Sinds ik Pakket Panda gebruik, is mijn leven echt een stuk relaxter geworden 😄📦 Met alle pakketjes die ik tegenwoordig ontvang, was ik zó vaak afhankelijk van buren (sorry nog 😅) of moest... Ver más
Wat een geweldige service! Wij bestelden de PakketPanda Tower - XXL en bevestigden deze aan ons huis. Het 1e pakket dat geleverd werd, paste er niet in. Het slot werkte ook niet zo goed. Ik stuurde... Ver más
La empresa ha respondido
Ik bestelde de pakketpanda, en was vol verwachting. Door problemen bij de DPD was het pakket een week vertraagd, maar dit werd goed opgepakt, mailcontact verkiep goed, en ik werd geholpen bij... Ver más
La empresa ha respondido
Verzending was snel. Naderhand nog contact gehad met de klantenservice omdat ik iets niet kon vinden, reageerden snel en zeer behulpzaam. Kreeg zelfs een extraatje cadeau!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Met de Pakketpanda hoef je nooit meer thuis te blijven om je pakketjes in ontvangst te nemen, wat niet alleen handig is voor jou, maar ook voor je buren en je bezorger. Geen gedoe meer met gemiste bezorgingen en onnodige ritjes aan het depot.
Sluisweg 200, 5237MZ, Den Bosch, Holanda
10x eerder moeten doen
10x eerder moeten doen, top brievenbus en nog betere klantenservice
Sinds ik Pakket Panda gebruik
Sinds ik Pakket Panda gebruik, is mijn leven echt een stuk relaxter geworden 😄📦
Met alle pakketjes die ik tegenwoordig ontvang, was ik zó vaak afhankelijk van buren (sorry nog 😅) of moest ik weer naar een pakketpunt rijden… niet ideaal.
Nu worden mijn pakketjes gewoon netjes aangenomen en hoef ik nergens meer achteraan. Geen gemiste bezorgingen, geen gedoe — gewoon gemak.
Echt een uitkomst als je, net als ik, regelmatig bestelt of samenwerkingen hebt lopen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Absoluut 5 sterren van mij!
Snelle service gehad
Snelle service gehad! Plaatsen was voor 2 mensen die niet heel handig zijn wel even moeilijk haha. Uiteindelijk gelukt en zijn heel blij!
Wij mochten de PakketPanda ruilen voor een grotere.
Wat een geweldige service! Wij bestelden de
PakketPanda Tower - XXL en bevestigden deze aan ons huis. Het 1e pakket dat geleverd werd, paste er niet in. Het slot werkte ook niet zo goed. Ik stuurde een e-mail om advies te vragen betreft het slot en gaf aan dat we toch wel teleurgesteld waren dat een schoenendoos er niet in paste. Ik kreeg een mail met de keuze tussen een nieuw slot of een upgrade naar een PakketPanda Classic met bijbetaling van slechts €25,-. De verzend- en retourkosten waren gratis!! Als extra kregen we ook nog een huisnummer en pakketsticker erbij! We zijn heel blij met de grotere PakketPanda en het is nu een feest om te kijken wat erin zit. Bedankt voor deze fantastische service en het prettige mailcontact!

Respuesta de Pakketpanda
GOED PRODUCT SNEL GELEVERD ZIET ER GOED…
GOED PRODUCT SNEL GELEVERD ZIET ER GOED UIT.

Hele fijne ervaring met PakketPanda
Hele fijne ervaring met PakketPanda. Wij hadden een extra bevestigingssetje nodig ivm het verplaatsen van de pakketbox en kregen deze gratis opgestuurd. Top service!

Ik bestelde de pakketpanda
Ik bestelde de pakketpanda, en was vol verwachting.
Door problemen bij de DPD was het pakket een week vertraagd, maar dit werd goed opgepakt, mailcontact verkiep goed, en ik werd geholpen bij het opsporen van de vertraagde &zoekgeraakte bestelling. Hulde!
(Uiteindelijk loste een andere bezorgbedeijf dit op [postNL]
In tegenstelling tot wat ik hier in de revieuws over het product gelezen heb , vind ik het een goed produkt, stevig, en makkelijk monteren (duidelijke beschrijving.
Goedemorgen prijs / kwaliteit verhouding . Ik ben dus tevreden.

