Via de website van Paneli een spiegel besteld deze is ook volgende dag geleverd. Grote schrik er was kleine beschadiging aan de spiegel ondanks dat deze in een robuuste kartonnendoos is vervoerd. M... Ver más
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Snelle levering met mooie stalen geleverd. Enige minpunt de doosjes voor brievenbus pakket zijn te groot, paste bij ons niet door de brievenbus.
Wat zijn we goed geholpen door Kay en de levering van de muur platen werden door Max verzorgd.leuke jongens. Fijn bedrijf ga het zeker aan anderen aanbevelen 6
Hier een paar suede wandpanelen aangeschaft. Mooie showroom met vriendelijk personeel. Veel keus in wandpanelen e.a. wanddecoraties. Wij werden geholpen door Tycho die ons een sample meegaf zoda... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Gespecialiseerd op het gebied van doe het zelf wandpanelen en SPC vloeren. Ons assortiment bestaat uit de laatste trends wandpanelen zoals; marmer wandpanelen, steenstrips, akoestische wandpanelen, mozaiekjes en veel meer. Met een prachtige showroom en website, gaan wij voor de beste kwaliteit, service en klanttevredenheid.
Londen 14-16, 2993LA, Barendrecht, Holanda
- 0850603069
- info@paneli.nl
- paneli.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Wat zijn we goed geholpen door Kay en…Max.
Mooie stalen, snel binnen
Duidelijke site, makkelijk te bestellen.
Snelle levering met mooie stalen geleverd.
Via de website van Paneli een spiegel…
Maar geen probleem ik moest fotoos per mail sturen de volgende dag was er een nieuwe spiegel.
Geweldige ik ben met een prachtige spiegel en deze uitmuntende service erg blij
Simpel en snel!
Simpel en snel!
We willen eigenlijk een keer naar een nieuwe keuken, dit zal echter nog wel 1 a 2 jaar duren. Ondertussen begint het tegelwerk in de keuken behoorlijk lelijk te worden. De vorige eigenaar had de tegeltjes geschilderd en dit begon hier en daar af te bladeren.
Op internet zagen we deze Paneli stickers. We waren direct enthousiast en hebben er een paar (proefstukje) besteld.
Wat is dit simpel, mooi en effectief.
Direct ook voor de rest van de keuken besteld.
Echt binnen een halve dag zag onze keuken er totaal anders en weer mooi en strak uit.
Voor ongeveer €200 een totaal nieuwe look! Wie kan dat voor je doen?!
Goed is goed
Zichtbaar in de showroom
Op de afgesproken dag geleverd
Betaalbaar

Paneli. Ouderwets goede service
bij adviesgesprek, aankoop en retour buitengewoon goed geholpen door Paneli mensen. Materialen zijn goede kwaliteit.

Respuesta de PANELI
Uitstekend geholpen, uitstekende indruk.
We zijn deze week 2x geweest, beide keren uitstekend geholpen. Prachtige producten, mooi bedrijf, kennis van zaken.
Het product moet nog geleverd worden, maar tot nu toe dik tevreden!!

Beige panelen
Heel blij met de beige panelen. Gekozen voor zelf ophalen. Helaas bij de winkel aangekomen blijkt dat ze de panelen niet op maat konden zagen voor ons (was ervoor wel over de telefoon zo gecommuniceerd). Bij aankomst in de winkel hebben zij excuses aangeboden voor het misverstand.

Respuesta de PANELI
Uitstekende service en perfect opgelost!
Bij Paneli houten wandpanelen besteld en na het monteren bleek er helaas een fabrieksfout in één van de panelen te zitten. Na contact met Paneli werd dit super snel en netjes opgelost door nieuwe panelen te leveren, zodat alles perfect dezelfde kleur heeft.
Verkopen kan iedereen, maar échte service na verkoop maakt het verschil en daarin blinkt Paneli echt uit. Ik ben een zeer tevreden klant en kan dit bedrijf 100% aanbevelen!

Respuesta de PANELI
Ze hebben voor mij de panelen gerolen…
Ze hebben voor mij de panelen gerolen nadat ik niet tevreden was over de kleur daarna mistte er een paar panelen en hebben ze direct opgelost goed bedrijf

Respuesta de PANELI
Badkamer glow-up met paneli!
Badkamer glow-up met paneli!
Onze badkamer werd veel aangenamer na het aanbrengen van de stickers. Geen gedoe, enkel in het begin zorgen dat je perfect recht start, 1 mm afwijking geeft na enkele rijen een scheef effect

Respuesta de PANELI
Más información sobre otros tipos de reseñas.