Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds ik Pakket Panda gebruik, is mijn leven echt een stuk relaxter geworden 😄📦 Met alle pakketjes die ik tegenwoordig ontvang, was ik zó vaak afhankelijk van buren (sorry nog 😅) of moest... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldige service! Wij bestelden de PakketPanda Tower - XXL en bevestigden deze aan ons huis. Het 1e pakket dat geleverd werd, paste er niet in. Het slot werkte ook niet zo goed. Ik stuurde... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik bestelde de pakketpanda, en was vol verwachting. Door problemen bij de DPD was het pakket een week vertraagd, maar dit werd goed opgepakt, mailcontact verkiep goed, en ik werd geholpen bij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verzending was snel. Naderhand nog contact gehad met de klantenservice omdat ik iets niet kon vinden, reageerden snel en zeer behulpzaam. Kreeg zelfs een extraatje cadeau!

Información sobre la empresa

1. Jardín

Escrito por la empresa

Met de Pakketpanda hoef je nooit meer thuis te blijven om je pakketjes in ontvangst te nemen, wat niet alleen handig is voor jou, maar ook voor je buren en je bezorger. Geen gedoe meer met gemiste bezorgingen en onnodige ritjes aan het depot.

Información de contacto

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Sinds ik Pakket Panda gebruik

Sinds ik Pakket Panda gebruik, is mijn leven echt een stuk relaxter geworden 😄📦

Met alle pakketjes die ik tegenwoordig ontvang, was ik zó vaak afhankelijk van buren (sorry nog 😅) of moest ik weer naar een pakketpunt rijden… niet ideaal.

Nu worden mijn pakketjes gewoon netjes aangenomen en hoef ik nergens meer achteraan. Geen gemiste bezorgingen, geen gedoe — gewoon gemak.

Echt een uitkomst als je, net als ik, regelmatig bestelt of samenwerkingen hebt lopen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Absoluut 5 sterren van mij!

15 de abril de 2026

Snelle service gehad

Snelle service gehad! Plaatsen was voor 2 mensen die niet heel handig zijn wel even moeilijk haha. Uiteindelijk gelukt en zijn heel blij!

17 de abril de 2026

Prima postbox

Goed verpakt geleverd. Prima postbox

Bedankt voor je review! 😊
Fijn dat alles goed verpakt is aangekomen en dat je tevreden bent. Veel gemak gewenst met je pakketbrievenbus! 📦🐼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij mochten de PakketPanda ruilen voor een grotere.

Wat een geweldige service! Wij bestelden de
PakketPanda Tower - XXL en bevestigden deze aan ons huis. Het 1e pakket dat geleverd werd, paste er niet in. Het slot werkte ook niet zo goed. Ik stuurde een e-mail om advies te vragen betreft het slot en gaf aan dat we toch wel teleurgesteld waren dat een schoenendoos er niet in paste. Ik kreeg een mail met de keuze tussen een nieuw slot of een upgrade naar een PakketPanda Classic met bijbetaling van slechts €25,-. De verzend- en retourkosten waren gratis!! Als extra kregen we ook nog een huisnummer en pakketsticker erbij! We zijn heel blij met de grotere PakketPanda en het is nu een feest om te kijken wat erin zit. Bedankt voor deze fantastische service en het prettige mailcontact!

12 de marzo de 2026

Respuesta de Pakketpanda

Wat een mooie review, dank je wel! 😊
Fijn dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen en dat de grotere PakketPanda nu helemaal naar wens is. Bedankt ook voor het prettige contact!
Veel gemak gewenst ermee en veel plezier met uitpakken! 📦🐼

Hele fijne ervaring met PakketPanda

Hele fijne ervaring met PakketPanda. Wij hadden een extra bevestigingssetje nodig ivm het verplaatsen van de pakketbox en kregen deze gratis opgestuurd. Top service!

5 de abril de 2026

Respuesta de Pakketpanda

Wat leuk om te horen, dank je wel voor je review! 😊
Fijn dat we je konden helpen met het extra bevestigingssetje en dat alles weer goed staat. Veel gemak gewenst met je PakketPanda! 📦🐼

Ik bestelde de pakketpanda

Ik bestelde de pakketpanda, en was vol verwachting.
Door problemen bij de DPD was het pakket een week vertraagd, maar dit werd goed opgepakt, mailcontact verkiep goed, en ik werd geholpen bij het opsporen van de vertraagde &zoekgeraakte bestelling. Hulde!
(Uiteindelijk loste een andere bezorgbedeijf dit op [postNL]

In tegenstelling tot wat ik hier in de revieuws over het product gelezen heb , vind ik het een goed produkt, stevig, en makkelijk monteren (duidelijke beschrijving.

Goedemorgen prijs / kwaliteit verhouding . Ik ben dus tevreden.

27 de marzo de 2026

Respuesta de Pakketpanda

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je uitgebreide review! 😊
Top dat je zo goed geholpen bent en dat de pakketbrievenbus uiteindelijk helemaal naar wens is. Bedankt ook voor de leuke gesprekken!
Veel gemak gewenst ermee! 📦🐼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle reactie ,en goed advies.

Snelle reactie ,en goed advies.
Mooi product.

7 de abril de 2026

Respuesta de Pakketpanda

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en tevreden bent met het product. Veel gemak gewenst ermee! 📦🐼

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding.
En netjes bezorgd.

Fijn om te horen!
Hopelijk ervaar je er veel gemak van en kun je voortaan al je pakketjes gewoon thuis ontvangen zonder gedoe 👍

Top!