Respuesta de Pakketpanda
Snelle reactie ,en goed advies.
Snelle reactie ,en goed advies.
Mooi product.

Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding.
En netjes bezorgd.

Top!
Verzending was snel.

Zeer teleurstellende zakelijke…
Zeer teleurstellende zakelijke bestelling.
Dringend pakketbus nodig wegens verhuis. Gezien de onduidelijkheid op hun website in het gros van de modellen de Whatsapp chat gebruikt. Antwoorden zijn niet per direct maar uiteindelijk er toch uit gekomen. In onderstel, dat niet op de combo brievenbus zou passen,moest gewoon een gaatje geboord worden zei men. Bestellen (zakelijk) vanuit het buitenland lukt niet gezien hun systeem de btw altijd telt. Bestelling moest dan via Whatsapp gaan.
Pakket uiteindelijk 3 dagen later aangekregen. Pakket zelf onbeschadigd, de brievenbus heeft een omgeplooide hoek. Het onderstel past totaal niet en het gaatje blijken er 4 te zijn en onmogelijk te doen via klassieke schroever. Kwaliteit is erbarmelijk. Retour sturen kost dan nog eens 15€ terwijl men mij enerzijds een beschadigd item stuurt en anderzijds een niet compatibel artikel van toch wat centjes.... Al bij al voor +350€ aan rommel.
Ik kan ze niet aanraden, is duidelijk dat het hier om dozenschuivers gaat van Chinese minderwaardige producten

Respuesta de Pakketpanda
Snelle en zorgvuldige verzending.
Snelle en zorgvuldige verzending.
Prima pakketkluis.

Super fijne pakketbus
Super fijne pakketbus. Nu zijn we niet meer afhankelijk van onze buren.
Ook goede en snelle comminicatie met het bedrijf.

Helemaal blij met onze Panda
Helemaal blij met onze Panda. Duurde even voordat we hem hadden, maar dat lag bij de transporteur (zo blij dat ik geen review over de DPD hoef te schrijven.....) en bij aankomst bleek 1 van de sleutels te missen, maar dat is opgelost.
Monteren was even priegelen met de afstandhouders, maar hij zit! Misschien toch nog eens die sensor kopen.

Respuesta de Pakketpanda
Het idee is leuk maar in de praktijkZzz
Het idee is leuk, nadeel bezorgdiensten doen meer hun best om het pakket erin te krijgen. Ik durf geen duurdere producten te laten leveren.
1) pakket dat net te groot is proppen ze erin( vandaag al meegemaakt) Kans dat de bezorger de klep niet goed dicht doen.
Wat er kan gebeuren, pakket valt niet/half naar beneden waardoor iemand het pakket eruit kan halen.
2) grotere pakketen die erin passen maar die in een ‘verkeerde’ positie erin worden gelegd. Vallen niet door het gat naar beneden. Gat is dan eigenlijk te klein. meegemaakt bij de eerste bezorging
Flinke prijs voor een brieven/pakketbus die niet 100% functioneert. Zonde van mijn 179 euro
Bij het in elkaar zetten was al een klein stukje verbogen. Heb ik zelf recht moeten buigen anders kom ik 2 delen niet verbinden.
Ook deel lichtjes moeten verbuigen anders kon de deur niet op slot omdat het armpje van het slot aan de binnenkant tegen het metaal aankwam.

Goed contact en service
Goed contact en service
wordt gelijk actie ondernomen en terug gekoppeld .

Pakket brievenbus xxxl
Precies zoals omschreven. Snel en goed verpakt ontvangen. Nu alleen nog wachten op de stickers.

Top brievenbussen!
Net mijn pakketpanda brievenbus geïnstalleerd en super tevreden van! Voelt aan als heel degelijk materiaal, gemakkelijk te verankeren en uiteraard super ruim voor alle mijn pakketjes!

Respuesta de Pakketpanda
Más información sobre otros tipos de reseñas.