Fik lavet bikefit af Stian og det var virkelig en god oplevelse. Han var god til at spørge ind til mine kørsels- og træningsbehov. Fik justeret klamper, saddel og styr og sidder nu helt perfekt på r... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Palmares holdet giver altid venlig og professionel vejledning og service. Uagtet om du skal have en kaffe eller en træningsplan på elite niveau får du den med et smil og en god snak.
Fik monteret nyt styr og fik råd og vejledning til hvad det bedste setup ville være. Udover at personalet er hamrende professionelle og imødekommende så er de også hurtige og bund ærlige hvad angår b... Ver más
Had a bikefit with Stian and really happy with how it turned out. I had committed to cycling more but had some comfort things I wanted to sort out. I've read a lot about bike fitting but doing it yo... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Palmarès består af tre dele: personlig træning, butik og café. Den personlige træning indeholder ikke kun vejledning indenfor træning, men også alt det dertilhørende, som det mentale, kosten, test mv. Butikken deler lokale med caféen og danner ramme for tøj og udstyr i høj kvalitet fra mærker som Black Sheep og Wahoo.
Información de contacto
Marmorvej 21, 2100, København Ø, Dinamarca
- 26 24 70 96
- kontakt@palmares.dk
- palmares.dk
Altid hurtig og god service
Jeg har efter hånden bestilt mange ting hos Palmarés, og det er altid super fint. Hurtigt pakket og afsted. Derudover fik jeg også halv pris på et par arctic bibs med crash replacement - uden bøvl og gøgl. Kenni bestilte bare et par nye til mig. Så jeg bliver ved med at handler der.
Lytter og tilpasser
God service og dejlig kaffe
Meget let booking procedure online og god kommunikation. Omhyggeligt arbejde. Meget anbefalelsesværdigt.
God service og opmærksomhed
Jeg har fået lavet en laktattest. Det var en rigtig god oplevelse og der blev taget god tid til testen og detaljerne blev forklaret. Stor anbefaling herfra!
Palmares værksted
Fik monteret dele på TT cykel - stabil service, fair pris og god kommunikation. Kan anbefales.
Bikefit hos Stian
Professionelt og grundigt bikefit. Vi kom hele vejen rundt og Stian kunne svare på alle spørgsmål man kunne have. Virkelig fedt bikefit og godt humør!
Bikefit i særklasse og luksusprodukter🤩
Altid god service og lækker kaffe😊
Tak for at give mig 20 watt ekstra på cyklen🤩
Mange hilsner
Jesper
Det var en super fin oplevelse
Det var en super fin oplevelse
Meget professionelt samt de giver sig god tid til kunderne. Tusind tak til Daniel.
Johnny Elex.
Prøv dem👍
Super god dialog. Meget lyttende, samt snakkede af egen erfaring.
Kan stærkt anbefales.
Super kompetent Bikefit.
Super kompetent Bikefit.
God tid til at komme helt i bund, med problemer og den helt rigtige indstilling af cyklen.
God service og dialog omkring…
God service og dialog omkring reparationer og service
Bikefit
Fik lavet et bikefit - jeg blevet taget godt imod og der var god dialog. Jeg føler at det har givet et meget større glæde at kører på min cykel.
Tip top service
God service og god dialog hvis man har brug for fifs og tricks kan helt klart anbefales!
Very professional and thorough bike…
Very professional and thorough bike fitting. Can really recommend Stian!
Fremragende bikefit med Daniel
Fremragende bikefit med Daniel. Altid meget vidende og hjælpsom.
Professionelt og engageret bikefit med…
Professionelt og engageret bikefit med Daniel - meget brugbart. Jeg skulle fittes til komfort mere end performance, og det har virkelig hjulpet (vurderet her 5 ture efter fittet).
Havde problemer med mit DI2 gear og…
Havde problemer med mit DI2 gear og havde min Felt IA forbi to andre mekanikere, men de kunne ikke løse det.
Den kvikke mekaniker skiftede kæden og så sad den lige i skabet, ikke flere problemer.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Bikefit af Daniel
Fik lavet bikefit af Daniel. Mega god pris og super kompetent bikefit. Turen hjem var meget federe end turen derhen efter Daniel havde justeret min cykel.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.