Consulta las opiniones de los clientes
Ik ben uiterst tevreden over mijn "Panacea Light Therapy paneel"! Ik gebruik deze nu zo'n 3 weken en ervaar dat de huid van mijn gezicht voller en steviger lijkt. Maar ik kocht de lamp vooral vo... Ver más
La empresa ha respondido
goed degelijk materiaal, goed verpakt. De handleidingen zijn voor verbetering vatbaar. Het synchroniseren van meerdere panelen is niet omschreven, ook de afstandsbedieningen gebruiken loopt eventue... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Panacea Light Therapy is al vijf jaar specialist in hoogwaardige roodlichttherapie producten voor beauty en gezondheid. Roodlichttherapie is een innovatieve methode die gebruik maakt van specifieke golflengtes van rood licht om de huid, spieren en cellen te activeren. Deze natuurlijke therapie helpt bij het herstellen van de huid, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van het algehele welzijn. Wij werken voortdurend met de nieuwste technologie om de meest effectieve resultaten te bereiken. Elk product wordt met zorg ontwikkeld om jouw gezondheid te ondersteunen, of je het nu gebruikt voor huidverbetering, pijnverlichting of meer energie in het dagelijks leven. Bij Panacea Light Therapy staat klanttevredenheid voorop. We bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende service en ondersteuning, zodat je altijd kunt rekenen op een positieve ervaring.
Toegewijd aan jouw welzijn
Escrito por la empresa

- Bij Panacea Light Therapy geloven we dat echte gezondheid begint met herstel op celniveau.
- Daarom ontwikkelen we roodlichttherapie producten die wetenschappelijk onderbouwd zijn, veilig te gebruiken zijn en zichtbaar resultaat geven. Ons doel is om mensen te helpen zich energieker, gezonder en zelfverzekerder te voelen op een natuurlijke manier. We behandelen elke klant met respect en persoonlijke aandacht, omdat welzijn meer is dan alleen een product. Het is onze missie om jouw dagelijkse routine te verrijken met de kracht van licht.
Voor 23.00 besteld, morgen in huis!
Gratis en snel thuisbezorgd

Pure ontspanning, elke dag
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Uitstekende klantenservice
Hele goede ervaring met Panacea Light Therapy. Mijn roodlichtriem vertoonde plots een defect (niet alle lampjes werkten nog), maar na een mailtje kreeg ik snel een hele vriendelijke reactie. Zonder gedoe werd er meteen een nieuwe riem opgestuurd. Echt een uitstekende klantenservice!
Ik wacht nog op een terugkoppeling
Ik wacht nog op een terugkoppeling.
Zo serieus nemen jullie klanten.
Super blij met de APT pro 1500 incl…
Super blij met de APT pro 1500 incl horizontale standaard. Super service!! Vragen worden direct persoonlijk beantwoordt. Werking is fantastisch!
Super fijne klantenservice
Super fijne klantenservice. Kreeg meteen een nieuwe lader opgestuurd nadat ik die kwijt was geraakt. Top!

goed degelijk materiaal
goed degelijk materiaal, goed verpakt.
De handleidingen zijn voor verbetering vatbaar.
Het synchroniseren van meerdere panelen is niet omschreven, ook de afstandsbedieningen gebruiken loopt eventueel in de knoop.
Snelle respons via email, dus OK

Respuesta de Panacea Light Therapy
Mooi apparaat van hoge kwaliteit
Het apparaat ziet er mooi en kwalitatief hoogwaardig uit. Ik zou het apparaat zeker weer kopen. Over de prestaties kan ik niet veel zeggen omdat je daarvoor langere tijd en consequent gebruik van het apparaat moet maken.

Respuesta de Panacea Light Therapy
Snelle communicatie en levering van…
Snelle communicatie en levering van mooie producten. Erg tevreden mee!

Ontspanningsmoment
Een zeer fijn masker. Ik gebruik het nu 2 weken en voor mij is het echt een dagelijks ontspanningsmomentje. Over de resultaten kan ik nog niks zeggen want daar is het nog te vroeg voor.
Maar ik ben blij met mijn aankoop.

Respuesta de Panacea Light Therapy
Supersnel in huis en dus ook supersnel…
Supersnel in huis en dus ook supersnel kunnen beginnen aan de therapie.
Heb er nu 2 en dat is een stuk fijner.
Super fijne ATP Pro 350
Super fijne ATP Pro 350! Ook top klantenservice bij Panacea!!!
ATP pro 350
Ik kocht de ATP pro 350. De afwerking van mijn bestelling ging vlot en de volgende dag was het al in huis. Ik gebruik mijn apparaat nu 3 weken, vooral voor mijn gezicht en haar. Ik merk nog geen zichtbare veranderingen, maar misschien is het te vroeg om conclusies te trekken.
In de handleiding (en op de site) mis ik wel wat uitgebreidere informatie over de specifieke modi en wat de effecten zijn van gericht gebruik.

Snel ontvangen
Snel ontvangen, heb het nu al een week. ik merk het verschil als ik het op mijn hoofd gebruik. Word er wat ontspannen van en mijn mood verbeterd.

De service is uitstekend
De service is uitstekend. Ik had een artikel gekocht namelijk de ReviveTorch Infrarood en Rood licht lamp. Hij bleek niet geschikt te zijn voor mijn klachten. Het apparaat kwam netjes in een mooi etui. Zag er heel goed uit. Zeer degelijk. Ik denk dat het absoluut geschikt is voor kleine delen die klachten geven. Bv je vinger, knie ed dus heel gericht op een klein gebied. De retour verliep vlekkeloos. Echt heel blij dat ik netjes een mail kreeg hoe te retourneren.

Respuesta de Panacea Light Therapy
Snelle levering en afspraken nagekomen…
Snelle levering en afspraken nagekomen prima rood licht lampen

Heel goede service
Heel goede service, snelle levering en je krijgt snel antwoord als je een vraag stelt.
De lamp ATP Pro 700 werkt goed, na een paar sessies waren de schouderklachten verdwenen en mijn slaapkwaliteit is ook beter.

Respuesta de Panacea Light Therapy
Más información sobre otros tipos de reseñas.