Verzending was snel.

Dank je voor je review!
Fijn dat alles snel is verlopen en dat we je goed hebben kunnen helpen 👍

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer teleurstellende zakelijke…

Zeer teleurstellende zakelijke bestelling.
Dringend pakketbus nodig wegens verhuis. Gezien de onduidelijkheid op hun website in het gros van de modellen de Whatsapp chat gebruikt. Antwoorden zijn niet per direct maar uiteindelijk er toch uit gekomen. In onderstel, dat niet op de combo brievenbus zou passen,moest gewoon een gaatje geboord worden zei men. Bestellen (zakelijk) vanuit het buitenland lukt niet gezien hun systeem de btw altijd telt. Bestelling moest dan via Whatsapp gaan.
Pakket uiteindelijk 3 dagen later aangekregen. Pakket zelf onbeschadigd, de brievenbus heeft een omgeplooide hoek. Het onderstel past totaal niet en het gaatje blijken er 4 te zijn en onmogelijk te doen via klassieke schroever. Kwaliteit is erbarmelijk. Retour sturen kost dan nog eens 15€ terwijl men mij enerzijds een beschadigd item stuurt en anderzijds een niet compatibel artikel van toch wat centjes.... Al bij al voor +350€ aan rommel.
Ik kan ze niet aanraden, is duidelijk dat het hier om dozenschuivers gaat van Chinese minderwaardige producten

3 de abril de 2026

Beste Michel,

We hebben een aantal keer geprobeerd je telefonisch te bereiken, maar kregen helaas geen contact. We komen graag met je in contact om dit netjes met je op te pakken.

Je kunt ons terugbellen of even reageren op onze mail dan staat ons support team voor je klaar om je te helpen.

Super fijne pakketbus

Super fijne pakketbus. Nu zijn we niet meer afhankelijk van onze buren.
Ook goede en snelle comminicatie met het bedrijf.

1 de abril de 2026

Respuesta de Pakketpanda

Fijn dat je nu niet meer afhankelijk bent van de buren en alles gewoon thuis kunt ontvangen
En goed dat de communicatie ook zo positief is ervaren.

Helemaal blij met onze Panda

Helemaal blij met onze Panda. Duurde even voordat we hem hadden, maar dat lag bij de transporteur (zo blij dat ik geen review over de DPD hoef te schrijven.....) en bij aankomst bleek 1 van de sleutels te missen, maar dat is opgelost.
Monteren was even priegelen met de afstandhouders, maar hij zit! Misschien toch nog eens die sensor kopen.

28 de marzo de 2026

Respuesta de Pakketpanda

Super om te horen, dank je! 🙂

Fijn dat alles uiteindelijk goed is opgelost en hij nu netjes hangt 👍
En mooi dat jullie nu gewoon alles thuis kunnen ontvangen zonder gedoe.

Die sensor is zeker een handige upgrade 😉📦
Veel plezier met jullie PakketPanda!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het idee is leuk maar in de praktijkZzz

Het idee is leuk, nadeel bezorgdiensten doen meer hun best om het pakket erin te krijgen. Ik durf geen duurdere producten te laten leveren.

1) pakket dat net te groot is proppen ze erin( vandaag al meegemaakt) Kans dat de bezorger de klep niet goed dicht doen.
Wat er kan gebeuren, pakket valt niet/half naar beneden waardoor iemand het pakket eruit kan halen.

2) grotere pakketen die erin passen maar die in een ‘verkeerde’ positie erin worden gelegd. Vallen niet door het gat naar beneden. Gat is dan eigenlijk te klein. meegemaakt bij de eerste bezorging

Flinke prijs voor een brieven/pakketbus die niet 100% functioneert. Zonde van mijn 179 euro

Bij het in elkaar zetten was al een klein stukje verbogen. Heb ik zelf recht moeten buigen anders kom ik 2 delen niet verbinden.

Ook deel lichtjes moeten verbuigen anders kon de deur niet op slot omdat het armpje van het slot aan de binnenkant tegen het metaal aankwam.

26 de marzo de 2026

Respuesta de Pakketpanda

Bedankt voor je uitgebreide feedback.
We kijken hier graag even met je mee, want dit klinkt alsof we dit samen beter kunnen afstellen/oplossen.

Het klinkt inderdaad als een ParcelXL model, maar ik ben benieuwd om welk type het precies gaat en wat er exact gebeurt bij jouw situatie.

Zou je ons een mail willen sturen naar support@pakketpanda.nl met eventueel wat foto’s/video’s?
Dan kunnen we gericht meekijken en samen kijken naar een goede oplossing. We pakken dit graag met je op 👍

Pakket brievenbus xxxl

Precies zoals omschreven. Snel en goed verpakt ontvangen. Nu alleen nog wachten op de stickers.

23 de marzo de 2026

Respuesta de Pakketpanda

Fijn dat de brievenbus eruit ziet zoals was beschreven.
Over de stickers hebben we contact gehad en deze komen snel naar je toe!

Top brievenbussen!

Net mijn pakketpanda brievenbus geïnstalleerd en super tevreden van! Voelt aan als heel degelijk materiaal, gemakkelijk te verankeren en uiteraard super ruim voor alle mijn pakketjes!

22 de marzo de 2026

Respuesta de Pakketpanda

Dat is leuk om te lezen. Fijn dat je zo tevreden bent, veel plezier met pakketjes ontvangen!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.