Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Escrito por la empresa

Bij padsy vind je de mooiste en meest luxe telefoonhoesjes. Onze collectie biedt bescherming en stijl voor elke telefoon.

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,3

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Goede en beleefde service

Goede en beleefde service en goede kwaliteit snelle levering en fijne communicatie bestel zeker vaker !❤️

29 de noviembre de 2024

Beste Wendy,

Bedankt voor je positieve review!
Veel plezier met uw aankoop!

Lief en betrouwbaar bedrijfje

Zeker een aan rader vrolijke communicaties altijd gezellig in de live en zeker mooie en goede kwaliteit hoesjes 💗 bestel hier zeker vaker en ga zo door met jullie bedrijfje

26 de noviembre de 2024

Beste Daisy,

Bedankt voor jouw positieve review!
Wordt heel erg gewaardeerd en veel plezier met je aankoop!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wacht al heel lang op reactie

5 dagen geleden een negatieve review geplaatst, deze hebben ze gelijk gerapporteerd voor ‘schadelijke inhoud’. Hoewel ik jullie (patrick & daicy) niet eens schade wil aanrichten door een slechte review te plaatsen maar gewoon echt een oplossing wil voor mijn probleem met jullie bedrijf en andere mensen wil waarschuwen.

Ik heb nog een keer contact met jullie gezocht maar wederom geen reactie, ook via andere e-mail adressen jullie proberen te bereiken maar niks werkt.
Jullie geven aan helemaal geen bestelling van mij gehad te hebben wat onzin is, daadwerkelijk heb ik een bestelling ontvangen en ik heb echt een klacht.

Vanochtend om 09:50 ook weer op jullie website gekeken of ik het juiste e-mail adres heb gebruikt en dat was correct. Ook geprobeerd contact te zoeken vandaag met jullie via de website via het contactformulier maar niks, nog altijd geen reactie.

Ik vind het jammer en ik hoop serieus dat jullie mijn klacht nog een keer gaan oplossen/behandelen. Werkelijk waar, dit slaat toch nergens op? Hebben meerdere mensen hier last van.

12 de noviembre de 2024

Beste Anita,

Wij hebben geen enkele mail van u ontvangen in onze info@padsy.nl mailbox. Graag verzoeken wij u hier een mail naar te sturen met uw probleem. U heeft helemaal niet contact proberen op te nemen alleen maar via trustpilot onwaarheden vertellen.
Dus ik verzoek u vriendelijk om contact met ons op te nemen met info@padsy.nl

Telefoonkoord zalmroze

In de live meegedaan met een winactie, na een hele avond gezellig gekletst te hebben in de live heb ik een FANTASTISCH telefoonkoord gewonnen. ( namens een gulle gever) Goed ingepakt en goede kwaliteit. Daisy en Patrick zijn super lieve mensen, die zorgen voor gezelligheid, een snelle service &bezorging❤️ Ga zo door lieverds❤️

10 de noviembre de 2024

Beste Romy,

Bedankt voor je positieve reactie op padsy! Wij zijn heel blij dat je blij bent met jouw telefoonkoord! Veel plezier ermee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met mijn hoesje van Padsy.nl

Mijn hoesje in de pre-order besteld en vorige week binnen 2 dagen binnen. Met een leuke persoonlijke note erbij en een lekker snoep kersje 🍒. Heb m nu een week om mijn mobiel en is echt top. Past perfect en mooie kleur 🤩. Een aanrader.

14 de octubre de 2024

Beste BLM,

Bedankt voor je positieve review op padsy! Veel plezier met je aankoop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een telefoonkoord besteld bij Padsy via…

Een telefoonkoord besteld bij Padsy via de live van tiktok. Snel geleverd en super kwaliteit! Heel blij mee!

28 de septiembre de 2024

Beste Ester,

Bedankt voor je positieve review op padsy!
Veel plezier met je aankoop.

Echt een aanrader!

Echt een aanrader!
Super vriendelijke mensen en super goede kwaliteit telefoon hoesjes!
Van mij 5 sterren!😊🩷

1 de septiembre de 2024

Beste Lisanne,

Bedankt voor je review voor padsy! Wij zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je telefoonhoesje!

Telefoonhoesje

Ik had een nieuw telefoonhoesje nodig en ik kwam bij Padsy terecht.
Na een hele snelle verzending het hoesje binnengekregen. Super leuk verpakt! En het hoesje? Hele goede kwaliteit! Past perfect om mijn telefoon en voelt lekker aan. Hier ga ik zeker blijven bestellen!

30 de agosto de 2024

Beste Naomi,

Super leuk dat je een review voor ons achter laat! Wij zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met je padsy telefoonhoesje❤️. Veel plezier ermee!

Fijne hoesjes

Fijne hoesjes, beschermt goed en houd fijn vast in hand. Snelle levering! Ga zo door 😀

29 de agosto de 2024

Beste Wiebe,

Bedankt voor je positieve feedback over padsy! Veel plezier met je aankoop🤗.

padsy

Top!!

Vriendelijke verkoper! Snelle levering, alles zat goed verpakt en goede kwaliteit hoesje. Helemaal blij mee ❤️

22 de agosto de 2024

Respuesta de padsy

Bedankt voor je positieve feedback op je bestelling bij padsy🤗.
Veel plezier met je aankoop!

padsy

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.