otros tipos de reseñas.