Dette firma skal I aldrig bestille noget fra !! Bestilte julegave i November, pakke skulle være afsendt fra Kina?? 9.12 og er stadig ikke ankommet. Har skrevet utallige gange og som I andre skriver... Ver más
Paneratu Copenhagen
Consulta las opiniones de los clientes
Undgå dette sted for alt i verden. Jeg bestilte to nøgleringe den 12. november, de skulle bruges til kalendergaver i december. Da jeg bestilte, stod der både "fast delivery in Denmark" og 6-12 arbejds... Ver más
Fup firma 😡😡😡 Har bestilt 3 x nøgleringe midt november 21 og de er stadig ikke kommet hertil mig,,, hvis jeg spore pakken så er den stadig i shanghai 🤔 har sendt dem mails, men igen - er det bare... Ver más
Hurra - jeg har modtaget mine varer, dog med en god portion tålmogihed mønstret. Men alt er godt, på trods af lang leveringstid!! Og jeg er glad for varen :-)
Información sobre la empresa
- Joyería
- también en la categoría
- Tienda de cosméticos
Información de contacto
La gente también ha visto
Har lige bestilt en nøglering
Har lige bestilt en nøglering, har ikke modtaget nogen bekræftelse/e-mail og jeg vil ikke tøve til at gå vidre, hvis jeg ikke har hørt fra dem inden imorgen,så er jeg den der går langt, gider Sgu ikke blive snydt, så de har en 24 timer og hvis jeg ikke høre noget, ja så bliver det ikke god😠
tror det er en fupfirma har heller ikke…
tror det er en fup firma har heller ikke hørt noget bort fra at pengene er hævet. Må indrømme at jeg har fået tilsendt min vare efter jeg har skrevet til dem og denne opslag
KØB IKKE HER
Fik desværre handlet før jeg havde læst anmeldelserne. Må slutte mig til flokken der helst ville give nul stjerner hvis det var muligt. Bestilte nøgleringe den 7/11, kontaktede firmaet pr mail den 10/11 da jeg kunne se at de havde trukket pengene før de havde afsendt varen. Fik intet svar.
Lavede en anmeldelse her på trustpilot, ingen reaktion.
Kontaktede dem igen igår pr mail - stadig ingen reaktion.
Kan via track and trace spore pakken til et sted i Tyskland, hvor den har ligget et par dage nu. Tvivler på den kommer videre. Hvis ikke den er fremme ila et par dage gør jeg også indsigelse i banken.
Kan da undre mig over, at de på deres hjemmeside kan slippe afsted med at reklamere med at have 4 1/2 stjerne her på trustpilot.
Hellooooo
Hellooooo ! Vi arbejde hårdt for alle denne penge !!!😡😡😡😡😡
Det er ikke en stjerne
Det er ikke en stjerne! Jeg har heller ikke modtaget noget. Hvor er det bare trist er der er nogen som skal ødelægge det for andre. Håber virkelig de bliver STOPPET!!!!!!!!!!!
Nul stjerner leverer ikke varen du…
Nul stjerner leverer ikke varen du bestiller. Ikke til at komme i kontakt med pas på
Fake firma
Fake firma. Produkterne kommer ikke og ingen svar fra kundeservice.
Hold jer væk!
Mega fup virksomhed!’
Mega fup virksomhed!’
Bestilt og betalt men intet modtaget. :-( HOLD JER VÆK
Dårlig service
Dårlig service
jeg har været inde på Paneratu´s hjemmeside for at kunne kontakte dem, de skriver
" Har du et spørgsmål om Madeye eller vores service?
Kontakt vores kundeservice. "
men ingen mail adresse eller telefonnr. man kan kontakte
jeg vil klare over at jeg ikke har modtaget min bestilling, men når der ikke er nogen informationer om hvem man skal enten skrive eller ringe til er det lidt svært
så pas på derude - men at købe fra dette firma
Fup, du bestiller og betaler, men modtager intet
Jeg har bestilt og betalt, men ingenting modtaget, jeg har ikke kunnet finde et sted for at komme i kontakt med dem, så er temmelig sur over at betale for noget og så IKKE modtage det, og ingen mulighed for at kontakte dem. Så jeg fra råde DIG at bestille noget hos dem!
Svindel !!!!!!!!!
Har bestilt varer for 2 uger siden
Har bestilt varer for 2 uger siden. Pengene er trukket, men har ingen varer set. Øv at jeg ikke tjekkede her før jeg bestilte.
Groft svindel
Systematisk svindel..
Hold jer LAAANGT væk!!!!
Facebook burde politianmelde og udelukke..
Ville handle hos dem men tænkte at…
Ville handle hos dem men tænkte at tjekke her først. og sjovt nok reklamer de med 5 stjerner..
Skrev til min datter hun skulle ikke købe der fra.. Er nu slettet fra Facebook og kan ikke finde opslaget..
Så det bliver bestemt ikke julegaver derfra.... Mærkeligt..
Ligger på top 10 over de værste…
Ligger på top 10 over de værste svindler. Hold jer væk fra dette.
Er så lige blevet blokeret fra deres side fordi man fortæller andre at de skal holde sig væk derfra. Pas på derude.
Fake
Denne forretning trækker pengene med det samme, varerne ser man så ikke noget til 😡😡
Hold jer langt væk herfra 😱
Det er noget svineri at de ikke svarer…
Det er noget svineri at de ikke svarer på ens beskeder jeg kom til at bestille 2 gange og de har trukket pengene men varen har jeg ikke set de skulle stoppes Lone slot
Bruger snydagtigt trustpilot!
Jeg melder mig i koret af dem der er blevet blokeret af Paneratu Copenhagen fra Facebook.
Jeg skrev, at man skulle gøre sig selv den tjeneste at tjekke dem på trustpilot inden man indlod sig med dette 'firma' der på deres hjemmside skrive de har fantastisk rating på over 4 stjerner:(
Man burde kunne give 0 stjerner
Er blevet blokeret på Facebook for at skrive, at man nok burde tjekke trustpilot først, inden man køber noget fra dette firma! Det stinker langt væk 🙄
La experiencia Trustpilot