Jag är mycket nöjd med både Panetti PrimoChef och pizzaugnen! PrimoChef gör en fantastisk pizzadeg och är enkel att använda. Pizzaugnen blir snabbt varm och resultatet blev över förväntan – pizzan fic... Ver más
La empresa ha respondido
Köpte Panetti Primomix till min fru eftersom den gamla maskinen inte klarade av pizza deg. Den fungerar över förväntan att knåda deg med och med inbyggda skärmen är fantastiskt med roliga recept o... Ver más
La empresa ha respondido
Jag fick en enhet som var defekt. Efter en konversation samt test med foto underlag var en PrimoChef på väg. Snacka om bra service. Sen är jag mäktigt imponerad av produkten. Här har vi ett gäng... Ver más
La empresa ha respondido
Pizzorna blir underbart goda i denna. Vi har kört på pizzajärn i ugnen förut, och tyckt att det blivit bra. Men det blir mycket godare i pizzaugnen. Väldigt bra att stenen snurrar, slipper man stå... Ver más
La empresa ha respondido
Panetti är ett norskt varumärke inom innovativa köksprodukter, utvecklade för att göra matlagningen enklare, smartare och roligare. Vi kombinerar modern teknik, genomtänkt design och användarvänliga lösningar i produkter som pizzaugnar, köksmaskiner och smarta matlagningsprodukter. Vårt mål är enkelt: att utveckla produkter som vi själva skulle vilja ha i köket, med hög kvalitet, smarta funktioner och god kundservice i fokus. Panetti finns idag på flera europeiska marknader och fortsätter att växa tillsammans med våra kunder.
Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana

Respuesta de Panetti
Kär i min nya köksmaskin, redan testat flera recept som finns i, så himla smidigt och enkelt (för en som inte kan baka!)

TV
Svårt att säga innan vi har tränat ett tag. Men vi tror att det blir bra

Respuesta de Panetti
Bra produkter och väldigt nöjd med er pizza ugn.

Respuesta de Panetti
Panetti är ett riktigt bra företag, har provat alla dess produkter och är väldigt nöjd med kvaliteten och funktionaliteten på alla! Rekommenderar starkt till dem som vill ha en riktig bra pizzaugn eller köksassistent!

Respuesta de Panetti
När jag fick hem min pizzaugn visade det sig att det var fel på den. Kontaktade Supporten, fick återkoppling direkt och när de konstaterat att det var fel på den skickade de en ny som jag fick efter ett dagar. Tack för en mycket snabb återkoppling och hjälp 🤩🤩🤩

Respuesta de Panetti
Ugnen är avsevärt svårare att använda än vad jag trodde; öppningen är liten, vilket gör det svårt både att sätta in pizzan så att den hamnar helt rätt på stenen, men även att ta ut pizzan. Ugnen fungerar annorlunda än vad den medföljande manualen beskriver, men värst är att toppingen bränne, innan pizzadegen är helt färdigbakad (även om man prövar med lägre värme). Sannolikt beror detta på att värmen ovanifrån är för hög i förhållande till den som bildas underifrån/genom stenen. Med tanke på hur svårbemästrad den här ugnen är, tycker jag inte jag kan rekommendera den.

Respuesta de Panetti
Pizzaugnen är fantastisk och leveransen av den gick snabbt

Respuesta de Panetti
Snabb leverans! Vi är nöjda med ugnen, den levererar enligt förväntningarna.

Respuesta de Panetti
Leverantören Bring slarvade bort eller tog vår pizzaugn. Men Panetti var trevliga i bemötandet och skickade en ny. Den är fin och bra. Vi är nöjda med den.

Respuesta de Panetti
Deras pizzaugn är riktigt proffsig och snygg, pizzorna blir krispiga och goda, jämn och fin gräddning med hjälp av den roterande pizzastenen, Och du har en färdig pizza på några minuter. Vad mer kan man begära? 🤩